- Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Fórum |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
Oldal: 1 2 3 ... 5 [6] 7 ... 301 302 303 | |
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Szerző | Üzenet | ||||
Lorka |
|
||||
Budapest![]() ![]() Regisztrált tag #1196
Regisztrált: 2011.10.15 - 02:47Üzenetek: 1091 |
Ha máshogy nem megy, Print Screen-nel mented a képernyőt képfájlba, és akkor tutira megmarad. A fotókat nem lehet majd nagyítani, de a lényeg így is látható.
1. Audi 80 GLS 1.6 1979. 2. Audi Coupé GT 5S 1981. 3. Audi Coupé 2.6E V6 1995. |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
matlukaudi |
|
||||
Siófok![]() ![]() Regisztrált tag #68
Regisztrált: 2010.07.02 - 16:16Üzenetek: 1395 |
Lorka írta ... Nos, találtam egy megoldást a B3/B4 váltórudazat felújítására.... Tuti ! Valaki le tudná menteni ezt a hozzászólást html formátumba ? Nem ezt, amit én írok, hanem Lorkáét ![]() Érdemes lenne elmenteni olyan helyre, ahol egy hét múlva is meglesz majd. Meg egy hónap meg egy év múlva is. Ágoston Ágoston -- Audi 200 LPG -- Audi 80 Quattro LPG -- Audi 100 Avant LPG -- |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
poison |
|
||||
Tát![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #59
Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 |
Na ez jónaktünik reméljük azis lessz ![]() Köszi ![]() coupe quattro 2.8 v6 |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Lorka |
|
||||
Budapest![]() ![]() Regisztrált tag #1196
Regisztrált: 2011.10.15 - 02:47Üzenetek: 1091 |
Nos, találtam egy megoldást a B3/B4 váltórudazat felújítására, amit megosztok a nagyérdeművel. Első lépés a váltókar/kulissza lötyögésének megszűntetése. Ez a C3/C4-nél is alkalmazható, mivel a gömbfej és a golyóház megegyezik. Itt leginkább a golyóház kopik ki, mégpedig az alsó fele, mert a váltókart a súlya lefelé húzza. Amit Ágoston írt, hogy egy haverjának a váltókar már simán kijön fölfelé, az már nagyon durva! Nekem kb. 3mm volt a lötyögés, tehát vettem két O-gyűrűt, az egyik 40mm x 5mm, a másik 38mm x 6mm, hogy ki tudjam próbálni mindkettőt. Persze a vastagabb 6-os lett a nyerő. Kivágtam belőlük egy 5mm-es szeletet. ![]() A golyóházról biztosítógyűrű levesz (ezt el lehet tenni, gyakorlatilag semmi haszna), váltókar fölfelé kihúz, gömbfej és a golyóház fészke megtisztít, finoman bezsíroz, majd váltókar visszanyom. ![]() Fogjuk a 6-os O-gyűrűt és szépen begyömöszöljük a biztosítógyűrű helyére. Pontosan be fog feszülni és összenyomja a fölső nyelveket annyira, hogy a gömbfej cuppan. ![]() A 15 perces művelet határozott javulást eredményezett, a váltó finomabban kapcsolható, a rükverc pedig ég és föld, előtte elég nehezen vette. A második lépés alul a kapcsolórúd csuklójának cseréje. ![]() Ez a csukló a rúddal össze van szegecselve, tehát egy egységként értendő alkatrész, melynek ára igen borsos, utángyártás nincs. Most egy véletlen folytán (és egy klubtársunk néminemű "ráhatására") kiderült, hogy a '94-'98 Skoda Feliciába ugyanezt a csuklót építették, csak szegecselt helyett csavarozott kivitelben, tehát önálló alkatrészként kapható, gyári és utángyártott változatban is. Cikkszáma 893711615A. A gyári ár kb. 14e, az utángyártott 4-5e között mozog, én találtam egy helyet, ahol 2300-ért adják, valami szlovák-kínai cucc. Ha hamar kinyiffan, majd veszek gyárit kedv. 10e-ért, és akkor már nem kell majd bontani semmit, csak lecsavarozom meg fölcsavarozom, oszt jónapot ![]() ![]() A megoldás egyszerű: szegecselés lefúr, ócska csukló ki, olcsó csukló be, M6 csavarral összecsavaroz, kapcsolórúd vissza, beállít, BOLDOGSÁG. Remélem, sokaknak szolgál "fejfájáscsillapítóként" ez a kis útmutató ![]() [ Módosítva 2014.01.25 - 22:59 ] 1. Audi 80 GLS 1.6 1979. 2. Audi Coupé GT 5S 1981. 3. Audi Coupé 2.6E V6 1995. |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
poison |
|
||||
Lui írta ... Vagy drága pénzért visszavásárolod a régit!!!!!! Húúúzá visza Dógozni kisfiam ![]() ![]() coupe quattro 2.8 v6 |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Lui |
|
||||
Gyál![]() ![]() Regisztrált tag #37
Regisztrált: 2010.06.30 - 10:00Üzenetek: 387 |
![]() |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Balage |
|
||||
Budapest![]() ![]() Regisztrált tag #43
Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54Üzenetek: 718 |
Lui írta ... Vagy drága pénzért visszavásárolod a régit!!!!!! Kitőőőő? A saját szerelőjétőőőőő? Hehhh... marhaság! Viszont ami biztos az bizonyos, hogy a listán lehet 1-2 komolyabb tétel is, pl: teljes 70-es kipuf-rendszer, illetve egy új motor! ![]() ![]() [ Módosítva 2014.01.22 - 14:00 ] R32_A3_8p_24V Quattro |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Lui |
|
||||
Vagy drága pénzért visszavásárolod a régit!!!!!! |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
poison |
|
||||
Latya írta ... poison írta ... Latya írta ... poison írta ... Remélem azért a lámpáid megmaradtak... Lui írta ... Leadta a MÉHBE!!! ![]() becseréltem egy kocka kupecre meg némi zsebpénzre ![]() ![]() ment minden a Lecsóba ÁÁÁÁááááá... !!! bakker drága barátom... há mi lesz akko most a következő? Veszek másik Coupe quattro-t ![]() ![]() coupe quattro 2.8 v6 |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Latya |
|
||||
Letenye![]() ![]() Regisztrált tag #353
Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 |
poison írta ... Latya írta ... poison írta ... Remélem azért a lámpáid megmaradtak... Lui írta ... Leadta a MÉHBE!!! ![]() becseréltem egy kocka kupecre meg némi zsebpénzre ![]() ![]() ment minden a Lecsóba ÁÁÁÁááááá... !!! bakker drága barátom... há mi lesz akko most a következő? |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
poison |
|
||||
Latya írta ... poison írta ... Remélem azért a lámpáid megmaradtak... Lui írta ... Leadta a MÉHBE!!! ![]() becseréltem egy kocka kupecre meg némi zsebpénzre ![]() ![]() ment minden a Lecsóba coupe quattro 2.8 v6 |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Latya |
|
||||
poison írta ... Remélem azért a lámpáid megmaradtak... Lui írta ... Leadta a MÉHBE!!! ![]() becseréltem egy kocka kupecre meg némi zsebpénzre ![]() ![]() |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
poison |
|
||||
Lui írta ... Leadta a MÉHBE!!! ![]() becseréltem egy kocka kupecre meg némi zsebpénzre ![]() coupe quattro 2.8 v6 |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Lui |
|
||||
Leadta a MÉHBE!!! | ||||
Vissza az elejére |
|
||||
Latya |
|
||||
Részvét Poisi!
|
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Joey |
|
||||
Kistarcsa![]() ![]() Regisztrált tag #21
Regisztrált: 2010.06.16 - 19:40Üzenetek: 1562 |
poison írta ... Joey írta ... Megnéztem riportot, és az a durva, hogy lemondták a biztosítást. Évi 20.000 Ft spórolás miatt most földönfutókká váltak. Hallod, elképesztő, hogy mi zajlik körülöttünk... ( LINK ) Tényleg szerencse is kell az élethez. Az a gond Joey hogy az egyik szomszédnéninek van biztije azt kiszúrták a szemét 200eft-l azt a komplett tetőt megkell csinálni meg még jópár dolgot és ez a pénz annyira kevés hogy a melósok szóba se állnának vele ![]() Mindenhol ez van, ebből él a biztosító. Ezért kell a '&@đĐŁ$' biztosítók ellen DAS-t kötni. Nekünk leázott a konyhabútor, ott is be kellett vetni, hogy rendesen ki legyen fizetve, különben ~120.000 bukó. T D I
|
||||
Vissza az elejére |
|
||||
poison |
|
||||
Po-Béla írta ... poison írta ... Belekóstoltunk a Celeb világba kicsit ![]() az ad riportot aki fel sem ébredt rá ![]() celeb Poisi ![]() Naja ![]() coupe quattro 2.8 v6 |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
poison |
|
||||
Joey írta ... poison írta ... b4quattro írta ... poison írta ... Belekóstoltunk a Celeb világba kicsit ![]() Remélem az Audinak nincs baja. ![]() nincs itt nálunk minden erndben! tegnap ladtam a coupet azt Bééé hozott haza minket és megmutattuk a házat és a környékét még mindig cudarul nézki minden ![]() Megnéztem riportot, és az a durva, hogy lemondták a biztosítást. Évi 20.000 Ft spórolás miatt most földönfutókká váltak. Hallod, elképesztő, hogy mi zajlik körülöttünk... ( LINK ) Tényleg szerencse is kell az élethez. Az a gond Joey hogy az egyik szomszédnéninek van biztije azt kiszúrták a szemét 200eft-l azt a komplett tetőt megkell csinálni meg még jópár dolgot és ez a pénz annyira kevés hogy a melósok szóba se állnának vele ![]() coupe quattro 2.8 v6 |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
poison |
|
||||
Lorka írta ... poison írta ... b4quattro írta ... poison írta ... Belekóstoltunk a Celeb világba kicsit ![]() Remélem az Audinak nincs baja. ![]() ...tegnap ladtam a coupet azt Bééé hozott haza minket... Hova adtad le? Valami javítgatás? teljes hátsó futómű plussz az elején toronycsapágyak meg pár szilent vagy gömbfej amit a szar lengéscsillapitó miadt tönkrement,akkor 4 kyb gázos duplacsöves lengéscsillapitókat kap azt meglátjuk még mifér bele a keretbe mivel a listán párapróságmég lenne ![]() coupe quattro 2.8 v6 |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Po-Béla |
|
||||
Budapest - Zugló![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4
Regisztrált: 2010.04.23 - 20:12Üzenetek: 358 |
poison írta ... Belekóstoltunk a Celeb világba kicsit ![]() az ad riportot aki fel sem ébredt rá ![]() celeb Poisi ![]() Az élet túl rövid ahhoz hogy szar bort igyak! és E.T a spanom ! |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Oldal: 1 2 3 ... 5 [6] 7 ... 301 302 303 | |