| - Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Találkozók |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
||||
| Oldal: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 | |
|
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Ez a téma zárolva |
| Szerző | Üzenet | ||||
| Andrew |
| ||||
Budapest/Pécs![]() Regisztrált tag #7 Regisztrált: 2010.04.25 - 13:15Üzenetek: 1142 | Audi A4 | B5 | 1.8 TQ | AJL | Imola gelb | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Dambor írta ... Egy liter pálinkát nem birtunk meginni 10-en, tiszta szégyen ! Épségben megvan, akartalak is hívni. B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Lui |
| ||||
Gyál![]() Regisztrált tag #37 Regisztrált: 2010.06.30 - 10:00Üzenetek: 387 | Sziasztok! Mi is megérkeztünk. Nagyon rég nem éreztem magam ilyen jól mint most. Köszönet a társaságnak mindent! Remélem jövöre is ilyen remek lesz!!! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Dambor írta ... örülök hogy mindenki hazaért ! Mi is megjöttünk , kétszer eltévedtem , tankolni is meg kellett állni ,de azért élveztem az út mind két kilóméterét Zs kivételével senki sem birja a piát igy józanul kellet mindkét nap lefeküdnöm .Egy liter pálinkát nem birtunk meginni 10-en, tiszta szégyen ! Dambi öregszetek ez annak a jele ez nem szégyen ez az élet rendje coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| b4quattro |
| ||||
![]() ![]() Regisztrált tag #137 Regisztrált: 2010.07.04 - 20:52Üzenetek: 61 | Üdv. mindenkinek. Engem Zs kergetett hazáig, végig ott volt a nyomomba. Út közben egy darázs megcsípett, de ezen kívül más baleset nem történt. Köszönet a szervezésért, a szállásért, a kaja-piáért, a hangulatért. | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Dambor |
| ||||
Pécs![]() Regisztrált tag #28 Regisztrált: 2010.06.30 - 07:33Üzenetek: 225 | örülök hogy mindenki hazaért ! Mi is megjöttünk , kétszer eltévedtem , tankolni is meg kellett állni ,de azért élveztem az út mind két kilóméterét Zs kivételével senki sem birja a piát igy józanul kellet mindkét nap lefeküdnöm .Egy liter pálinkát nem birtunk meginni 10-en, tiszta szégyen ! A6 Avant 2.5TDI Quattro '96 AEL | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Nu megjöttünk miis. Szombat reggeli sms olvasása után egyedül indultunk útnak a pályán majd Újbáékat bevárva konvojoztunk Pécsi Gó-kart pályára ahol ezer fok melegvolt de jólérezte magát a társaság Tomm sikerét anyival kiegésziteném hogy mivel csak ő tudott megelőzni a pályán igy nagyon tiszta kőrt tudott menni és igy jött ösze véletlen az a sikerecske. Orfű-i tó ismét klasz volt no coment. Este főzésben részben Tomm érdeme mivel nagyon jó mesteremvolt és engedte hogy szabadon dolgozhassak amig ő leitatta a népet igy mindent isteninek találtak Segédeimet is megIllik emliteni akik a saláta Dinnye apritásban és mosogatásban segétkeztek!!! Köszönöm! Mai nap vár látogatás után Tommal konvolyoztunk és kergetőztünk a pályán remélhetőleg csekk mentesen megúszva Cc családnak köszi a szállást és a kiszolgálást a társaságnak pedig a remek hangulatot!!!! p coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| kataqp |
| ||||
![]() ![]() Regisztrált tag #32 Regisztrált: 2010.06.30 - 08:55Üzenetek: 104 | hy all, mi is hazaértünk épségben! Köszönet CC-nek a szervezkedésért, Damboréknak a kísérgetésért (külön köszi a nagybajomi ötletet!! Poisonnak a finomenális élelmezésért és nekem az ágyasért + a többi töményért! Nagyon kellemes 2 napot töltöttünk el, mi tegnap 11-re értünk le, majd, ha a kormány is úgy akarja, kérjetek légyszi gyorsforgalmi utakat, mert szombathelyről pécsig nagyon hossszú az út. Úgy érzem, jó votl a hangulat egy tökéletes helyszínen, bár tudom, hogy gyors volt a szervezés, azért hiányoztak olyan arcok, ..... túróst, senki sem hiányzott, aki nem volt ott, viszont örülök, hogy Konráddal, Ricsivel, Elbowal, Mikivel, NorkaTomival sikerült bővebben is értekezni. Szigetvár is nagyon jól sikerült, a srác előadása pazar volt, méltó egy hóbortos hétvégéhez. Jó volt látni benneteket és az integetés + Tomm fedetlen felső teste, kezében pörgetve a pólóját, bocsánat, dzsörzijét maradandó emlék és sikeres feltöltődés! Cupp! GT Coupé '81/85 - Hajrá Magyarok! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | poison írta ... cc_rider írta ... Reggelt! A többiek még húzzák a lóbőrt odaát.Bár ha arányosan nézem az elfogyasztott Mizse vízzel, akkor nem is csoda. A ház egyben a brutál szél vihar ellenére ami még most is tart. Poisi ismét felülmúlta önmagát a pácolt cumókkal. Képek hamarosan. Ennyi Audi még nem állt a parkolónkban. Cic bocsi én már 7 kor felébredtem fürdés azt utánna rendrakásvolt ill rom eltakaritás szal én ébredtem elsőnek coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | cc_rider írta ... Reggelt! A többiek még húzzák a lóbőrt odaát.Bár ha arányosan nézem az elfogyasztott Mizse vízzel, akkor nem is csoda. A ház egyben a brutál szél vihar ellenére ami még most is tart. Poisi ismét felülmúlta önmagát a pácolt cumókkal. Képek hamarosan. Ennyi Audi még nem állt a parkolónkban. Cixc bocsi én már 7 kor felébredtem fürdés azt utánna rendrakásvolt ill rom eltakaritás szal én ébredtem elsőnek coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Tomm |
| ||||
![]() Regisztrált tag #19 Regisztrált: 2010.06.14 - 19:14Üzenetek: 447 | Hali Fiuk, Lányok!Igen jól sikerűlt ez a három nap!!Na jó két és fél.Köszönjük szépen vendéglátást Damborcsaládnak péntekre ahol jót alapoztunk....a különféle pálinkákból.Mizse víz vs Kővágóőrsi uránvíz.hajnal kettő körül ért véget az első nap.Zs-max család sátorozott testvérem a hintába mi meg Damborék hitvesi ágyában szunyáztunk.Másnap kakaskukorékolásra keltünk vagy kutyacsaholásra ébredtem.Oszt irány a kocsma....neeem neeeem piálni csak egy doboz cigarettáért ugrottam át:-)8.40körűl irány a go-kart pálya!Ahol iszonyat jó csatákat vívtunk mindenki kitombolhatta magát egy kicsit:-) még én is aztán nem is értem hogyan,de sikerült pályacsúcsot mennem...szerény smyli...A szombati nap hátralévő részét az Orfüi strandon töltöttük el onnan pedig irány C C család vendégháza ahol a szokásos jóóóó hangulatban telt az iccaka Poison kapitány tényleg megint odatette magát!!Terülj terülj asztalkám volt!Sory befejezem mert mennem kell.Folytassátok v írjatok újat mert el kell mennem:-) Tomm! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Újbácsi |
| ||||
Rácalmás![]() Regisztrált tag #12 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02Üzenetek: 1971 | Fotosopp biztos... Bár, akkor azt a csúnya Oppelt is ki lehetett volna retusálni... [ Módosítva 2011.08.28 - 09:10 ] ...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Hetfield |
| ||||
Pusztaszabolcs![]() Regisztrált tag #63 Regisztrált: 2010.07.02 - 14:13Üzenetek: 1261 | cc_rider írta ... Ennyi Audi még nem állt a parkolónkban. Honnan béreltétek őket ? '93 80 B4 OOOO A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva. | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Reggelt! A többiek még húzzák a lóbőrt odaát.Bár ha arányosan nézem az elfogyasztott Mizse vízzel, akkor nem is csoda. A ház egyben a brutál szél vihar ellenére ami még most is tart. Poisi ismét felülmúlta önmagát a pácolt cumókkal. Képek hamarosan. Ennyi Audi még nem állt a parkolónkban. B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Újbácsi |
| ||||
Rácalmás![]() Regisztrált tag #12 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02Üzenetek: 1971 | Na, akkor én. Mi is el tudtunk szaladni, tök jó volt minden. Most értünk haza (22:45), sima liba. Köszi a szervezést! ...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Latya |
| ||||
Letenye![]() Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | Dambor írta ... Üdv fiuk.Tomm vagyok Damboréktól jelentkezem!!! Iszonyat gáz van 72 fokos pálinka van az asztalon Zs és Dambor most higítja!Sátor az udvaron ott Zs alszik valami bringával:-)Van itt két Boxer 1fiu 1 lány !!!!!Zs mikor megérkezett meg simogatta az kutyukat azok meg összenyálazták.Megjöttem én a családdal és megsimogattam a kutyukat.Wasszus erre a szuka elkezdett tüzelni!!!inádom a boxereket meg azt ami itt folyik:-) Rá ne gerjedj a kutyára mert hívom a yardokat! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Sajti |
| ||||
Isaszeg![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | cc_rider írta ... Szansájn van! Majd elmúlik ha Tomm odalép! Jó szórakozást a népnek [ Módosítva 2011.08.27 - 14:55 ] Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Az esemény zajlik rendületlenül. Most navigálom Poisiékat hozzánk a többiek még áznak (remélem nem a tó fenekén) Orfűn. Aztán kezdődik a mulatság!!! UI.: Tomm A6-ja mocskosul füstöl. Szansájn van! B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | No, hát akkor! B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Oldal: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 | |