Bejelentkezés vagy Reg!

USER:
PASS:

Fórumok
- Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Fórum

<< Előző téma | Következő téma >>
Gumi szoba
Oldal:  1 2 [3] 4 ... 80 81 82
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
Szerző Üzenet
loldma
2013.11.21 - 11:26
Budapest XIII / XI / VIII

Regisztrált tag #660
Regisztrált: 2011.01.10 - 14:56
Üzenetek: 929
vityoo írta ...

ezen az autón forrt fel a víz az eset után?

Nagyon reggel volt még. Nem! Az egy totál másik (harmadik) autó volt
Vissza az elejére
loldma
2013.11.21 - 07:41

Regisztrált tag #660
vityoo írta ...

Szép nap! Úgy látom szeretnek rád felkenődni a mögötted jövők...
Golf: szerintem az a relé fix pozitívot kap, hogy akkor is tudjon hűteni, ha már levetted a gyújtást de még nagyon melege van..ha zárlatos lesz a cucc, akkor simán megy az magától..ezen az autón forrt fel a víz az eset után?

Remélem nem válik népi sporttá a kocsijaim üldözése
Nem forrt fel a víz, amikor nekem csinálta, akkor egy Villányi út - Lurdy utat csináltam, 70 fok sem volt a víz. Természetesen ők lerántották az aksit egyből, tegnap megnéztem, relét kivettem, összeégett dugót levágtam, kábeljeit ledugóztam, más dolog nem olvadt meg. Egyelőre venti nélkül jár a kocsi, se tegnap hazaúton, se ma reggel munkába menet nem ment 90 fok fölé a víz. Jövő héten fogjuk valahogy orvosolni.

[ Módosítva 2013.11.21 - 07:42 ]
Vissza az elejére
vityoo
2013.11.21 - 04:26
Bp.

Regisztrált tag #494
Regisztrált: 2010.11.13 - 09:13
Üzenetek: 754
loldma írta ...

Tegnapom:
Belém jöttek hátulról. Szerencsére a vonóhorog mindent felfogott, épphogy mozgó jármű jött belém.
Kifogtam egy kátyút, defekt.
Mai napom:
Reggel 9kor csörög a telefon, hogy kigyulladt a golf. Szó szerint, poroltóval kellett elnyomni. Az elmúlt másfél évben kétszer játszotta el azt, hogy leállítottam, és a hűtőventi forgott tovább. Akkor a venti csatijának lehúzásával megoldódott a probléma. Most ismerős arra jött vissza kávézásból, hogy forog a venti, mire kihozta a kulcsot, már füstölt. A venti reléje égett szét, de úgy, hogy amikor a csatit próbáltam lefejteni róla csavarhúzóval, akkor a kezemben összeroppant.

Erre esetleg van valakinek ötlete, hogy mitől lehet az, hogy a venti kihúzott kulccsal elkezd forogni? (Szerencsétlen golf pedig most kapott új szíjtárcsát, szervószivattyút, klímakomprsszor csapágyat, VIZSGÁT )
Idő közben ismerős is felhívott így lazán ebéd mellé desszertnek, hogy villog a lámpa, hogy forr a víz, közben a venti nem forog...

Szép nap! Úgy látom szeretnek rád felkenődni a mögötted jövők...
Golf: szerintem az a relé fix pozitívot kap, hogy akkor is tudjon hűteni, ha már levetted a gyújtást de még nagyon melege van..ha zárlatos lesz a cucc, akkor simán megy az magától..ezen az autón forrt fel a víz az eset után?

B3 1.8E DZ
B5 1.8TQ AEB
B3 1.8(T)Q
Vissza az elejére
loldma
2013.11.20 - 23:20

Regisztrált tag #660
Tegnapom:
Belém jöttek hátulról. Szerencsére a vonóhorog mindent felfogott, épphogy mozgó jármű jött belém.
Kifogtam egy kátyút, defekt.
Mai napom:
Reggel 9kor csörög a telefon, hogy kigyulladt a golf. Szó szerint, poroltóval kellett elnyomni. Az elmúlt másfél évben kétszer játszotta el azt, hogy leállítottam, és a hűtőventi forgott tovább. Akkor a venti csatijának lehúzásával megoldódott a probléma. Most ismerős arra jött vissza kávézásból, hogy forog a venti, mire kihozta a kulcsot, már füstölt. A venti reléje égett szét, de úgy, hogy amikor a csatit próbáltam lefejteni róla csavarhúzóval, akkor a kezemben összeroppant.
LINK
LINK
LINK
LINK
LINK
LINK
Erre esetleg van valakinek ötlete, hogy mitől lehet az, hogy a venti kihúzott kulccsal elkezd forogni? (Szerencsétlen golf pedig most kapott új szíjtárcsát, szervószivattyút, klímakomprsszor csapágyat, VIZSGÁT )
Idő közben ismerős is felhívott így lazán ebéd mellé desszertnek, hogy villog a lámpa, hogy forr a víz, közben a venti nem forog...
Csak legyünk túl ezen a héten, mindenkinek gondmentes évvégét kívánok!
Ui: De legalább sikerült bepirosítanom a JVC fejegységet, már csak feketére kéne fújni, meg a hástó hangszórókat bekötni, nomeg megperemezni két hangszórót

[ Módosítva 2013.11.20 - 23:28 ]
Vissza az elejére
Investigator
2013.11.20 - 17:15
Iváncsa

Regisztrált tag #2128
Regisztrált: 2013.02.03 - 21:01
Üzenetek: 377
Nem szokásom igazat adni másoknak, de egyet kell veled értsek.

Annyival kiegészítve, hogy a kedves ügyvédek is tudják azt amit leírtál. B@szok dolgozni de azért lerántalak lóvéval.
Mert nálunk ezt is meg lehet tenni a paraszttal. Azért ilyen drágák a sztár ügyvédek, mert pofátlanul lehúznak. Volt egy ügyem (van is) jól menő sztár ügyvéd állt ki az érdekeinkért. Azon kívül hogy majdnem tönkre mentünk semmi nem történt csak időhúzás. Ismerősöm tesója rendőr volt, elvégezte a jogi egyetemet. Gombokért átvette az ügyet. Annyit kért hogy akkor fizessünk ha pontot tettünk az ügy végére. Eddig úgy állunk lesz is pont és azt én rajzolhatom fel.

Ismerem a szervezetet amit ajánlottál, valóban eltér a többitől az eredményeit tekintve, de hát a piacon lévő többi hulladék rontja a renomét.

Mindegy, maradjunk a topic eredeti témájánál.

[ Módosítva 2013.11.20 - 17:15 ]
Vissza az elejére
Joey
2013.11.20 - 16:34
Kistarcsa

Regisztrált tag #21
Regisztrált: 2010.06.16 - 19:40
Üzenetek: 1562
Danner írta ...

Joey írta ...

Meglepetések helyett!!!

LINK

Nem szep dolog SPAMelni.

Nem látok ebben semmilyen spammelést. A legjobb dolog amit ajánlhatok bárkinek amit magam is használok, és meg vagyok vele elégedve.
Miért?
Most, hogy Ildi foglalkozik az üggyel, olyan esetekkel találkozunk, amit ép ésszel nem nagyon lehet felfogni. (durva jogsértések, eljárási hibák, kilátástalan élethelyzetek)

Persze mindenki nagy Rambónak képzeli magát, hogy majd kipereli, meg utánajár, meg majd Ő megoldja, csak azt felejtik el az emberek, hogy ha egészség, és vagy megélhetés is sérül menet közben, akkor ugrott a nagy önbizalom, meg a lehetőségek is.
Van itt is példa, kérdezd meg mi lett Pite A6-osával! Az meg csak egy kiugró példa, mert a legtöbb esetben nyel egyet az ember, és megy tovább.
Összetörtek és nem fizet a biztosító? Majd megbőrözzük okosban, és jó lesz
Apróbetűs rész? Mindegy, megoldjuk.

Próbálj meg egy francia, vagy német szakmunkásnak olyat mondani, hogy te Jean/Günter, bent kéne maradni a hétvégén melózni, de nem fizetjük ki, cserébe nem leszel kirúgva.
Csak Magyarországon divat - MÉG - hogy mindent meg lehet csinálni mindenkivel, mert úgyse lesz pénze perelni, úgyse fog őrlődni évekig, meg úgyis be lehet fenyegetni, hogy jobban jár, ha kussban marad.
Neked ez egyre kevésbé lesz a mindennapjaid része, mert egy olyan társadalomban élsz, ahol ezek a dolgok jobban működnek, de itt ha nem gondolsz a holnapra, akkor könnyen véged. Nem mindenki tud kitenni zsebből pár milliót egy Ruttner Györgynek, hogy képviselje.

Szerintem ez egy fontos dolog, érdemes kiállni mellette.

T D I
Vissza az elejére
Danner
2013.11.19 - 17:54
Wellingborough(UK)

Regisztrált tag #27
Regisztrált: 2010.06.29 - 10:43
Üzenetek: 930
Joey írta ...

Meglepetések helyett!!!

LINK

Nem szep dolog SPAMelni.

1997 Audi A4 Avant 1.9tdi AFN -modified->A4 képek
2004 Seat Leon Cupra TDI->Seat képek
Vissza az elejére
Joey
2013.11.18 - 16:48
Kistarcsa

Regisztrált tag #21
Meglepetések helyett!!!

LINK

T D I
Vissza az elejére
matlukaudi
2013.11.02 - 14:09
Siófok

Regisztrált tag #68
Regisztrált: 2010.07.02 - 16:16
Üzenetek: 1395
lipy írta ...

Nem rossz az értelmezésed de ez nem az a gumi szoba.

Vááááz. Le se esett, hogy rossz helyen van
Értem, akkor ebbe a szobába lehet a guminőket hozni egy órácskára
Ágoston

Ágoston -- Audi 200 LPG -- Audi 80 Quattro LPG -- Audi 100 Avant LPG --
Vissza az elejére
lipy
2013.11.02 - 13:31
Bp. 13. ker

Regisztrált tag #905
Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13
Üzenetek: 567
Vini írta ...

Sziasztok!
245/40 R18 méretben keresek új vagy használt (80-90%) Téli gumi párt!
Ha valakinek van fölösben várom jelzését

Nem rossz az értelmezésed de ez nem az a gumi szoba.
Adok veszekbe hamarabb találsz.
Vissza az elejére
Vini
2013.11.02 - 11:51
Budapest

Regisztrált tag #2871
Regisztrált: 2013.05.26 - 04:23
Üzenetek: 16
Sziasztok!
245/40 R18 méretben keresek új vagy használt (80-90%) Téli gumi párt!
Ha valakinek van fölösben várom jelzését
Vissza az elejére
Latya
2013.10.12 - 14:00
Letenye

Regisztrált tag #353
Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06
Üzenetek: 1407
Balage írta ...

kataqp írta ...

Balage írta ...

Danner írta ...

Moni PUG 206 hdi-jeben meghalt a kuplung, elore lathatolag £450. Az auto erteke: £700 Fincsi

Együtt-érzünk! Ez a fogyasztói társadalom, összegyűröd-és-eldobod című metodikájával tervezett, és mesterséges kényszerpályára "innovált" termék-sors...

a rothadó kapitalizmus és a fogyasztói társadalom, csak nehogy leessenek a kolbászok a kerítésről, mert baj lesz )

matlukaudi írta ...

ott nem nagyon érdemes szervizbe menni ... Nincs okosság, nincs haver, csak a száraz és magas óradíj meg az eredeti alkatrészárak.
De ugye pont ettől olcsók ott a használt autók.

Ez így van! Azok a bizonyos kolbászok a szememben már rég lehullottak a kerítésről, de a dráma akkor lesz igazán, ha azok a kolbik valóban leeshetnek majd a helyükről... félek hogy akkor nem csak azok fognak lepotyogni! Viszont azt már kíváncsian és várakozásokkal tele figyelném, hogy miként lesz abszolválva fenntartható fejlődésünk és milyen koncept mentén lesz élhető kicsiny, és össze-brúzolt Földünk! Már nem magamért, hanem a kölykeimért sírnék...

Eről van egy jó kis film: A hülyeség kora
idéznék: "...a kapitalizmus alapja a folyamatos növekedés. De egy nem növekvő bolygón a folyamatos növekedés nem lehetséges örökké..."!
Tanulságos.

Vissza az elejére
Joey
2013.10.08 - 13:17
Kistarcsa

Regisztrált tag #21
Én 5 éve levédtem a családomat és vagyonomat a magyarországi lehúzós biztosítók, korrupt ügyvédek, hazug vállalkozók, mocskos munkáltatók, és egyéb söpredékkel szemben!

ÉS TE ?

LINK (Ildi a feleségem, lehet hívni bizalommal)

T D I
Vissza az elejére
Danner
2013.09.04 - 17:52
Wellingborough(UK)

Regisztrált tag #27
Végül is tényleg az az igazság, hogy nem javíttatni drága, hanem nincs értéke a régi autónak. Simán benyelném (illetve be is fogom, mert muszáj), csak már olyan szépen gyűlt a lóvé Móni új kocsijára és ha még kibírta volna karácsonyig, akkor már meg sem javíttattuk volna.

Vissza az elejére
Balage
2013.09.04 - 14:26
Budapest

Regisztrált tag #43
Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54
Üzenetek: 718
kataqp írta ...

Balage írta ...

Danner írta ...

Moni PUG 206 hdi-jeben meghalt a kuplung, elore lathatolag £450. Az auto erteke: £700 Fincsi

Együtt-érzünk! Ez a fogyasztói társadalom, összegyűröd-és-eldobod című metodikájával tervezett, és mesterséges kényszerpályára "innovált" termék-sors...

a rothadó kapitalizmus és a fogyasztói társadalom, csak nehogy leessenek a kolbászok a kerítésről, mert baj lesz )

matlukaudi írta ...

ott nem nagyon érdemes szervizbe menni ... Nincs okosság, nincs haver, csak a száraz és magas óradíj meg az eredeti alkatrészárak.

Ez így van! Azok a bizonyos kolbászok a szememben már rég lehullottak a kerítésről, de a dráma akkor lesz igazán, ha azok a kolbik valóban leeshetnek majd a helyükről... félek hogy akkor nem csak azok fognak lepotyogni! Viszont azt már kíváncsian és várakozásokkal tele figyelném, hogy miként lesz abszolválva fenntartható fejlődésünk és milyen koncept mentén lesz élhető kicsiny, és össze-brúzolt Földünk! Már nem magamért, hanem a kölykeimért sírnék...

[ Módosítva 2013.09.04 - 14:27 ]

R32_A3_8p_24V Quattro
Vissza az elejére
kataqp
2013.09.04 - 12:34

Regisztrált tag #32
Regisztrált: 2010.06.30 - 08:55
Üzenetek: 104
Balage írta ...

Danner írta ...

Együtt-érzünk! Ez a fogyasztói társadalom, összegyűröd-és-eldobod című metodikájával tervezett, és mesterséges kényszerpályára "innovált" termék-sors...egy csúcson-fogyasztó, agyatlanul habzsoló szigetország viszonylatában! Ez jó irányba nem visz... az tuti!

GT Coupé '81/85 - Hajrá Magyarok!
Vissza az elejére
matlukaudi
2013.09.04 - 09:02
Siófok

Regisztrált tag #68
Regisztrált: 2010.07.02 - 16:16
Üzenetek: 1395
Reihe5 írta ...

Mitől 700?

Mitől, mitől ?? Hogy 450 bele a kuplung. Pont attól.
Ezt tudják, beárazzák, olcsón eladják, mert drága fenntartani.
Ha hibátlan is az autó, előbb vagy utóbb utolérik a bajok.
Tesóm is 2000GBP körül vett 4 motion PD Passatot 2-3 éve.
Itthon még ma is 1,5 milla egy olyan autó. De a lengőkar az lengőkar, a csapágy az csapágy.
Ha eljön az ideje ki kell fizetni.... benne van a pakliban. Jó esetben tervezve van a szervíz és itthon kerül bele a javítás,
Ágoston

Ágoston -- Audi 200 LPG -- Audi 80 Quattro LPG -- Audi 100 Avant LPG --
Vissza az elejére
Reihe5
2013.09.04 - 07:19
Reihe5
Regisztrált tag #281
Regisztrált: 2010.08.10 - 21:28
Üzenetek: 462
Nem. a 700 font a nevetséges. Mitől 700? Egy turbódízel pár éves kocsi mennyi is tehát, 280 ezer forint?? Ez a röhej. A kupplung nem annyira. Mivel így van és használod, édesmindegy, magadnak csináltatod meg, nem arra, hogy a piacon valaki majd jól elhasználja. Ingyenebéd pedig sosem volt, és nem is lesz.

[ Módosítva 2013.09.04 - 07:20 ]

------------------------ --------------
Allroad 2.7 T

Vissza az elejére
Balage
2013.09.03 - 21:47
Budapest

Regisztrált tag #43
Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54
Üzenetek: 718
Danner írta ...

Együtt-érzünk! Ez a fogyasztói társadalom, összegyűröd-és-eldobod című metodikájával tervezett, és mesterséges kényszerpályára "innovált" termék-sors...egy csúcson-fogyasztó, agyatlanul habzsoló szigetország viszonylatában! Ez jó irányba nem visz... az tuti!

R32_A3_8p_24V Quattro
Vissza az elejére
Danner
2013.09.03 - 19:08
Wellingborough(UK)

Regisztrált tag #27

Vissza az elejére
Oldal:  1 2 [3] 4 ... 80 81 82  

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF