| - Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Találkozók |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
||||
| Oldal: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 | |
|
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Ez a téma zárolva |
| Szerző | Üzenet | ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Dambor írta ... Üdv fiuk.Tomm vagyok Damboréktól jelentkezem!!! Iszonyat gáz van 72 fokos pálinka van az asztalon Zs és Dambor most higítja!Sátor az udvaron ott Zs alszik valami bringával:-)Van itt két Boxer 1fiu 1 lány !!!!!Zs mikor megérkezett meg simogatta az kutyukat azok meg összenyálazták.Megjöttem én a családdal és megsimogattam a kutyukat.Wasszus erre a szuka elkezdett tüzelni!!!inádom a boxereket meg azt ami itt folyik:-) temár ne igyál többet Tomm coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Dambor |
| ||||
Pécs![]() Regisztrált tag #28 Regisztrált: 2010.06.30 - 07:33Üzenetek: 225 | Üdv fiuk.Tomm vagyok Damboréktól jelentkezem!!! Iszonyat gáz van 72 fokos pálinka van az asztalon Zs és Dambor most higítja!Sátor az udvaron ott Zs alszik valami bringával:-)Van itt két Boxer 1fiu 1 lány !!!!!Zs mikor megérkezett meg simogatta az kutyukat azok meg összenyálazták.Megjöttem én a családdal és megsimogattam a kutyukat.Wasszus erre a szuka elkezdett tüzelni!!!inádom a boxereket meg azt ami itt folyik:-) A6 Avant 2.5TDI Quattro '96 AEL | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Csabbee |
| ||||
Pusztaszabolcs![]() Regisztrált tag #211 Regisztrált: 2010.07.17 - 12:40Üzenetek: 714 | cc_rider írta ... ŐŐőő izé... Nagy kitérő volna a pesti szekciónak Pusztaszabolcs? Volna egy kárpitom Hetfield kolegánál. Noja, lehetne a topic címét Jakabhegy Tali-ra modósítani. Megfelelő szervek PLS. Csabbee nem jöttök??? Sajna nem Kicsit későn reagálom le, de nyaralgattunk, holnap nekem Nyevvizsga(Kérek mindenkit az imába foglalja bele ) és délután 2-3-4 körül érek haza, de akkor már lesznek rokonyok, aztán így nincs menekvés. A4 Avant Quattro 1.9 PDTDI | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| kataqp |
| ||||
![]() ![]() Regisztrált tag #32 Regisztrált: 2010.06.30 - 08:55Üzenetek: 104 | nem is tudtam, hogy eladó a DH tényleg, pántlikát vigyek? GT Coupé '81/85 - Hajrá Magyarok! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | HA esetleg valaki tudna hozni valami mobil refit, vagy lámpát, azt megköszönném. Nekem van egy kis halogénem, de lehet, h kevés lesz. B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Latya |
| ||||
Letenye![]() Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | cc_rider írta ... Oks Tomm vettem. Hát miután átugrottad helyből a beton kerítést oda-vissza lehet szó fajtalankodásról.Móniéka t meg elküldjük kirándúlni a Jakab-hegy-re Húúú... micsoda buli lesz... Nem tudom örüljek, vagy sajnáljam hogy kihagyom... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Fontos Közlemény! Feleim! Vasárnap olyan 12:00 magaságában kezdődik meg a takarítás a vendégházban, e körül kellne elhagyni a házat.Vagy egy szobába bepakolunk, ha páran maradnának még kicsit. B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Cserkút Petőfi Sándor u.6. Nagy zöld ház kovácsolt vas kerítéssel és nagy erkéllyel az utcafronton, a ház elött balra egy kis kavicsos köz, ott lehet beállni a parkolóba. Az erkélyen kinn egy Duna House-os ELADÓ tábla. [ Módosítva 2011.08.25 - 12:43 ] B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| zsmax |
| ||||
![]() ![]() Regisztrált tag #98 Regisztrált: 2010.07.03 - 11:53Üzenetek: 308 | ÉN MÁR PÉNTEKEN ÉRKEZEK . DE HOVA IS. ADJON VALAKI EGY CÍMET. AFGANISZTÁN? iiletve. Lesz kecskeméten nyiltnap/pályanap szeptember elején! Lehet autózni a pályán. Belépő kocsival/sofőr 2000ft Látogatók 1000ft. Ha összetudunk szedni egy nagyobb társaságot kedvezmény. Én szivarral megyek és nyomok egy pár kört a pályán. Bemutatók is lesznek. De majd személyesen a többit. [ Módosítva 2011.08.25 - 10:53 ] zs-max | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Oks Tomm vettem. Hát miután átugrottad helyből a beton kerítést oda-vissza lehet szó fajtalankodásról.Móniéka t meg elküldjük kirándúlni a Jakab-hegy-re B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Miki |
| ||||
Pécs![]() Regisztrált tag #45 Regisztrált: 2010.07.01 - 15:17Üzenetek: 575 | Tomm írta ... mi lenne ha hajléktalan néger nőnek öltöznél szombat este?? Pécsnek van egy városrésze (mint, ahogy minden más magyar településnek), ahol ezzel egész könnyedén el tudnál vegyülni a tömegben Amúgy max kirakunk a 6-os mellé a többi néger nő mellé, hogy valami hasznunk is legyen az ittlétedből Audi A4 1,8 20v quattro 'Spenót' edition LINK | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Tomm |
| ||||
![]() Regisztrált tag #19 Regisztrált: 2010.06.14 - 19:14Üzenetek: 447 | matlukaudi írta ... Én sajnos nem tudok menni Pécsre, de lenne itt egy fontos OFF-os kérdésem hozzátok. Nem tudna valaki elhozni Siófokra nekem két gumit amit ZS vinne Pécsig ? Tegnap kaptam egy csúnya defektet, lenulláztam az egyik első papucsot, úgyhogy sürgősbe kéne 2db 205-55-16 gumma. Ha valaki tud segíteni, írjon telefonszámot ide vagy PM-be, hogy tudjak vele egyeztetni ! Előre is köszi. Vedd le a hátsó két gumit is és gyere le a síneken.Pécsen meg felgumizunk!! Ui Cc jön testvérem is úgyhogy plusz 1 fő szállás kaja gokart minden. [ Módosítva 2011.08.25 - 07:05 ] Tomm! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Tomm |
| ||||
![]() Regisztrált tag #19 Regisztrált: 2010.06.14 - 19:14Üzenetek: 447 | jujj ,de jó időnk lesz!!!imádom a meleget.És rengeteg meleg barát gyűlik össze pécsett a hétvégén!!oahhhh!C c mi lenne ha hajléktalan néger nőnek öltöznél szombat este?? Tomm! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| matlukaudi |
| ||||
Siófok![]() Regisztrált tag #68 Regisztrált: 2010.07.02 - 16:16Üzenetek: 1395 | Én sajnos nem tudok menni Pécsre, de lenne itt egy fontos OFF-os kérdésem hozzátok. Nem tudna valaki elhozni Siófokra nekem két gumit amit ZS vinne Pécsig ? Tegnap kaptam egy csúnya defektet, lenulláztam az egyik első papucsot, úgyhogy sürgősbe kéne 2db 205-55-16 gumma. Ha valaki tud segíteni, írjon telefonszámot ide vagy PM-be, hogy tudjak vele egyeztetni ! Előre is köszi. Ágoston -- Audi 200 LPG -- Audi 80 Quattro LPG -- Audi 100 Avant LPG -- | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Latya |
| ||||
Letenye![]() Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | kataqp írta ... Latya írta ... kataqp írta ... Latya, miért? Hogy szét tudjam szedni, mert a becsúszó szár belsejében volt a végében a csavar, ami megakadályozta hogy szétcsússzon... hát, izé, khm, virágnyelven válaszolnék, de akkor már nem csak én nem értem a Te problémádat, de Te sem értenél engem Én értelek. Miért ne értenélek? Nem hosszú szárú imbusz kulcs kell? Ha nincs a boltban csinálj magadnak... Ennyi. Bocsa z OFFért. [ Módosítva 2011.08.24 - 21:18 ] | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| kataqp |
| ||||
![]() ![]() Regisztrált tag #32 Regisztrált: 2010.06.30 - 08:55Üzenetek: 104 | Latya írta ... kataqp írta ... Latya, miért? Hogy szét tudjam szedni, mert a becsúszó szár belsejében volt a végében a csavar, ami megakadályozta hogy szétcsússzon... hát, izé, khm, virágnyelven válaszolnék, de akkor már nem csak én nem értem a Te problémádat, de Te sem értenél engem GT Coupé '81/85 - Hajrá Magyarok! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Latya |
| ||||
Letenye![]() Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | kataqp írta ... Latya, miért? Hogy szét tudjam szedni, mert a becsúszó szár belsejében volt a végében a csavar, ami megakadályozta hogy szétcsússzon... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| kataqp |
| ||||
![]() ![]() Regisztrált tag #32 Regisztrált: 2010.06.30 - 08:55Üzenetek: 104 | Latya, miért? GT Coupé '81/85 - Hajrá Magyarok! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Latya |
| ||||
Letenye![]() Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | poison írta ... elbow írta ... poison írta ... elbow írta ... ha valakinek van esetleg 2,2 20vT szivosorhoz jo hosszu 6-os imbusza akkor elhozna nekem? mekkora az a jóóó hoszú?? szerszamboltokban kaphatoaknal hosszabb nagyjabol 30cm-es mar megfelelo lenne...Hát ez tisztességes méretü ekkorával nenmtok szolgálni Én anno a biciklim teleszkópjához csináltam ilyet egy T-kulcsból... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Hetfield |
| ||||
Pusztaszabolcs![]() Regisztrált tag #63 Regisztrált: 2010.07.02 - 14:13Üzenetek: 1261 | poison írta ... Pályán megyünk esetleg nemtudsz elénk jönni valameddig vagy az első pihenőig kijönni vagy nemistom?! mindent meg lehet, ha nem jöttök túl korán '93 80 B4 OOOO A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva. | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Oldal: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 | |