| - Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Találkozók |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
||||
| Oldal: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] | |
|
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Ez a téma zárolva |
| Szerző | Üzenet | ||||
| Lui |
| ||||
Gyál![]() Regisztrált tag #37 Regisztrált: 2010.06.30 - 10:00Üzenetek: 387 | Igen! Érdekel! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Tomm |
| ||||
![]() Regisztrált tag #19 Regisztrált: 2010.06.14 - 19:14Üzenetek: 447 | No para majd jövőre.De nem kéne találkozó nélkül maradnunk a nyárra.Sütögetés szalonnázás esetleg érdekel valakit?Pécs gokart reload? Tomm! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Lui |
| ||||
Gyál![]() Regisztrált tag #37 Regisztrált: 2010.06.30 - 10:00Üzenetek: 387 | Majd elkérem a szomszéd SKIF-jét!! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Sajti |
| ||||
Isaszeg![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | Lui írta ... Sajti majd én megyek ha mondod!!!! Nyári találkozó: Isaszeg Orgona utca. Hadtáp szemben a hazai ízek kis konyháján. Sátrat hozzatok Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Lui |
| ||||
Gyál![]() Regisztrált tag #37 Regisztrált: 2010.06.30 - 10:00Üzenetek: 387 | Sajti majd én megyek ha mondod!!!! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Sajti |
| ||||
Isaszeg![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | Én senkivel sem találkozok nyáron Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Újbácsi |
| ||||
Rácalmás![]() Regisztrált tag #12 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02Üzenetek: 1971 | A helyszín nekem nem oké, mert mi Baksra megyünk családostól. Egyébként az a hely is nagyon jó, megyünk onnan Kiskunmajsára, szegedi vadasparkba, Ópusztaszerre (és a gally-labirintusba), Tisza-partra, rossz idő esetén pedig a fogadóhoz tartozó fűthető medencében pancsizunk... ...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Joey írta ... cc_rider írta ... Eddig nagyon sovány a lista gyerekek!!! Iparkodjatok mert kaptam egy szinte visszautasíthatatlan meghívást egy 7végi nyaralásra pont erre az időpontra! Had lássan a neveket, Tomm Dambor Zsé Újbá bé né bibibú, Het Hex Joey Szoltid Braun Latya Andrew stb stb stb ... ... . Én nem megyek, mert 16-án született a lányom, 2 éve. Ez a hétvége foglalt. Nagyon úgy néz ki , h én sem ... Asszem elfogadjuk a meghívást, ez a 7vége nekem sem jó. B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Joey |
| ||||
Kistarcsa![]() Regisztrált tag #21 Regisztrált: 2010.06.16 - 19:40Üzenetek: 1562 | cc_rider írta ... Eddig nagyon sovány a lista gyerekek!!! Iparkodjatok mert kaptam egy szinte visszautasíthatatlan meghívást egy 7végi nyaralásra pont erre az időpontra! Had lássan a neveket, Tomm Dambor Zsé Újbá bé né bibibú, Het Hex Joey Szoltid Braun Latya Andrew stb stb stb ... ... . Én nem megyek, mert 16-án született a lányom, 2 éve. Ez a hétvége foglalt. T D I | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Andrew írta ... Én csak a lakatos árajánlata után tudok erre válaszolni :S Ha ez vigasztal ma hajnalban Vaterom felrakott egy 40tonnás szerelvényt a szalagkorlátra az M6-on. A kár 10M felett. Hálég ő nem sérült, céges autó nem saját, volt rajt Casco. B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Újbácsi írta ... Csak a helyrajzisághoz: Erre még nem volt tali, gondoltam az ittenieknek ez jól esne. Nem esett jól. Tomm írta ... Az a baj hogy.Későn lett észrevéve hogy valami nem smakkol.Nem a szervezéssel van volt probléma.ha ez a motel helyrajzilag nem itt lett volna már full hause lenne.29 nap van új helyszin keresésére az emberek meg már előtték a szabikat,de péntektől ráfexek a témára.Balcsi vagy őrség ami szerintem mindenkinek ízlik.kérdezem a manókat hogy esetleg tulipán hotel kinek tetszene erre az augusztusi hétvégére? Péntek du-ig egy villám lista jól jönne h van e értelme erőlködni. Jótakartál de sajna nem kértek belőle te megtettél mindent sőt még annál is többet. coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Andrew |
| ||||
Budapest/Pécs![]() Regisztrált tag #7 Regisztrált: 2010.04.25 - 13:15Üzenetek: 1142 | Én csak a lakatos árajánlata után tudok erre válaszolni :S Audi A4 | B5 | 1.8 TQ | AJL | Imola gelb | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Eddig nagyon sovány a lista gyerekek!!!
Iparkodjatok mert kaptam egy szinte visszautasíthatatlan meghívást egy 7végi nyaralásra pont erre az időpontra! Had lássan a neveket, Tomm Dambor Zsé Újbá bé né bibibú, Het Hex Joey Szoltid Braun Latya Andrew stb stb stb ... ... . [ Módosítva 2011.07.20 - 12:24 ] B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Újbácsi |
| ||||
Rácalmás![]() Regisztrált tag #12 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02Üzenetek: 1971 | Csak a helyrajzisághoz: Erre még nem volt tali, gondoltam az ittenieknek ez jól esne. Nem esett jól. Tomm írta ... Az a baj hogy.Későn lett észrevéve hogy valami nem smakkol.Nem a szervezéssel van volt probléma.ha ez a motel helyrajzilag nem itt lett volna már full hause lenne.29 nap van új helyszin keresésére az emberek meg már előtték a szabikat,de péntektől ráfexek a témára.Balcsi vagy őrség ami szerintem mindenkinek ízlik.kérdezem a manókat hogy esetleg tulipán hotel kinek tetszene erre az augusztusi hétvégére? Péntek du-ig egy villám lista jól jönne h van e értelme erőlködni. ...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Hely hibátlan, mivel erre a 7végére számoltam, így a szabim is erre lett ellőve szal részünkről oké.(Azért megkérdezem az asszonyt is). Hajrá hajrá!!! B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Tomm |
| ||||
![]() Regisztrált tag #19 Regisztrált: 2010.06.14 - 19:14Üzenetek: 447 | Azt tudom.egyépként is jobb ha nem jösz mert dagadt vagy.Amúgy milyen időpont felelne meg uraságának? Tomm! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | nekem a dátum nemjó szal velünk neszámolj. coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Tomm |
| ||||
![]() Regisztrált tag #19 Regisztrált: 2010.06.14 - 19:14Üzenetek: 447 | Az a baj hogy.Későn lett észrevéve hogy valami nem smakkol.Nem a szervezéssel van volt probléma.ha ez a motel helyrajzilag nem itt lett volna már full hause lenne.29 nap van új helyszin keresésére az emberek meg már előtték a szabikat,de péntektől ráfexek a témára.Balcsi vagy őrség ami szerintem mindenkinek ízlik.kérdezem a manókat hogy esetleg tulipán hotel kinek tetszene erre az augusztusi hétvégére? Péntek du-ig egy villám lista jól jönne h van e értelme erőlködni. [ Módosítva 2011.07.19 - 10:13 ] Tomm! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Oldal: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] | |