- Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Fórum |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
Oldal: [1] 2 3 ... 217 218 219 | |
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Szerző | Üzenet | ||||
kigyosi |
| ||||
![]() Regisztrált tag #13925 Regisztrált: 2018.12.04 - 07:59Üzenetek: 1 | Sziasztok Remélem jó helyre írok. Hobbi operatőr vagyok és autós videókat készítek. Egy ismerősöm A6-os Audijáról készítettem egy rövid videót. Köszönöm hogy megnézitek ![]() Ezt szeretném nektek megmutatni ezen a linken: https://www.youtube.com/ user/kigyosi | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Lorka |
| ||||
Budapest![]() ![]() Regisztrált tag #1196 Regisztrált: 2011.10.15 - 02:47Üzenetek: 1091 | Jeee! ![]() 1. Audi 80 GLS 1.6 1979. 2. Audi Coupé GT 5S 1981. 3. Audi Coupé 2.6E V6 1995. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Robi |
| ||||
Nagykőrös![]() Regisztrált tag #30 Regisztrált: 2010.06.30 - 08:49Üzenetek: 240 | Mit kaptam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Audi S4 V6 3.0 + 2xGT30 + E85 - 2001 Audi V8 4.2 Exclusive 6-os kéziváltós - 1992 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Balage írta ... Lorka! Most értettelek meg, miért kerested rajtam a 4-kareszos grillrácsot! Nem a linkelt képen nem a saját R32-es kotrim motorja látható, de tök ugíanilyen, csak azon nincs kompresszor-kit, a fotón meg ugye ott ONE! Petya! Sok idő nem maradt, de azért talán érezted hogy el lehet gurítani?! ![]() ![]() poison írta ... Balage írta ... [/quote1511791143] ![]() Ha sikerül lejutnod akkor vinned kell egy kört mindenképp ![]() Éreztem persze ![]() ![]() ![]() coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Balage |
| ||||
Budapest![]() ![]() Regisztrált tag #43 Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54Üzenetek: 718 | Lorka! Most értettelek meg, miért kerested rajtam a 4-kareszos grillrácsot! Nem a linkelt képen nem a saját R32-es kotrim motorja látható, de tök ugíanilyen, csak azon nincs kompresszor-kit, a fotón meg ugye ott ONE! Petya! Sok idő nem maradt, de azért talán érezted hogy el lehet gurítani?! ![]() ![]() poison írta ... Balage írta ... [/quote1511791143] ![]() Ha sikerül lejutnod akkor vinned kell egy kört mindenképp ![]() R32_A3_8p_24V Quattro | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Balage írta ... Lorka írta ... Jaja, legalább végre testközelből láthatnék egy R32-t ![]() Egyszer a forgalomba elém gurult véletlenül egy ilyen kicsi A3-as qp, és alig bírtam tartani vele a tempót, a 30V-s b5-tel... úgyhogy kíváncsi lettem, majd megláttam a féktárcsáit, és mosolyogtam! Pojzi! Anno még hittem benne, hogy én fogom megvenni tőled, és felbuheráltatok rá egy kompresszort Kompi-barátunkkal, de azóta, változott bennem sokminden, ami változni volt képes! ;-) 8D Jahhh! Túlzottan nem nagy kaland, de van egyetlen érdekes dolga, ami vicces és ijesztő is egyben! A közvetlen befecskendezés okán, a szívósor 6-ágú része, a fojtószeleptől a hengerfejig konkrétan alumínium helyett spéci műanyag! Konmkrétan lélegzik miközben murva-nagy gázta adsz, és tágul -összehúzódik mint egy brutál-tüdő, olyan mintha nem szívó lenne, hanem feltöltött motor, amin nincs lefújószelep, csak egy dagadó! A belinkelt kép, viszont egyből árulkodik arról hogy miért is vettem ezt a tragacsot! Mert elég kompakt módon, több gyártó által is delegált módon... van fejlesztési lehetőség... supercharger-kit Kimpki-kompi személyében, ha már megunásig összeszoknánk egymással; trink-trink! ![]() Ha sikerül lejutnod akkor vinned kell egy kört mindenképp ![]() coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Balage |
| ||||
Budapest![]() ![]() Regisztrált tag #43 Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54Üzenetek: 718 | Lorka írta ... Jaja, legalább végre testközelből láthatnék egy R32-t ![]() Egyszer a forgalomba elém gurult véletlenül egy ilyen kicsi A3-as qp, és alig bírtam tartani vele a tempót, a 30V-s b5-tel... úgyhogy kíváncsi lettem, majd megláttam a féktárcsáit, és mosolyogtam! Pojzi! Anno még hittem benne, hogy én fogom megvenni tőled, és felbuheráltatok rá egy kompresszort Kompi-barátunkkal, de azóta, változott bennem sokminden, ami változni volt képes! ;-) 8D Jahhh! Túlzottan nem nagy kaland, de van egyetlen érdekes dolga, ami vicces és ijesztő is egyben! A közvetlen befecskendezés okán, a szívósor 6-ágú része, a fojtószeleptől a hengerfejig konkrétan alumínium helyett spéci műanyag! Konmkrétan lélegzik miközben murva-nagy gázta adsz, és tágul -összehúzódik mint egy brutál-tüdő, olyan mintha nem szívó lenne, hanem feltöltött motor, amin nincs lefújószelep, csak egy dagadó! A belinkelt kép, viszont egyből árulkodik arról hogy miért is vettem ezt a tragacsot! Mert elég kompakt módon, több gyártó által is delegált módon... van fejlesztési lehetőség... supercharger-kit Kimpki-kompi személyében, ha már megunásig összeszoknánk egymással; trink-trink! ![]() [ Módosítva 2017.11.27 - 21:57 ] R32_A3_8p_24V Quattro | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Lorka |
| ||||
Budapest![]() ![]() Regisztrált tag #1196 Regisztrált: 2011.10.15 - 02:47Üzenetek: 1091 | Jaja, legalább végre testközelből láthatnék egy R32-t ![]() 1. Audi 80 GLS 1.6 1979. 2. Audi Coupé GT 5S 1981. 3. Audi Coupé 2.6E V6 1995. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Na ez jólenne télleg ha kitudnál jönni ![]() Ahogy Lorka is irta nálunk minden a régi Coupek megvannak még mindig bár jelentkezőm lettvolna megvételre motor és váltó nélkül leraktak volna érte egy szebb összeget de nem csábultam el az erő sötét oldala felé ![]() ![]() coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Balage |
| ||||
Budapest![]() ![]() Regisztrált tag #43 Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54Üzenetek: 718 | Lorka írta ... Balage írta ... Lorka írta ... poison írta ... Az szép Balázs ![]() A4 hogy hogy elment??? kevés volt a teljesitmény??? Tényleg, balage! Észre sem vettem! ![]() Sziasztok! Az A4 2,830V-quattro egy zseniális kocsi volt, imádtuk, jó szolgálatot tett, szerintem vagy (legalább) 6-évig volt nálam! Ésssss háááát mindig azért váltunk, mert úgy vagyunk mint a nőkkel! Azt hisszük hogy hozzák a korábbi formájukat, és csak mi öregszünk! De néha leltárt kell csinálni! Én mindig és egyre nagyobb szívó-motor-kontra- relatív kis-test-tömeg-indexű négykarikás cuccokat szerettem! A3-ban ez a legerősebb szívómoci! Láttam hogy jóval nagyobb a féke, és gurultam már korábban néhánnyal, úgyhogy muszáj volt tovább lépni! Ez most tetszik... de lehet hogy felugrom decemberben Táti talira, és akkor megértitek hogy mi a szimpi benne! ;-) Ti hogy vagytok ennyi idő után? Pojzi, meg van még a qp? S nálad is Lorka? Gömbölyű kópé-kotrira hogy vágytam, emléxem... jó mondjuk ez sem egy feltöltött Sas-kettő, de komolyat lép, és ez kevésbé tolja el a seggét! ![]() Akkor örülünk, hogy örülsz! ![]() ![]() ![]() Megtisztelő vagy Lorka, belepirulok, de ezt azért nem gondolod komolyan! Egyébként már nagyon kíváncsi vagyok a régi arcokra, látom alig maradtatok a "régi" motorosok közül! Az az igazság, (eltűnésem egyik oka- az hogy az ![]() ![]() R32_A3_8p_24V Quattro | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Lorka |
| ||||
Budapest![]() ![]() Regisztrált tag #1196 Regisztrált: 2011.10.15 - 02:47Üzenetek: 1091 | Balage írta ... Lorka írta ... poison írta ... Az szép Balázs ![]() A4 hogy hogy elment??? kevés volt a teljesitmény??? Tényleg, balage! Észre sem vettem! ![]() Sziasztok! Az A4 2,830V-quattro egy zseniális kocsi volt, imádtuk, jó szolgálatot tett, szerintem vagy (legalább) 6-évig volt nálam! Ésssss háááát mindig azért váltunk, mert úgy vagyunk mint a nőkkel! Azt hisszük hogy hozzák a korábbi formájukat, és csak mi öregszünk! De néha leltárt kell csinálni! Én mindig és egyre nagyobb szívó-motor-kontra- relatív kis-test-tömeg-indexű négykarikás cuccokat szerettem! A3-ban ez a legerősebb szívómoci! Láttam hogy jóval nagyobb a féke, és gurultam már korábban néhánnyal, úgyhogy muszáj volt tovább lépni! Ez most tetszik... de lehet hogy felugrom decemberben Táti talira, és akkor megértitek hogy mi a szimpi benne! ;-) Ti hogy vagytok ennyi idő után? Pojzi, meg van még a qp? S nálad is Lorka? Gömbölyű kópé-kotrira hogy vágytam, emléxem... jó mondjuk ez sem egy feltöltött Sas-kettő, de komolyat lép, és ez kevésbé tolja el a seggét! ![]() Akkor örülünk, hogy örülsz! ![]() ![]() ![]() 1. Audi 80 GLS 1.6 1979. 2. Audi Coupé GT 5S 1981. 3. Audi Coupé 2.6E V6 1995. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Balage |
| ||||
Budapest![]() ![]() Regisztrált tag #43 Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54Üzenetek: 718 | Lorka írta ... poison írta ... Az szép Balázs ![]() A4 hogy hogy elment??? kevés volt a teljesitmény??? Tényleg, balage! Észre sem vettem! ![]() Sziasztok! Az A4 2,830V-quattro egy zseniális kocsi volt, imádtuk, jó szolgálatot tett, szerintem vagy (legalább) 6-évig volt nálam! Ésssss háááát mindig azért váltunk, mert úgy vagyunk mint a nőkkel! Azt hisszük hogy hozzák a korábbi formájukat, és csak mi öregszünk! De néha leltárt kell csinálni! Én mindig és egyre nagyobb szívó-motor-kontra- relatív kis-test-tömeg-indexű négykarikás cuccokat szerettem! A3-ban ez a legerősebb szívómoci! Láttam hogy jóval nagyobb a féke, és gurultam már korábban néhánnyal, úgyhogy muszáj volt tovább lépni! Ez most tetszik... de lehet hogy felugrom decemberben Táti talira, és akkor megértitek hogy mi a szimpi benne! ;-) Ti hogy vagytok ennyi idő után? Pojzi, meg van még a qp? S nálad is Lorka? Gömbölyű kópé-kotrira hogy vágytam, emléxem... jó mondjuk ez sem egy feltöltött Sas-kettő, de komolyat lép, és ez kevésbé tolja el a seggét! ![]() R32_A3_8p_24V Quattro | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Lorka |
| ||||
Budapest![]() ![]() Regisztrált tag #1196 Regisztrált: 2011.10.15 - 02:47Üzenetek: 1091 | poison írta ... Az szép Balázs ![]() A4 hogy hogy elment??? kevés volt a teljesitmény??? Tényleg, balage! Észre sem vettem! ![]() 1. Audi 80 GLS 1.6 1979. 2. Audi Coupé GT 5S 1981. 3. Audi Coupé 2.6E V6 1995. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
hannadshields |
| ||||
![]() Regisztrált tag #11348 Regisztrált: 2017.10.12 - 23:07Üzenetek: 1 | kapni útlevél, engedély, személyazonosság (WhatsApp: +447459294174) IELTS, TOEFL, ESOL, vízumok és egyéb Exkluzív ügyfeleinknek lehetősége nyílik IELTS, TOEFL, ESOL AUTODESK tanúsítványok megszerzésére a vizsgák nélkül. A Minőségi felszerelést és anyagokat használunk hamisított dokumentumok előállításához. A valódi útlevelek minden titkos jellemzőjét gondosan átismételjük hamisított dokumentumainkra. Egyedülálló minőségi Lookalike és Real dokumentumokat gyártunk. Csak eredeti kiváló minőségű Lookalike útleveleket, vezetői engedélyeket, személyi igazolványokat, bélyegzőket, Visa-ot, iskolai diplomákat és egyéb termékeket kínálunk számos országban, mint például: USA, Ausztrália, Belgium, Brazília, Kanada, Olasz, Finnország, Franciaország, Németország, Izrael, Mexikó, Hollandia, Dél-Afrika, Spanyolország, Egyesült Királyság. Ez a lista nem tele van. Ha további részletesebb tájékoztatást szeretne kapni a minőségi Lookalike útlevelekről / vezetői engedélyekről / id kártyákról / bélyegekről, a Visa, az iskolai oklevelekről és más termékekről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi információkon keresztül; Kapcsolatfelvétel e-mailben: ======================== -Email- Általános támogatás: ====================== -Email- Mondja: ===================== +447459294174 WhatsApp : +447459294174 Skype azonosító: rollins.wocott A nap bármely szakában bármikor kapcsolatba léphet az e-mailben vagy a nap bármely időpontjában, ha bármilyen további információt szeretne a dokumentumok és a dokumentumok iratainak megismeréséről, akkor örömmel segítek Önnek. Kulcsszavak: Kulcsszavak: Kulcsszavak: Kulcsszavak: Kulcsszavak: ======================= ======================== == Afganisztánban megjelenő / valós nyilvántartásba vett útlevél Albánia látszólagos / valódi törzskönyvezett útlevele Algériai látszólagos / valódi törzskönyvezett útlevél Andorra keresett / valódi nyilvántartásba vett útlevele Angol látszólagos / valódi törzskönyvezett útlevele Argentína látszólagos / valódi törzskönyvezett útlevelét Örményország látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevele Ausztrália látszólagos / valódi törzskönyvezett útlevele Ausztria látszólagos / valós nyilvántartásba vett útlevele Bahrein látszólagos / valódi törzskönyvezett útlevelét Banglades látszólagos / valós regisztrált útlevele Barbados látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevele Fehéroroszorszá g látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevele Belgium látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevele Belize látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevele Benin látszólagos / valós regisztrált útlevele Bhután látszólagos / valós regisztrált útlevele Vidám / valódi bejegyzett útlevél Bolívia Bosznia- Hercegovinai látszólagos / valódi törzskönyvezett útlevél Nézettség / valódi törzskönyvezett belföldi útlevél Brunei látszólagos / valódi törzskönyvezett útlevelét Bulgária látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevele Burkán látszólagos / valódi bejegyzett útlevele Burundi látszólagos / valódi bejegyzett útlevelét Kambodzsa Lookalike / real registered passport Kamerun Lookalike / real regisztrált útlevele Kanadai látszólagos / valódi törzskönyvezett útlevél A Zöld-foki Köztársaság látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevelét Közép-afrikai Rep. Megtekintése / valós regisztrált útlevele Chad látszólagos / valós regisztrált útlevele Chile látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevelét Kína látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevele Kolumbia látszólagos / valódi törzskönyvezett útlevele Comoros látszólagos / valós regisztrált útlevele Kongó látszólagos / valós regisztrált útlevele Kongó (Demokratikus Köztársaság) látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevelét Costa Rica látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevelét Horvátország látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevele Kubai látszólagos / valós regisztrált útlevél Ciprus lookalike / real registered passport Csehország látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevelét Dánia látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevele Egyenlítői Guinea látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevelét Eritrea látszólagos / valódi törzskönyvezett útlevelét Észtország látszólagos / valódi törzskönyvezett útlevele Etiópia nézettség / valódi nyilvántartásba vett útlevele Fidzsi látszólagos / valós regisztrált útlevél Finnország kinézetű / valódi törzskönyvezett útlevele Franciaország látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevele Gabon látszólagos / valódi nyilvántartásba vett útlevele Gambia látszólagos / valódi törzskönyvezett útlevelét Grúzia látszólagos / valós regisztrált útlevele Németország látszólagos / valódi törzskönyvezett útlevele Ghána látszólagos / valós regisztrált útlevelét Görögország látszólagos / valódi törzskönyvezett útlevele ============== =====rosalinerollins@gma il.com================= WhatsApp: +447459294174 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Az szép Balázs ![]() A4 hogy hogy elment??? kevés volt a teljesitmény??? coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Balage |
| ||||
Budapest![]() ![]() Regisztrált tag #43 Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54Üzenetek: 718 | Balage_C írta ... ....nekem meg immár (sorrendben) ez lett a negyedik! Újra egy 3-ajtós qp-jelleg. A3-8p R.32 quattro (250LE+ ![]() ![]() Erről jut eszembe! Van itt olyan közöttetek, aki 345-ös A3-S3 féket, ugyanezen nagytárcsa-méreten hagyva, több-dugósra upgrade-elt már? Tapasz-nyalatok, infók, jöhetnének! ![]() R32_A3_8p_24V Quattro | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Balage_C |
| ||||
![]() Regisztrált tag #11304 Regisztrált: 2017.09.11 - 22:21Üzenetek: 2 | ....nekem meg immár (sorrendben) ez lett a negyedik! Újra egy 3-ajtós qp-jelleg. A3-8p R.32 quattro (250LE+ ![]() ![]() [ Módosítva 2017.09.28 - 10:39 ] | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
oscillator |
| ||||
![]() Regisztrált tag #11308 Regisztrált: 2017.09.16 - 09:33Üzenetek: 1 | Sziasztok! Külön videós téma nincs?:) Gondoltam kedvenc Audi videóinkat is megoszthatnánk. Például: LINK LINK LINK [ Módosítva 2017.09.16 - 09:40 ] | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Latya |
| ||||
Letenye![]() ![]() Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | Szívműtétre készülődve... ![]() ![]() | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Újbácsi |
| ||||
Rácalmás![]() ![]() Regisztrált tag #12 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02Üzenetek: 1971 | Közkívánatra, csak képeknek. ...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást... | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Oldal: [1] 2 3 ... 217 218 219 | |