- Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Fórum |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
Oldal: 1 [2] 3 | |
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Ez a téma zárolva |
Szerző | Üzenet | ||||
hevee |
| ||||
Vendég | lipy írta ... Az általam linkelt flottáról pm tudok többet mondani. Annyi a legfontosabb, hogy nincs számla tartozás mert szó nélkül kivágnak a flottából a legrosszabb publikus csomagba. Álltalában 25.én van számla fizetési határidő. Email és sms is megy a számláról. 14nappal a határ idő elött kapod a számlát. Saját névre. halandó emberek is csatlakozhatnak a flottához, mint pl: én? | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
lipy |
| ||||
Bp. 13. ker Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | Joey írta ... lipy írta ... Beszélek az ügyintézzőmmel és megadom a számát. Hi, van fejlemény? Köszi Ment PM. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
lipy |
| ||||
Bp. 13. ker Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | Az általam linkelt flottáról pm tudok többet mondani. Annyi a legfontosabb, hogy nincs számla tartozás mert szó nélkül kivágnak a flottából a legrosszabb publikus csomagba. Álltalában 25.én van számla fizetési határidő. Email és sms is megy a számláról. 14nappal a határ idő elött kapod a számlát. Saját névre. [ Módosítva 2014.03.21 - 16:45 ] | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
lipy |
| ||||
Bp. 13. ker Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | Még nem értem el. Holnap probálom újra. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Joey |
| ||||
Kistarcsa Regisztrált tag #21 Regisztrált: 2010.06.16 - 19:40Üzenetek: 1562 | lipy írta ... Beszélek az ügyintézzőmmel és megadom a számát. Hi, van fejlemény? Köszi T D I | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
lipy |
| ||||
Bp. 13. ker Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | Beszélek az ügyintézzőmmel és megadom a számát. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Joey |
| ||||
Kistarcsa Regisztrált tag #21 Regisztrált: 2010.06.16 - 19:40Üzenetek: 1562 | Hi, majd írd le, hogy hogy megy ez. Köszi! T D I | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
lipy |
| ||||
Bp. 13. ker Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | Lehet tudok telenoros flottát. MVM flotta NETTÓ ÁRAK [ Módosítva 2014.03.11 - 20:38 ] | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
loldma |
| ||||
Budapest XIII / XI / VIII Regisztrált tag #660 Regisztrált: 2011.01.10 - 14:56Üzenetek: 929 | Mi egyszer nagyfaterral kitoltottuk az online urlapot, azota semmi... Egyebkent engem is erdekelne, csak szamhordozassal. Szerk: megtalaltam, csak premium tagsaggal mukodik a dolog, az evi 6500 Joey írta ... Erről hallott már valaki? LINK 7200-ért korlátlan beszélgetés egész hónapban (flatrate), és pár Gb mobil adatforgalom. Nekünk megint 11-13.000 lett a számlánk, úgyhogy lépnem kell, mert ez baromira sok. Joey írta ... Urak! Akinek van audiklubos flottás száma! Nem tapasztaltatok olyat, hogy egyre drágább, minden hónapban egyre nagyobb számlák jönnek? Itt vannak a számláink, látható, hogy 2012-ben 7-8000 Ft volt egy hónap (11. hóban fizettünk vele egy Állatkerti belépőt!) A telefonálási szokásaink nem változtak, viszont 2013-ban durván megugrott az összeg. Persze nem volt egyből gyanús, kértem Újbától részletes számlát, nézegettük, szívtuk a fogunkat, de ok. Aztán van itt egy pár NAGYON furcsa eset! Konkrétan 7. hónapban 2013-ban 2 hétig nem használtuk ezt a számot!!!!! Akkor külföldön voltunk, és nem volt se hívás, se fogadás róla! A számla mégis elég magas... Előző hónapban előfizettem 500Mb adatforgalomra, amit most 499Ft-ért adnak. Raktam Vibert Ildi telefonjára, Viber-en beszélünk, ha meg kell, akkor visszahívom, és mégis 11.000 Ft a számla. 6 előfizetésünk van, és 3-nál ez a helyzet, hogy egyre nagyobb számlák jönnek ki. Megmondom őszintén, hogy más T-s szolgáltatásnál is ezt tapasztalom, és szívemből rühellem őket (pl t-home sat-tv-nk van, ami fix havidíjas, de egyik hónapban hol ennyi, hol annyi az előfizetési díj...) Nem lehetne átmenni a telenorhoz? A vodafone-t ha lehet kerüljük, az egy _rossz_ vicc. [ Módosítva 2014.03.11 - 18:01 ] | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Joey |
| ||||
Kistarcsa Regisztrált tag #21 Regisztrált: 2010.06.16 - 19:40Üzenetek: 1562 | Erről hallott már valaki? LINK 7200-ért korlátlan beszélgetés egész hónapban (flatrate), és pár Gb mobil adatforgalom. Nekünk megint 11-13.000 lett a számlánk, úgyhogy lépnem kell, mert ez baromira sok. Joey írta ... Urak! Akinek van audiklubos flottás száma! Nem tapasztaltatok olyat, hogy egyre drágább, minden hónapban egyre nagyobb számlák jönnek? Itt vannak a számláink, látható, hogy 2012-ben 7-8000 Ft volt egy hónap (11. hóban fizettünk vele egy Állatkerti belépőt!) A telefonálási szokásaink nem változtak, viszont 2013-ban durván megugrott az összeg. Persze nem volt egyből gyanús, kértem Újbától részletes számlát, nézegettük, szívtuk a fogunkat, de ok. Aztán van itt egy pár NAGYON furcsa eset! Konkrétan 7. hónapban 2013-ban 2 hétig nem használtuk ezt a számot!!!!! Akkor külföldön voltunk, és nem volt se hívás, se fogadás róla! A számla mégis elég magas... Előző hónapban előfizettem 500Mb adatforgalomra, amit most 499Ft-ért adnak. Raktam Vibert Ildi telefonjára, Viber-en beszélünk, ha meg kell, akkor visszahívom, és mégis 11.000 Ft a számla. 6 előfizetésünk van, és 3-nál ez a helyzet, hogy egyre nagyobb számlák jönnek ki. Megmondom őszintén, hogy más T-s szolgáltatásnál is ezt tapasztalom, és szívemből rühellem őket (pl t-home sat-tv-nk van, ami fix havidíjas, de egyik hónapban hol ennyi, hol annyi az előfizetési díj...) Nem lehetne átmenni a telenorhoz? A vodafone-t ha lehet kerüljük, az egy _rossz_ vicc. T D I | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Joey |
| ||||
Kistarcsa Regisztrált tag #21 Regisztrált: 2010.06.16 - 19:40Üzenetek: 1562 | poison írta ... Hali Uóbbi 2-3 hónapban nekem is magasabb az átlagosnál a számlám pedig nem telefonálok többet a megszokottnál Mennyi szokott lenni, és mennyi lett? T D I | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Hali Uóbbi 2-3 hónapban nekem is magasabb az átlagosnál a számlám pedig nem telefonálok többet a megszokottnál coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Joey |
| ||||
Kistarcsa Regisztrált tag #21 Regisztrált: 2010.06.16 - 19:40Üzenetek: 1562 | Urak! Akinek van audiklubos flottás száma! Nem tapasztaltatok olyat, hogy egyre drágább, minden hónapban egyre nagyobb számlák jönnek? Itt vannak a számláink, látható, hogy 2012-ben 7-8000 Ft volt egy hónap (11. hóban fizettünk vele egy Állatkerti belépőt!) A telefonálási szokásaink nem változtak, viszont 2013-ban durván megugrott az összeg. Persze nem volt egyből gyanús, kértem Újbától részletes számlát, nézegettük, szívtuk a fogunkat, de ok. Aztán van itt egy pár NAGYON furcsa eset! Konkrétan 7. hónapban 2013-ban 2 hétig nem használtuk ezt a számot!!!!! Akkor külföldön voltunk, és nem volt se hívás, se fogadás róla! A számla mégis elég magas... Előző hónapban előfizettem 500Mb adatforgalomra, amit most 499Ft-ért adnak. Raktam Vibert Ildi telefonjára, Viber-en beszélünk, ha meg kell, akkor visszahívom, és mégis 11.000 Ft a számla. 6 előfizetésünk van, és 3-nál ez a helyzet, hogy egyre nagyobb számlák jönnek ki. Megmondom őszintén, hogy más T-s szolgáltatásnál is ezt tapasztalom, és szívemből rühellem őket (pl t-home sat-tv-nk van, ami fix havidíjas, de egyik hónapban hol ennyi, hol annyi az előfizetési díj...) Nem lehetne átmenni a telenorhoz? A vodafone-t ha lehet kerüljük, az egy _rossz_ vicc. [ Módosítva 2013.11.11 - 21:17 ] T D I | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Újbácsi |
| ||||
Rácalmás Regisztrált tag #12 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02Üzenetek: 1971 | Infó a topik kezdő hozzászólásában van. Aktualizáltam kicsit. ...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást... | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
lipy |
| ||||
Bp. 13. ker Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | Hetfield írta ... hamarosan lesz info, én is kérdeztem már. Valami infót lehet kapni erről a flottáról? | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Hetfield |
| ||||
Pusztaszabolcs Regisztrált tag #63 Regisztrált: 2010.07.02 - 14:13Üzenetek: 1261 | hamarosan lesz info, én is kérdeztem már. '93 80 B4 OOOO A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Sajti |
| ||||
Isaszeg Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | Scorpati írta ... Szia Újbá! Ez a telefonos flotta dolog még műxik? Amennyiben igen akkor érdeklődnék. Üdv: Scorpati A flotta működik, Újbá majd részletezi a dolgokat. Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Scorpati |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #722 Regisztrált: 2011.01.30 - 21:30Üzenetek: 92 | Szia Újbá! Ez a telefonos flotta dolog még műxik? Amennyiben igen akkor érdeklődnék. Üdv: Scorpati | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
orlin |
| ||||
Regisztrált tag #36 Regisztrált: 2010.06.30 - 09:51Üzenetek: 101 | Köszi, többit akkor telefonon. Mikor csörgesselek? Nem akarlak felébreszteni. Nincs rosszabb egy mérges Újbácsinál | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Újbácsi |
| ||||
Rácalmás Regisztrált tag #12 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02Üzenetek: 1971 | A t-mobilal kötött szerződés alapján egy előfizető nevén maximum 3 számla lehet. Megoldható az 1 tagdíjból a 4 szám, ha saját gyermekről van szó. Van most is olyan tagunk, aki a több telefonszám miatt 3 tagdíjat fizet, mert 3 lakcímen vannak a számok. A többi esetben minden további szám minimum pártolói tagdíjhoz kötött. Egyéb ilyen jellegű kérdéssel keressetek bátran telefonon is, mert úgy előbb van válasz. Mellesleg ilyen esetben, ha utolsó hónap van, természetesen nem ezen a pártolói tagdíjon fog múlni a tagok kedvezménye... Igyekezni fogunk mindenki igényét a lehető legjobban kielégíteni. [ Módosítva 2011.12.26 - 18:31 ] ...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást... | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Oldal: 1 [2] 3 | |