| - Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Találkozók |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
||||
| Oldal: [1] 2 3 4 5 6 | |
|
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Ez a téma zárolva |
| Szerző | Üzenet | ||||
| kataqp |
| ||||
![]() ![]() Regisztrált tag #32 Regisztrált: 2010.06.30 - 08:55Üzenetek: 104 | Andrew írta ... El kellett jönnöm előző hét pénteken szombathelyre, majd következő héten érek haza akkor megy el meggyógyulni a kisautó Ezt kérjük kicsit nagyobb beleéléssel írni, mármint, hogy Szombathelyre jöttél, kb így: Andrew: "Hurrá, ismét a csodálatos nyugati végen vagyok, végre jöhettem Szoooombathelyre a barátaimhoz!" kata: "Szuper Endrú, nagyon örülünk neki, olyan jó hallani, hogy itt vagyunk egy városban és összefutunk és hogy Te is ennyire örülsz annak, hogy 9700-ban lehetsz!" balra el GT Coupé '81/85 - Hajrá Magyarok! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Latya |
| ||||
Letenye![]() Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | Andrew írta ... El kellett jönnöm előző hét pénteken szombathelyre, majd következő héten érek haza akkor megy el meggyógyulni a kisautó Most szombathelyen vagy? visszafelé ugorj már be, akkor átvizsgálhatod alaposabban a carPC-t! Letenye pont útba esik. Vagy te nem pécsi vagy? [ Módosítva 2011.07.26 - 19:59 ] | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Andrew |
| ||||
Budapest/Pécs![]() Regisztrált tag #7 Regisztrált: 2010.04.25 - 13:15Üzenetek: 1142 | El kellett jönnöm előző hét pénteken szombathelyre, majd következő héten érek haza akkor megy el meggyógyulni a kisautó Audi A4 | B5 | 1.8 TQ | AJL | Imola gelb | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Latya |
| ||||
Letenye![]() Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | Andrew írta ... Norkatomi írta ... Nagyon kemény ahogy a vége felé Andrew "hajtja" a gokartot gyorsításként Jah, nem bírt rendesen kigyorsítani az a szerencsétlen gokart, ha nem szorultam volna be az ülésbe, akkor kiszálltam volna megtolni csak ne nagyon akarj kifejelni, a szalagkorlátot is majdnem kifejelted... tényleg hogy állsz a géppel, kijavítottad már? | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Csabbee |
| ||||
Pusztaszabolcs![]() Regisztrált tag #211 Regisztrált: 2010.07.17 - 12:40Üzenetek: 714 | Andrew írta ... Norkatomi írta ... Nagyon kemény ahogy a vége felé Andrew "hajtja" a gokartot gyorsításként Jah, nem bírt rendesen kigyorsítani az a szerencsétlen gokart, ha nem szorultam volna be az ülésbe, akkor kiszálltam volna megtolni Nem sok kellett ahhoz sem, hogy valakit lefejelj, egy szorosabb kigyorsításnál A4 Avant Quattro 1.9 PDTDI | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Andrew |
| ||||
Budapest/Pécs![]() Regisztrált tag #7 Regisztrált: 2010.04.25 - 13:15Üzenetek: 1142 | Norkatomi írta ... Nagyon kemény ahogy a vége felé Andrew "hajtja" a gokartot gyorsításként Jah, nem bírt rendesen kigyorsítani az a szerencsétlen gokart, ha nem szorultam volna be az ülésbe, akkor kiszálltam volna megtolni Audi A4 | B5 | 1.8 TQ | AJL | Imola gelb | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Norkatomi |
| ||||
Pécs![]() Regisztrált tag #38 Regisztrált: 2010.06.30 - 10:02Üzenetek: 66 | Nagyon kemény ahogy a vége felé Andrew "hajtja" a gokartot gyorsításként Tamás Audi Coupe Quattro 2.3 20V | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Nagyoooooon jóóóóóó! B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Andrew |
| ||||
Budapest/Pécs![]() Regisztrált tag #7 Regisztrált: 2010.04.25 - 13:15Üzenetek: 1142 | Audi A4 | B5 | 1.8 TQ | AJL | Imola gelb | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Hetfield |
| ||||
Pusztaszabolcs![]() Regisztrált tag #63 Regisztrált: 2010.07.02 - 14:13Üzenetek: 1261 | Pécsi talis videó a jutub videók között. LINK [ Módosítva 2011.07.25 - 16:59 ] '93 80 B4 OOOO A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva. | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| loldma |
| ||||
Budapest XIII / XI / VIII![]() Regisztrált tag #660 Regisztrált: 2011.01.10 - 14:56Üzenetek: 929 | Latya írta ... Lacko79 írta ... Helló srácok! Bocsi de én csak most jutottam el a géphez! Szuper volt a tali! Mindenki sajnálhatja aki nem volt ott! Nekem ez volt életem első gokartozása, és el kell mondjam, nagyon tetszett, annak ellenére, hogy mindenki leelőzött! Köszi az illetékeseknek a szervezést!!! A barlangban jó volt a társaság és sokat nevettünk! A gyógyterem úgy látszik agybajra nem jó! A lecsöpögő víz megkóstolása után, nem nőtt cseppkő a nyelvemre! Jó volt a kaja is! Mindent végig ettem az étlapról! Ezután jött a pancsi! Vízbeérkezésem után 10cm-t emelkedett a vízszint! Szóval jó kis nap volt ez!Andrew mi megusztuk az esetet, minden gond nélkül! Nem semmi látvány volt! Örülök, hogy komolyabb baj nélkül megusztad! Loldma nem hagytál Nálam semmit! Még sok ilyen talit!!! Képek és videók hamarosan! A videókat várjuk, az egyiken rajt vagyok én is... Jaja, tényleg nem maradt ott semmi, már megtaláltam. Valamikor holnap felhívlak | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Latya |
| ||||
Letenye![]() Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | Lacko79 írta ... Helló srácok! Bocsi de én csak most jutottam el a géphez! Szuper volt a tali! Mindenki sajnálhatja aki nem volt ott! Nekem ez volt életem első gokartozása, és el kell mondjam, nagyon tetszett, annak ellenére, hogy mindenki leelőzött! Köszi az illetékeseknek a szervezést!!! A barlangban jó volt a társaság és sokat nevettünk! A gyógyterem úgy látszik agybajra nem jó! A lecsöpögő víz megkóstolása után, nem nőtt cseppkő a nyelvemre! Jó volt a kaja is! Mindent végig ettem az étlapról! Ezután jött a pancsi! Vízbeérkezésem után 10cm-t emelkedett a vízszint! Szóval jó kis nap volt ez!Andrew mi megusztuk az esetet, minden gond nélkül! Nem semmi látvány volt! Örülök, hogy komolyabb baj nélkül megusztad! Loldma nem hagytál Nálam semmit! Még sok ilyen talit!!! Képek és videók hamarosan! A videókat várjuk, az egyiken rajt vagyok én is... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Lacko79 |
| ||||
![]() Regisztrált tag #203 Regisztrált: 2010.07.14 - 18:13Üzenetek: 53 | Helló srácok! Bocsi de én csak most jutottam el a géphez! Szuper volt a tali! Mindenki sajnálhatja aki nem volt ott! Nekem ez volt életem első gokartozása, és el kell mondjam, nagyon tetszett, annak ellenére, hogy mindenki leelőzött! Köszi az illetékeseknek a szervezést!!! A barlangban jó volt a társaság és sokat nevettünk! A gyógyterem úgy látszik agybajra nem jó! A lecsöpögő víz megkóstolása után, nem nőtt cseppkő a nyelvemre! Jó volt a kaja is! Mindent végig ettem az étlapról! Ezután jött a pancsi! Vízbeérkezésem után 10cm-t emelkedett a vízszint! Szóval jó kis nap volt ez!Andrew mi megusztuk az esetet, minden gond nélkül! Nem semmi látvány volt! Örülök, hogy komolyabb baj nélkül megusztad! Loldma nem hagytál Nálam semmit! Még sok ilyen talit!!! Képek és videók hamarosan! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Hetfield |
| ||||
Pusztaszabolcs![]() Regisztrált tag #63 Regisztrált: 2010.07.02 - 14:13Üzenetek: 1261 | Latya írta ... Óriásiak voltatok! Jó volt az egész! Örültem, hogy megismertelek benneteket, jó arcok vagytok! Het bocsi hogy nem köszöntem el, de nem találtalak a parton... én is örültem, semmi gond volt ott kavarodás egy kicsi üdv a csajoknak! '93 80 B4 OOOO A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva. | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Latya |
| ||||
Letenye![]() Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | Óriásiak voltatok! Jó volt az egész! Örültem, hogy megismertelek benneteket, jó arcok vagytok! Het bocsi hogy nem köszöntem el, de nem találtalak a parton... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| loldma |
| ||||
Budapest XIII / XI / VIII![]() Regisztrált tag #660 Regisztrált: 2011.01.10 - 14:56Üzenetek: 929 | Csabbee írta ... loldma írta ... Lackooval tettük hogy a barlang is murva jó legyen, Ennyit ritkán röhög az ember barlangban Vicces dolgok a cseppkövek. Amúgy belegondoltatok milyen nagy szerencse hogy az a szikla a legtetején nem a lépcsőre esett rá, és így fel lehet menni megnézni? Lackoo hívta rá fel a figyelmet. | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Asszem Timóval lemegyünk Abaligetre horgászni. B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Csabbee |
| ||||
Pusztaszabolcs![]() Regisztrált tag #211 Regisztrált: 2010.07.17 - 12:40Üzenetek: 714 | loldma írta ... Lackooval tettük hogy a barlang is murva jó legyen, Ennyit ritkán röhög az ember barlangban A4 Avant Quattro 1.9 PDTDI | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Tomm írta ... Üdv skacok nagyon sajnálom hogy nem lehettünk ott.:-( Remélem mihamarabb szerveződik még 1 tali pécsen. Lehet róla szó, rajtam ne múljék. [ Módosítva 2011.07.18 - 05:09 ] B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Újbácsi |
| ||||
Rácalmás![]() Regisztrált tag #12 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02Üzenetek: 1971 | Baranya-ring, találkozó ...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Oldal: [1] 2 3 4 5 6 | |