| - Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Fórum |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
||||
| Oldal: 1 2 3 ... 1125 [1126] 1127 1128 | |
|
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
| Szerző | Üzenet | ||||
| NF |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #67 Regisztrált: 2010.07.02 - 15:51Üzenetek: 135 | Runner írta ... Ez volt az a konzol amit levettem mert erre nem lehet felfogatni a kompresszort. Ezért adták hozzá a szíjfeszitőset. LINK Elképzelhetőnek tartom, h a dízel klímát tetted bele, aminek a billenésgátlója alapból nem a klímakompresszor konzolján található! Ezért vagy fabrikálsz - ami a meglévő alapanyagokkal megtehető- vagy beszerzel egy másik konzolt. Ennyit tudtam kiokoskodni a felmerült kétségeidre [ Módosítva 2010.07.03 - 19:36 ] AUDI 100 2.3E Sport | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| NF |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #67 Regisztrált: 2010.07.02 - 15:51Üzenetek: 135 | sajti írta ... Hááááát izé. akárhogy csűjrük csavarjuk, valami vagy nem gyári, vagy ne oda való, vagy nem olyan mint ami oda való. Mert felütközésgátlónak lenni kell. Az egyik a klímásé, a másik a simáé: Na ezt tegyük rendbe! Két típust látunk : az egyik a benzinesé a másik a dízelé vagy automata benzinesé vagy ezek keverékei.. Ezért vannak a cikkszám mellett motorkódok. Ebben kell meglelni a megfelelő darabot. A másik nagyon fontos tény az ,h az E.T.K.A. képeinek nem szabad hinni, mert mint a zárójelek is jelzik nem azt mutatják ami a cikkszám takar ! [ Módosítva 2010.07.03 - 19:36 ] AUDI 100 2.3E Sport | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Sajti |
| ||||
Isaszeg![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | Értemértem. Nos hátttőőőizébigyó. Nincs jó ötletem. Meg kéne lesni egy klímás konzolos A4-et... Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Atis |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #64 Regisztrált: 2010.07.02 - 14:23Üzenetek: 55 | Ez volt az a konzol amit levettem mert erre nem lehet felfogatni a kompresszort. Ezért adták hozzá a szíjfeszitőset. LINK A6 2.4 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Atis |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #64 Regisztrált: 2010.07.02 - 14:23Üzenetek: 55 | sajti írta ... Neeeem. Ez csak a gumi bak. Te a fém részre is gondolsz akkor. ami E.T.K.A.-ban valóban nincs kiemelve képpel. Én csak a fém részre gondolok...mivel az nem stimmel. A gumibakom megvan,mind1 nehéz így látatlanba elmondani. Hétfőn megyek a bontóba majd lesz valahogy... A6 2.4 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Sajti |
| ||||
Isaszeg![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | Neeeem. Ez csak a gumi bak. Te a fém részre is gondolsz akkor. ami E.T.K.A.-ban valóban nincs kiemelve képpel. Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Atis |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #64 Regisztrált: 2010.07.02 - 14:23Üzenetek: 55 | Amit belinkeltél ez a klíma nélküli sima felállás. Így volt az enyém is. De a klímás konzol nincs benne az etkában.... [ Módosítva 2010.07.03 - 15:27 ] A6 2.4 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Sajti |
| ||||
Isaszeg![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | Hááááát izé. akárhogy csűjrük csavarjuk, valami vagy nem gyári, vagy ne oda való, vagy nem olyan mint ami oda való. Mert felütközésgátlónak lenni kell. Az egyik a klímásé, a másik a simáé: [ Módosítva 2010.07.03 - 15:23 ] Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Atis |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #64 Regisztrált: 2010.07.02 - 14:23Üzenetek: 55 | Ez a kép elárul mindent.: Danner képeiből: LINK Namármost az én konzolomon a gumibak tartó helyett egy szíjfeszítő van,pont szemben a billenésgátlóval. Tehát ezért nem értem a helyzetet. Az én klíma konzolom tutko ebbe való és a feszítő is kell rá. na erre varjatok gombot. Ez pedig az enyém: LINK LINK Viszont az enyém ADP motorkódos..és ugye ez A4 nem 80-as. [ Módosítva 2010.07.03 - 14:37 ] A6 2.4 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Danner |
| ||||
Wellingborough(UK)![]() Regisztrált tag #27 Regisztrált: 2010.06.29 - 10:43Üzenetek: 930 | NF írta ... Akkor Voda feeling van Nem látod. Nézd még egyszer. Ne a konzolra koncentrálj, a gumibaba a lényeg. Középfelé. Viszont emlékeim szerint a konzolon kell lennie itt is - legalábbis a 80ason még ott volt ACE mociban. Majd Dannert ráállítjuk a kérdésre, ugyanis neki is ilyen van. Mármint 80as.Fogalmam sincs, miről van szó Ha elmagyarázzátok, megnézhetem. Vagy sasoljátok meg a fényképeket a motorteremről itt. 1997 Audi A4 Avant 1.9tdi AFN -modified->A4 képek 2004 Seat Leon Cupra TDI->Seat képek | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Elöl most Remsa fbetéteim vannak, de melegben nem az igaziak.Ferodo Premier betétetre gondoltam kicserélni.Mit mondanátok róla? B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Atis |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #64 Regisztrált: 2010.07.02 - 14:23Üzenetek: 55 | Debrecen A6 2.4 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| NF |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #67 Regisztrált: 2010.07.02 - 15:51Üzenetek: 135 | Runner írta ... Igen,gyári klíma,gyári konzol kompresszor szal minden... De valami akkor sem kerek. Megnézném a géped, de nem láthatom az adataid. Merre vagy ? AUDI 100 2.3E Sport | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Atis |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #64 Regisztrált: 2010.07.02 - 14:23Üzenetek: 55 | Igen,gyári klíma,gyári konzol kompresszor szal minden... De valami akkor sem kerek. A6 2.4 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| NF |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #67 Regisztrált: 2010.07.02 - 15:51Üzenetek: 135 | Runner írta ... Nézném csak nem találom... Etkában csak a (klíma)Kompresszor nélküli variáció van. Szal egyenlőre tanácstalan vagyok... Most bentvan a klíma de a klíma nélküli konzol nem jó hozzá,ugyanis a kompresszor eltakarja a lökhárítóban lévő furatot ahova ugye eddig a gumibakos konzol "csatlakozott." Nemtom mennyire érthető ami leírtam... Akkor Voda feeling van Nem látod. Nézd még egyszer. Ne a konzolra koncentrálj, a gumibaba a lényeg. Középfelé. Viszont emlékeim szerint a konzolon kell lennie itt is - legalábbis a 80ason még ott volt ACE mociban. Majd Dannert ráállítjuk a kérdésre, ugyanis neki is ilyen van. Mármint 80as. [ Módosítva 2010.07.03 - 12:03 ] AUDI 100 2.3E Sport | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Sajti |
| ||||
Isaszeg![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | Runner írta ... NF írta ... Runner írta ... Akkor megvan a probléma,jelenleg nincs az autóban ez a billenés gátló,már csak azt kell kiderítenem hogy a klímás 1.6-ban hogy van ez megoldva mert az a konzol ami eddig volt felrakva emlékeim szerint tuti nem lesz jó... Köszönöm már ennyivel is előrébb vagyok. Ha van E.T.K.A. akkor gyorsan rájössz Viszont miért nem nézted kérdés előtt ? !dodge Nézném csak nem találom... Etkában csak a (klíma)Kompresszor nélküli variáció van. Szal egyenlőre tanácstalan vagyok... Most bentvan a klíma de a klíma nélküli konzol nem jó hozzá,ugyanis a kompresszor eltakarja a lökhárítóban lévő furatot ahova ugye eddig a gumibakos konzol "csatlakozott." Nemtom mennyire érthető ami leírtam... Gyári klímát tettél bele?? Annak mg kell legyen a konzolja E.T.K.A.-ban. A klímásnak elvben a konzolon van a helye. Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Atis |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #64 Regisztrált: 2010.07.02 - 14:23Üzenetek: 55 | NF írta ... Runner írta ... Akkor megvan a probléma,jelenleg nincs az autóban ez a billenés gátló,már csak azt kell kiderítenem hogy a klímás 1.6-ban hogy van ez megoldva mert az a konzol ami eddig volt felrakva emlékeim szerint tuti nem lesz jó... Köszönöm már ennyivel is előrébb vagyok. Ha van E.T.K.A. akkor gyorsan rájössz Viszont miért nem nézted kérdés előtt ? !dodge Nézném csak nem találom... Etkában csak a (klíma)Kompresszor nélküli variáció van. Szal egyenlőre tanácstalan vagyok... Most bentvan a klíma de a klíma nélküli konzol nem jó hozzá,ugyanis a kompresszor eltakarja a lökhárítóban lévő furatot ahova ugye eddig a gumibakos konzol "csatlakozott." Nemtom mennyire érthető ami leírtam... A6 2.4 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| NF |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #67 Regisztrált: 2010.07.02 - 15:51Üzenetek: 135 | Dini írta ... poisi! a spuri felől elég durva híreket hallani... Ízlések és pofonok. Két típus van : piros és kék. A forgalmazó azt állítja a kék a nyerő. Nekem is ez került a gépbe. Semmi értékelhetőt nem tudok mondani.... %-6 AUDI 100 2.3E Sport | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| NF |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #67 Regisztrált: 2010.07.02 - 15:51Üzenetek: 135 | Runner írta ... Akkor megvan a probléma,jelenleg nincs az autóban ez a billenés gátló,már csak azt kell kiderítenem hogy a klímás 1.6-ban hogy van ez megoldva mert az a konzol ami eddig volt felrakva emlékeim szerint tuti nem lesz jó... Köszönöm már ennyivel is előrébb vagyok. Ha van E.T.K.A. akkor gyorsan rájössz Viszont miért nem nézted kérdés előtt ? !dodge AUDI 100 2.3E Sport | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Sajti |
| ||||
Isaszeg![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | Andrew írta ... Legoooo írta ... még az előző honlapot sem olvastam végig, így lemaradtam a válaszokról Szóval typ81-85ön a pedálnál, vagy a fékfolyadék tartály alatt kell állítani a lámpa kigyulladásának pillanatát? Rendesen lemaradtál akkor ezek szerint A pedálnál tudod állítani, tekergetve a gombát. (ha jól rémlik)Jól rémlik, ott. Csak a vezetéket húzd le úgy tekergesd. Hajlamos eltörni. Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Oldal: 1 2 3 ... 1125 [1126] 1127 1128 | |