- Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Fórum |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
Oldal: 1 2 3 ... 79 [80] 81 82 | |
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Szerző | Üzenet | ||||
Szendwich |
| ||||
Vendég | A média hatalma... Ennyit írnak a mai reggelről: "Minthogy volt dolguk, éppen elég, a Mályiban elvégzendő vízelöntésekhez a tiszaújvárosi kollégák segítségét kérték." Forrás. Rakás foskaka az oldal. Ha csak garázsokat, pincéket és apróságokat öntött el a hirtelen lezúdult eső, akkor reggel engem miért tereltek el a régi 3-asról és kerültem ki a Miskolc előtti emelkedőt és miért mentem Mályiban a szembejövő sávban? Csak mert lezárták a régi 3-as út egy részét ugyanis vastagon ömlött rajta a sár, és Mályiban is 1 + leálló/bicikli sávon bömbölt a hegyoldalról lezúduló víz. Persze amiről nem tudunk az nem is létezik. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Wáááááááááááááááááááááá!
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááÁáÁ ÁÁáááÁÁáÁ! Amíg filóztam, hogy Pex vagy Cofle kuplungbowdent féláron ill HansPries gyanúsan gyárinak kinéző-t duplaannyiért, amíg azt az eggyet elvitték és levették a palettáról!!!!!! B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Norkatomi |
| ||||
Pécs Regisztrált tag #38 Regisztrált: 2010.06.30 - 10:02Üzenetek: 66 | Sajti írta ... Gyújtás minden eleme új, kivéve a modult. AC új. A fele vasárnap lehetetlen helyzetben beszerezve. Ennyibe került. Ez van... Ez azért így már más. De attól még egy picit soknak tartom így is. Meg főleg az a bizonyos szükség... [ Módosítva 2010.07.12 - 21:03 ] Tamás Audi Coupe Quattro 2.3 20V | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Sajti |
| ||||
Isaszeg Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | Jó bezony Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Joey |
| ||||
Kistarcsa Regisztrált tag #21 Regisztrált: 2010.06.16 - 19:40Üzenetek: 1562 | Sajti írta ... Gyújtás minden eleme új, kivéve a modult. AC új. A fele vasárnap lehetetlen helyzetben beszerezve. Ennyibe került. Ez van... Erre nincsen szó... Remélem megérte! T D I | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Sajti és akkor most jó???? már?! coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Sajti |
| ||||
Isaszeg Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | Gyújtás minden eleme új, kivéve a modult. AC új. A fele vasárnap lehetetlen helyzetben beszerezve. Ennyibe került. Ez van... [ Módosítva 2010.07.11 - 21:24 ] Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Norkatomi |
| ||||
Pécs Regisztrált tag #38 Regisztrált: 2010.06.30 - 10:02Üzenetek: 66 | Hű, azért ennyi pénzből szinte újjá lehetne építeni . Ennyire nagy lett volna a baj Tamás Audi Coupe Quattro 2.3 20V | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Sajti |
| ||||
Isaszeg Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | Hát ne is legyen gondja! 110.000 Ft ment el rá nem egészen másfél hét alatt... Több nincs. Ha akadékoskodik, bedugom az udvar legvégébe állni. Billx írta ... Sajtos: Elöször is vedd úgy, hogy ha már minden része megszivatott a benzines mivoltának és ezeket mind meg is csináltad, akkor most jó sok-sok kilóméteren át valószínűleg nem lesz gond Fahéjjal. [ Módosítva 2010.07.11 - 10:53 ] Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Danner |
| ||||
Wellingborough(UK) Regisztrált tag #27 Regisztrált: 2010.06.29 - 10:43Üzenetek: 930 | Szendwich írta ... Billx írta ... Tényleg erről jut eszembe, nincs valakinek egy jó bontott AC-je szivarba (NF motorkód)? Vagy egy olcsó új, ami nem megy tönkre gyorsan? Régebben - amikor Dani keresett a competition-hoz - akkor Újbácsi közbenjárt neki egy újért. Kérdezd meg, lehet tud vetni rá egy pillantást. Bizony, és csak néhány órával késte le, mert vettem egyet máshol. Kedvezménnyel együtt is 10ropival többet fizettem érte, mint amennyiért Ő tudott volna. Érdemes rákérdezni az öreg MÚDnál, hátha két peluscsere közt intéz óccsó AC-t 1997 Audi A4 Avant 1.9tdi AFN -modified->A4 képek 2004 Seat Leon Cupra TDI->Seat képek | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Szendwich |
| ||||
Vendég | Billx írta ... Tényleg erről jut eszembe, nincs valakinek egy jó bontott AC-je szivarba (NF motorkód)? Vagy egy olcsó új, ami nem megy tönkre gyorsan? Régebben - amikor Dani keresett a competition-hoz - akkor Újbácsi közbenjárt neki egy újért. Kérdezd meg, lehet tud vetni rá egy pillantást. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Billx |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #47 Regisztrált: 2010.07.02 - 08:45Üzenetek: 399 | Sanders: Igazad van azzal, hogy a dízel kevesebbet fogyaszt, viszont én ezt kb. E85-el próbáltam kompenzálni. Amennyire lehet. Kompressor28: Igen nagy volt látni a BMW-t amint elviszik. Ezek a régi vasak még ténlyeg megszerelhetőek az út szélén ha esetleg megadják magukat. Sajtos: Elöször is vedd úgy, hogy ha már minden része megszivatott a benzines mivoltának és ezeket mind meg is csináltad, akkor most jó sok-sok kilóméteren át valószínűleg nem lesz gond Fahéjjal. Bár mondanék valamit még. Én kb. 1,5 éve csak 100 E85-el járok. Időnként öntök is egy teli tankhoz 0,5-1 liter olajat, hogy valami kenje az AC-t meg a KE-jetnek az alkatrészeit. De így is mostanában kezdte, hogy sívít az AC-m. Szóval lehet, hogy az etanol nem tesz neki jót. Bár 5 éve mikor vettem az autót már akkor is sípolt időnként az AC-je, szóval egész jól bírta. Már azóta mindig halogatom, hogy lecserélem, de mivel még teljes gázon is elég üzemanyagot szállít és még most sem folyamatos a sívítása, ezért még halogatom. Bár lehet veszek most már egy pót AC-t, hogyha bemondaná az unalmast, akkor gyorsan tudjam cserélni! Tényleg erről jut eszembe, nincs valakinek egy jó bontott AC-je szivarba (NF motorkód)? Vagy egy olcsó új, ami nem megy tönkre gyorsan? [ Módosítva 2010.07.10 - 17:42 ] Audi 100CD 2.5E (volt.... , de már nincs, mert eladtam ) Helyette most Audi 100 2.0E LINK | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Joey |
| ||||
Kistarcsa Regisztrált tag #21 Regisztrált: 2010.06.16 - 19:40Üzenetek: 1562 | Sajti írta ... Óvást nyújtok be. Szeretem! Máskülönben nem foglalkoznék vele ennyit. Az más kérdés, hogy ami a benzines mivoltához való, az most mind megszopatott... AC cserélve. Ez se olcsóság, ketté vált az összes ha a fejemen. Fahéj fut. Továbbra is szeretem. De az csúnya dolog tőle hogy így és most. Szét fogom berhelni a régi AC-t. Kíváncsi vagyok, hogy az E85-öt nem szerette, vagy egyéb elváltozás van benne. Én nem cseréltem benne AC-t szerintem Poisi se, szóval minimum 1999 óta dolgozik benne az a membránszivattyú. Még akár tönkre is mehetett D T D I | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Újbácsi írta ... A benzines: mint a nő. Jaj, letört a körmöm! Jaj, hogy áll a hajam! Jaj, nincs egy rongyom! Jaj, olyan büdös van! A dízel: mint a férfi. KUSS! És megy. Így van így van! -------------------> DIESEL "FOREVŐ"<--------------- --------- B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Sajti |
| ||||
Isaszeg Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | Óvást nyújtok be. Szeretem! Máskülönben nem foglalkoznék vele ennyit. Az más kérdés, hogy ami a benzines mivoltához való, az most mind megszopatott... AC cserélve. Ez se olcsóság, ketté vált az összes ha a fejemen. Fahéj fut. Továbbra is szeretem. De az csúnya dolog tőle hogy így és most. Szét fogom berhelni a régi AC-t. Kíváncsi vagyok, hogy az E85-öt nem szerette, vagy egyéb elváltozás van benne. [ Módosítva 2010.07.10 - 08:32 ] Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
kompressor28 |
| ||||
MISKOLC Regisztrált tag #55 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:26Üzenetek: 249 | Sajti! ezek a járművek már védett korban vannak,viszont az a jó,hogy kevés dolog tud xarrámenni,ami meggátolná a haladást...recept...1 gyújtáselosztó kábelestöl,1trafó,1 modul és egy AC....ezek legyenek otthon,esetleg hosszú út előtt be is teheted egy szatyiba és nem ér olyan nagy meglepi! A miskolci mikrotali alkalmával megsasolhattuk beszélgetés közben,ahogy egy X6-os bömbi,bemondta az unalmast...a gazdija erős fejvakargatás és mobilozás után elérte,hogy a "dögöt" autómentőre tegyék....elég szar ügy egy többmilliós autónál,hogy csak úgy bevásárlás után lerohad....úgyhogy ne nyígjá vázze! AUDI 90 2.2 KOMPRESSOR ELADÓ ALKATRÉSZEK! Audi 90 20V (1987) Audi 100 10V (1993) Audi 100 szivarok benzinesek (1985) | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Joey |
| ||||
Kistarcsa Regisztrált tag #21 Regisztrált: 2010.06.16 - 19:40Üzenetek: 1562 | Ez most csak vicc!? ~180.000 km alatt elvitt mindenhová. Mit csinálok rosszul? Ez most csak vicc!? ~180.000 km alatt elvitt mindenhová. Mit csinálok rosszul? Sajti írta ... NEMINDUL mindentszétverődobálóid egbetegagyamentőrült smile AGGGGGHHHHRRRRWWWW WWWWWWWHAAAAAAAAAAAAAAAA AAA T D I | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Sanders |
| ||||
Vendég | Sanders írta ... Billx írta ... Lehet benne valami. Pont nektek van bajotok a benzines autókkal, akik nagy dízelesek. Nekem meg nagyon jól szolgál a benzines motor. Sosem robbant még le, pedig sokat használom. Elindulok vele bárhová bármikor. Akár külföldre is. De volt olyan autóm ami velem egyidős volt és az én nevemen volt. Nekem mindig pöccre indult, apukámnak meg szinte sosem akart indulni. Egyszer mikor indult volna valahová nem indult neki a kocsi. Visszajött a lakásba és mondta, hogy indítsam már be neki, hátha nekem megy hisz egyidősek vagyunk a kocsival. Oda mentem és nekem indult pöccre! S Danner írta ... Andrew írta ... Csak tudja h nem szereted Ileltve, nem tudod szeretni Kezdem azt gondolni, hogy tényleg lelkük van a mocskoknak és érzik, ha nem szeretik őket Nekem semmi bajom a benzines autókkal, csak a mai világban jobban esik ezt tankolni | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Billx |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #47 Regisztrált: 2010.07.02 - 08:45Üzenetek: 399 | Lehet benne valami. Pont nektek van bajotok a benzines autókkal, akik nagy dízelesek. Nekem meg nagyon jól szolgál a benzines motor. Sosem robbant még le, pedig sokat használom. Elindulok vele bárhová bármikor. Akár külföldre is. De volt olyan autóm ami velem egyidős volt és az én nevemen volt. Nekem mindig pöccre indult, apukámnak meg szinte sosem akart indulni. Egyszer mikor indult volna valahová nem indult neki a kocsi. Visszajött a lakásba és mondta, hogy indítsam már be neki, hátha nekem megy hisz egyidősek vagyunk a kocsival. Oda mentem és nekem indult pöccre! S Danner írta ... Andrew írta ... Csak tudja h nem szereted Ileltve, nem tudod szeretni Kezdem azt gondolni, hogy tényleg lelkük van a mocskoknak és érzik, ha nem szeretik őket [ Módosítva 2010.07.09 - 08:10 ] Audi 100CD 2.5E (volt.... , de már nincs, mert eladtam ) Helyette most Audi 100 2.0E LINK | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Sajti |
| ||||
Isaszeg Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | AC pumpa... Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Oldal: 1 2 3 ... 79 [80] 81 82 | |