- Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Fórum |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
Oldal: 1 [2] 3 ... 301 302 303 | |
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Szerző | Üzenet | ||||
Lorka |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #1196 Regisztrált: 2011.10.15 - 02:47Üzenetek: 1091 | Tomm írta ... Én vagyok a Király!!! Nade méé??? 1. Audi 80 GLS 1.6 1979. 2. Audi Coupé GT 5S 1981. 3. Audi Coupé 2.6E V6 1995. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Tomm |
| ||||
Regisztrált tag #19 Regisztrált: 2010.06.14 - 19:14Üzenetek: 447 | Én vagyok a Király!!! [ Módosítva 2014.07.28 - 11:09 ] Tomm! | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
dr.gergo |
| ||||
Budapest 1028 Regisztrált tag #1525 Regisztrált: 2012.03.24 - 23:18Üzenetek: 236 | poison írta ... dr.gergo írta ... poison írta ... dr.gergo írta ... Latya írta ... dr.gergo írta ... Ha valakit érdekel,hogy mennyit tud egy 25 éves 200-as Audi. Semmi nincsen felhúzva,teljesen gyári. 16 ezer van most benne. LINK imádnivaló. egyre jobban kockulok amióta audim van.. pedig anno a B4 azért tetszett meg meg, mert olyan kis gömböc... Nekem ez az autó a mindenem.Persze a kislányom után! Még vagy egy milla rá fog menni mire fullos lesz. Nagyon szépen megy a vas merre Pénz meg lehet még többis lessz amit ráfogsz költeni énis azt mondtam még ennyit költök azt elég és jólessz a fenét lessz elég mindig van valami Köszi. A külseje meg a belseje van még hátra. A belseje max 3 kiló, a külseje meg max 6 kiló. Azért mondtam kb 1-re. Az autóépítés olyan mint egy építkezés.Tuti,hogy a duplája lesz a vége mint amivel számolsz. Persze még azon kívül van még mit csinálni. Akarok bele venni 5 új befecsit ami még vagy 90 ezer,meg egy új alapjárat szabályzót ami megint nem 2 forint. Még az ABS-sel és a tempómattal is foglalkoznom kell. Akkor lesz tökéletes. Az első projekt 2 milla magasságában volt úgy,hogy ebben ugyebár nem volt munkadíj. Kitartást ezt kivánom azt sűrűbben rakj fel képet vagy videót a vasrol Okés! Majd igyexem a következő videóval. Csécs Gergely | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | dr.gergo írta ... poison írta ... dr.gergo írta ... Latya írta ... dr.gergo írta ... Ha valakit érdekel,hogy mennyit tud egy 25 éves 200-as Audi. Semmi nincsen felhúzva,teljesen gyári. 16 ezer van most benne. LINK imádnivaló. egyre jobban kockulok amióta audim van.. pedig anno a B4 azért tetszett meg meg, mert olyan kis gömböc... Nekem ez az autó a mindenem.Persze a kislányom után! Még vagy egy milla rá fog menni mire fullos lesz. Nagyon szépen megy a vas merre Pénz meg lehet még többis lessz amit ráfogsz költeni énis azt mondtam még ennyit költök azt elég és jólessz a fenét lessz elég mindig van valami Köszi. A külseje meg a belseje van még hátra. A belseje max 3 kiló, a külseje meg max 6 kiló. Azért mondtam kb 1-re. Az autóépítés olyan mint egy építkezés.Tuti,hogy a duplája lesz a vége mint amivel számolsz. Persze még azon kívül van még mit csinálni. Akarok bele venni 5 új befecsit ami még vagy 90 ezer,meg egy új alapjárat szabályzót ami megint nem 2 forint. Még az ABS-sel és a tempómattal is foglalkoznom kell. Akkor lesz tökéletes. Az első projekt 2 milla magasságában volt úgy,hogy ebben ugyebár nem volt munkadíj. Kitartást ezt kivánom azt sűrűbben rakj fel képet vagy videót a vasrol coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
dr.gergo |
| ||||
Budapest 1028 Regisztrált tag #1525 Regisztrált: 2012.03.24 - 23:18Üzenetek: 236 | poison írta ... dr.gergo írta ... Latya írta ... dr.gergo írta ... Ha valakit érdekel,hogy mennyit tud egy 25 éves 200-as Audi. Semmi nincsen felhúzva,teljesen gyári. 16 ezer van most benne. LINK imádnivaló. egyre jobban kockulok amióta audim van.. pedig anno a B4 azért tetszett meg meg, mert olyan kis gömböc... Nekem ez az autó a mindenem.Persze a kislányom után! Még vagy egy milla rá fog menni mire fullos lesz. Nagyon szépen megy a vas merre Pénz meg lehet még többis lessz amit ráfogsz költeni énis azt mondtam még ennyit költök azt elég és jólessz a fenét lessz elég mindig van valami Köszi. A külseje meg a belseje van még hátra. A belseje max 3 kiló, a külseje meg max 6 kiló. Azért mondtam kb 1-re. Az autóépítés olyan mint egy építkezés.Tuti,hogy a duplája lesz a vége mint amivel számolsz. Persze még azon kívül van még mit csinálni. Akarok bele venni 5 új befecsit ami még vagy 90 ezer,meg egy új alapjárat szabályzót ami megint nem 2 forint. Még az ABS-sel és a tempómattal is foglalkoznom kell. Akkor lesz tökéletes. Az első projekt 2 milla magasságában volt úgy,hogy ebben ugyebár nem volt munkadíj. Csécs Gergely | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | dr.gergo írta ... Latya írta ... dr.gergo írta ... Ha valakit érdekel,hogy mennyit tud egy 25 éves 200-as Audi. Semmi nincsen felhúzva,teljesen gyári. 16 ezer van most benne. LINK imádnivaló. egyre jobban kockulok amióta audim van.. pedig anno a B4 azért tetszett meg meg, mert olyan kis gömböc... Nekem ez az autó a mindenem.Persze a kislányom után! Még vagy egy milla rá fog menni mire fullos lesz. Nagyon szépen megy a vas merre Pénz meg lehet még többis lessz amit ráfogsz költeni énis azt mondtam még ennyit költök azt elég és jólessz a fenét lessz elég mindig van valami coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
dr.gergo |
| ||||
Budapest 1028 Regisztrált tag #1525 Regisztrált: 2012.03.24 - 23:18Üzenetek: 236 | Latya írta ... dr.gergo írta ... Ha valakit érdekel,hogy mennyit tud egy 25 éves 200-as Audi. Semmi nincsen felhúzva,teljesen gyári. 16 ezer van most benne. LINK imádnivaló. egyre jobban kockulok amióta audim van.. pedig anno a B4 azért tetszett meg meg, mert olyan kis gömböc... Nekem ez az autó a mindenem.Persze a kislányom után! Még vagy egy milla rá fog menni mire fullos lesz. Csécs Gergely | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
dr.gergo |
| ||||
Budapest 1028 Regisztrált tag #1525 Regisztrált: 2012.03.24 - 23:18Üzenetek: 236 | 14jyn írta ... dr.gergo írta ... Ha valakit érdekel,hogy mennyit tud egy 25 éves 200-as Audi. Semmi nincsen felhúzva,teljesen gyári. 16 ezer van most benne. LINK Nagyon szépen húz. Szép munkát csináltál evel az autóval, visszahoztad az eredeti álapotába....szerintem ez a legjobb tuning amit egy autóval lehet csinálni!! Egy buta kérdésem lenne: az enyém üzem-meleg álapotba elég darabosan húz 5000-től felfele. tippp???? Eléggé sok minden lehet. Látni és hallani kéne.Meg persze érezni. Gyújtás vagy üzemanyag probléma valószínű. Csécs Gergely | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
14jyn |
| ||||
Regisztrált tag #109 Regisztrált: 2010.07.03 - 16:41Üzenetek: 114 | dr.gergo írta ... Ha valakit érdekel,hogy mennyit tud egy 25 éves 200-as Audi. Semmi nincsen felhúzva,teljesen gyári. 16 ezer van most benne. LINK Nagyon szépen húz. Szép munkát csináltál evel az autóval, visszahoztad az eredeti álapotába....szerintem ez a legjobb tuning amit egy autóval lehet csinálni!! Egy buta kérdésem lenne: az enyém üzem-meleg álapotba elég darabosan húz 5000-től felfele. tippp???? [ Módosítva 2014.07.03 - 05:01 ] | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Latya |
| ||||
Letenye Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | dr.gergo írta ... Ha valakit érdekel,hogy mennyit tud egy 25 éves 200-as Audi. Semmi nincsen felhúzva,teljesen gyári. 16 ezer van most benne. LINK imádnivaló. egyre jobban kockulok amióta audim van.. pedig anno a B4 azért tetszett meg meg, mert olyan kis gömböc... | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
dr.gergo |
| ||||
Budapest 1028 Regisztrált tag #1525 Regisztrált: 2012.03.24 - 23:18Üzenetek: 236 | Ha valakit érdekel,hogy mennyit tud egy 25 éves 200-as Audi. Semmi nincsen felhúzva,teljesen gyári. 16 ezer van most benne. LINK Csécs Gergely | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Latya |
| ||||
Letenye Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | Van egy olyan érzésem, hogy átba.ztak egy új alkatrész vásárlásakor. Az új benzinpumpa hangosabb a réginél(amit azért akartam lecserélni, mert melegben, kevés benyával hajlamos volt megszorulni) valamint folyamatosan tele volt levegővel a rendszer, dadogott lehörgött. Visszatettem a régit. Probléma eltűnt, marad az hogy legalább negyed tankkal kell járnom... Mint egy dízel... | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Zeppelin |
| ||||
Regisztrált tag #1528 Regisztrált: 2012.03.27 - 07:51Üzenetek: 14 | Szevasztok négykarikás társak! Az Öreg Hölgy (az én kis 100-as szivarom, 1990-es c3-as avant) hiányolja a bal hátsó ajtóbehúzóját, mióta a barbár gazdája /kölke/ lekapta a régit. Vennék neki egyet utánvéttel, ha nektek lenne eladó. Köszönöm, várom válaszotokat. Üdv minden szivarozónak és a többieknek is! | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Latya |
| ||||
Letenye Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | b4quattro írta ... Üdv. érdeklődnék, hogy van-e közöttünk valaki Kaposvár vagy Dombóvár környékéről? Köszi. Mi kéne Konrád? | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
b4quattro |
| ||||
Regisztrált tag #137 Regisztrált: 2010.07.04 - 20:52Üzenetek: 61 | Üdv. érdeklődnék, hogy van-e közöttünk valaki Kaposvár vagy Dombóvár környékéről? Köszi. [ Módosítva 2014.05.20 - 10:42 ] | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | hűtő nekem is kilett cserélve mert szarvolt coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Kristof |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #261 Regisztrált: 2010.08.02 - 13:02Üzenetek: 358 | Épp nincs hűtő az autóban, jövőhérte össze lesz legozva. Viszont kellenének normális gumik az autóra meg futómű alá, hosszabb távra n szívesen indulnék vele. Nyári nagy talira gyúrok, ha minden jó megy addigra nagyjából kész lesz. Audi Coupe quattro NG 2.3 10v | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Kristof írta ... zsmax írta ... Az mekkora. Születésnapi zsúrt szerveztél a kocsidnak? Torta amit kipufogóval fújt el?Meg bezabált Elhívtad a haverjait is? Vettem neki a kedvenc illatositojából egyett és megsimogattam! Tavaly nyaraláskor neki is hoztam szuvenirt! Kristóf te mérnem a coupeddal jössz talira?????? coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Kristof |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #261 Regisztrált: 2010.08.02 - 13:02Üzenetek: 358 | zsmax írta ... Az mekkora. Születésnapi zsúrt szerveztél a kocsidnak? Torta amit kipufogóval fújt el?Meg bezabált Elhívtad a haverjait is? Vettem neki a kedvenc illatositojából egyett és megsimogattam! Tavaly nyaraláskor neki is hoztam szuvenirt! Audi Coupe quattro NG 2.3 10v | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Orley |
| ||||
Orley Regisztrált tag #2174 Regisztrált: 2013.02.27 - 13:52Üzenetek: 163 | Huuu, koszi. Majd megprobalom osszehozni.:) matlukaudi írta ... Orley írta ... a feltengellyel mit tudnek kezdeni. Ugye a b3asnak nagyobb a ricnije az agyban... Biztosan össze lehet legózni. Kell egy külső csukló a gólyalábba, egy belső csukló a váltóra, aztán kell keresni egy megfelelő hosszúságú szárat, amin pont passzolnak a ricnik. Nekem is van egy pár száram, bár ezek főleg szivarból valók. Ágoston Audi 100 C3 1.8 Audi A4 B5 1.8 T Audi V8 4.2 quattro Audi A6 C4 2.5 TDI Audi 80 B2 1.6 TD Audi 80 B3 2.0 Quattro | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Oldal: 1 [2] 3 ... 301 302 303 | |