- Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Fórum |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
Oldal: 1 [2] 3 ... 104 105 106 | |
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Szerző | Üzenet | ||||
Yodee |
| ||||
Körmend Regisztrált tag #1575 Regisztrált: 2012.04.18 - 15:23Üzenetek: 149 | Köszönöm szépen a gyors választ! Akkor marad így amíg el nem romlik. Amennyiben cserélem a központizár vezérlőt csak tanítani kell a kulcsot és kész? Semmi más teendő nincs? lipy írta ... Szia ! Az L-es végű nem tudja kezelni. Amik jók: a végén a betű: B D F G H K M N P Ezek közül valamelyik riasztós is: B F G H M N P Ha lehet kulccsal együtt vedd meg az komfort modult Illetve jó a 8D és a 8L kezdetű komfortmodul is Yodee írta ... Üdv Mindenki! Szeretnék információkat szerezni a kocsimban található központi-zár vezérlőről. A típusa ez: - 8L0 862 257L Jelenleg a kocsiban egy utólagosan beszerelt távirányítós központizár van, de vissza szeretném alakítani gyárira. Kivitelezhető ez? Tudja ez a vezérlő a távirányítót? Ha igen akkor melyik típusú kulcs kell hozzá? Köszönöm! Audi A4 Avanat 1.9 TDI 1998 AFN | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Yodee |
| ||||
Körmend Regisztrált tag #1575 Regisztrált: 2012.04.18 - 15:23Üzenetek: 149 | Yodee írta ... Köszönöm szépen a gyors választ! Akkor marad így amíg el nem romlik. Amennyiben cserélem a központizár vezérlőt csak tanítani kell a kulcsot és kész? Semmi más teendő nincs? lipy írta ... Szia ! Az L-es végű nem tudja kezelni. Amik jók: a végén a betű: B D F G H K M N P Ezek közül valamelyik riasztós is: B F G H M N P Ha lehet kulccsal együtt vedd meg az komfort modult Illetve jó a 8D és a 8L kezdetű komfortmodul is Yodee írta ... Üdv Mindenki! Szeretnék információkat szerezni a kocsimban található központi-zár vezérlőről. A típusa ez: - 8L0 862 257L Jelenleg a kocsiban egy utólagosan beszerelt távirányítós központizár van, de vissza szeretném alakítani gyárira. Kivitelezhető ez? Tudja ez a vezérlő a távirányítót? Ha igen akkor melyik típusú kulcs kell hozzá? Köszönöm! Audi A4 Avanat 1.9 TDI 1998 AFN | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Yodee |
| ||||
Körmend Regisztrált tag #1575 Regisztrált: 2012.04.18 - 15:23Üzenetek: 149 | Köszönöm szépen a gyors választ! Akkor marad így amíg el nem romlik ) Amennyiben cserélem a központizár vezérlőt csak tanítani kell a kulcsot és kész? Semmi más teendő nincs? lipy írta ... Szia ! Az L-es végű nem tudja kezelni. Amik jók: a végén a betű: B D F G H K M N P Ezek közül valamelyik riasztós is: B F G H M N P Ha lehet kulccsal együtt vedd meg az komfort modult Illetve jó a 8D és a 8L kezdetű komfortmodul is Yodee írta ... Üdv Mindenki! Szeretnék információkat szerezni a kocsimban található központi-zár vezérlőről. A típusa ez: - 8L0 862 257L Jelenleg a kocsiban egy utólagosan beszerelt távirányítós központizár van, de vissza szeretném alakítani gyárira. Kivitelezhető ez? Tudja ez a vezérlő a távirányítót? Ha igen akkor melyik típusú kulcs kell hozzá? Köszönöm! Audi A4 Avanat 1.9 TDI 1998 AFN | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
lipy |
| ||||
Bp. 13. ker Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | flory223 írta ... helló mindenki segítséget szeretnék kérni van egy a6 2007 3,0 tdi-m szeretném magam frissíteni a térképet és ha lehet magyar menüt is csinálni bele tudna valaki segíteni? Sajnos nem tudok segíteni, de a facebookon Bajusz József igen | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
lipy |
| ||||
Bp. 13. ker Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | Mixeres írta ... Sziasztok! Audi 80 b3-ba szeretnék ülésfűtést beszerelni,a gyári kábelköteg kapcsolókkal meg van! az lenne a kérdésem hogy hová kell bekötnöm a kábeleket? előre is köszönöm a segítséget! üdv.: Mixeres LINK | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
lipy |
| ||||
Bp. 13. ker Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | Szia ! Az L-es végű nem tudja kezelni. Amik jók: a végén a betű: B D F G H K M N P Ezek közül valamelyik riasztós is: B F G H M N P Ha lehet kulccsal együtt vedd meg az komfort modult Illetve jó a 8D és a 8L kezdetű komfortmodul is Yodee írta ... Üdv Mindenki! Szeretnék információkat szerezni a kocsimban található központi-zár vezérlőről. A típusa ez: - 8L0 862 257L Jelenleg a kocsiban egy utólagosan beszerelt távirányítós központizár van, de vissza szeretném alakítani gyárira. Kivitelezhető ez? Tudja ez a vezérlő a távirányítót? Ha igen akkor melyik típusú kulcs kell hozzá? Köszönöm! [ Módosítva 2018.07.26 - 17:00 ] | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Yodee |
| ||||
Körmend Regisztrált tag #1575 Regisztrált: 2012.04.18 - 15:23Üzenetek: 149 | Üdv Mindenki! Szeretnék információkat szerezni a kocsimban található központi-zár vezérlőről. A típusa ez: - 8L0 862 257L Jelenleg a kocsiban egy utólagosan beszerelt távirányítós központizár van, de vissza szeretném alakítani gyárira. Kivitelezhető ez? Tudja ez a vezérlő a távirányítót? Ha igen akkor melyik típusú kulcs kell hozzá? Köszönöm! Audi A4 Avanat 1.9 TDI 1998 AFN | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
ritteR |
| ||||
Regisztrált tag #11637 Regisztrált: 2018.02.25 - 16:38Üzenetek: 1 | Sziasztok, Audi A6 C5 Avant ajtóiban van lámpa az oldalán, amit kinyitott állapotban látni csak. Ezek nem működnek, pedig mindben van izzó, amik jók. Van ezeknek külön biztosítéka? Az ajtókban a hamutál és a kilincsnél lévő izzók világítanak, illetve az ablakemelő gombok is jók. Ebből gondolom, hogy az ajtók kapnak áramot, így valahol máshol lehet a hiba. Csatoltam egy képet is, hogy miről van szó pontosan. Előre is köszönöm a segítséget! Üdv, ritteR | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Mixeres |
| ||||
Regisztrált tag #11382 Regisztrált: 2017.11.07 - 09:06Üzenetek: 1 | Sziasztok! Audi 80 b3-ba szeretnék ülésfűtést beszerelni,a gyári kábelköteg kapcsolókkal meg van! az lenne a kérdésem hogy hová kell bekötnöm a kábeleket? előre is köszönöm a segítséget! üdv.: Mixeres | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Lorka |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #1196 Regisztrált: 2011.10.15 - 02:47Üzenetek: 1091 | Xantamas írta ... Szevasztok! A4-hez szeretném az alábbi linken található tempomat készletet megvásárolni. Hol lehet ezt megrendelni? Előre is köszönöm a segítséget! Ez gyári cucc, bármelyik VW-Audi alkatrészkereskedésben. A címkén lévő cikkszámot mondd be nekik. 1. Audi 80 GLS 1.6 1979. 2. Audi Coupé GT 5S 1981. 3. Audi Coupé 2.6E V6 1995. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Xantamas |
| ||||
Regisztrált tag #1176 Regisztrált: 2011.10.04 - 13:15Üzenetek: 15 | Szevasztok! A4-hez szeretném az alábbi linken található tempomat készletet megvásárolni. Hol lehet ezt megrendelni? Előre is köszönöm a segítséget! | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Zsikó |
| ||||
Regisztrált tag #5888 Regisztrált: 2013.12.30 - 19:48Üzenetek: 2 | helló mindenki segítséget szeretnék kérni van egy a6 2007 3,0 tdi-m szeretném magam frissíteni a térképet és ha lehet magyar menüt is csinálni bele tudna valaki segíteni? | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Yodee |
| ||||
Körmend Regisztrált tag #1575 Regisztrált: 2012.04.18 - 15:23Üzenetek: 149 | Üdv Mindenki! Szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan tudom kideríteni, hogy a kocsim gyárilag távirányítós központizárral rendelkezik vagy sem. Mit kell megnézni, kábellel kiolvasni? Jelenleg egy riasztós távirrányítós rensdzer van benne, de lehet lecserélném sima gyári megoldásra. Köszönöm Audi A4 Avanat 1.9 TDI 1998 AFN | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
szasza.m |
| ||||
Regisztrált tag #11100 Regisztrált: 2017.05.05 - 12:43Üzenetek: 1 | üdv Mindenkinek! Nézegettem, keresgettem már több helyen fórumon is, de nem tiszta. Gondoltam megkérdezek itt is valakit, lehet , hogy már valakinek volt valami hasonlo, bár itt olvasgatva keresgélve nem találtam semmit. infót, segítséget szeretnék kérni. A jármű : Audi A6 4B C5 99'évj. Gyári felszereltsége Concert kazettás fejegység + gyári mély + cd váltó (BOSE) Minden gyári, nem volt bántva. A fejegységet szándékoztam kicserélni, egy szintén gyári audi (concert cd-s) -re. Csere után a tapasztalatok, hogy gyújtáskapcsolóra nem reagál, gyújtás levétel után is szól, illetve ráadás után külön be kell kapcsolni. A fejegység világítása abszolút nem reagál az autóba beépített gyári szabályzóra. És még valami, ami a legbosszantóbb, hogy a km órában lévő nagy boardon nem jelenít meg információt. Amúgy nagyon szépen szól, kezeli a cd tárat, de amiért ezt akartam beépíten (minden gyári funkció megmaradjon) az pont nem sikerült. Ezek után kivettem, és akkor néztem a bekötési rajzot, ami eléggé eltér. (kevesebb érintkező, és can érintkezők) gondolom, hogy akkor ez már a can bus rendszerhez készült. Kérdésem lenne, hogy létezik ehhez valami csati, átalakító , vagy egyéb más lehetőség, hogy ezzel a fejegységgel is tudja az autó összes szükséges kapcsolatát? előre is köszönöm, ha valaki tud valami okosat írni, mert a kutatásom eddig nem hozott sok sikert. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
ktomi |
| ||||
Vecses Regisztrált tag #11018 Regisztrált: 2017.03.27 - 15:52Üzenetek: 1 | Sziasztok. Ha valakinek kell, Vecses es kornyeken VagComPro-val diagnosztikat, modulok be-kikapcsolasat szivesen elvegzem. Termeszetesen INGYEN!!! | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Latya |
| ||||
Letenye Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | krepta írta ... Sziasztok! Nincs valakinek ötlete, hogy egy 2009-es A4 avantba miként lehetne beszerelni egy mélynyomót? Köszi! Milyen fejegység van bent? | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
David9512 |
| ||||
Regisztrált tag #10718 Regisztrált: 2016.11.11 - 20:40Üzenetek: 3 | Sziasztok! Olyan problémám van hogy elment a muszerfal és a gombok világitása. Megkerestem a biztosítékát (3. hely 5A) kicseréltem de kks idő után megint kiégett... Hol keressem a hibát? | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
DaniA4 |
| ||||
Regisztrált tag #11194 Regisztrált: 2017.07.10 - 13:22Üzenetek: 1 | Üdv mindenkinek! 99-es a4 b5 -ömet szeretném felextrázni ülésfűtéssel. Megvan hozzá már mindenem. Es egy kérdésem lenne, hogy van egy LILA FEKETE vezeték az hova kell köttnöm? Es mié lehet? | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
krepta |
| ||||
Regisztrált tag #8430 Regisztrált: 2015.03.19 - 17:30Üzenetek: 36 | Sziasztok! Nincs valakinek ötlete, hogy egy 2009-es A4 avantba miként lehetne beszerelni egy mélynyomót? Köszi! | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
gs500 |
| ||||
Regisztrált tag #11097 Regisztrált: 2017.05.03 - 20:31Üzenetek: 1 | Sziasztok! Tudnátok segíteni abban a témában talán hogy, vettem egy 2008-as A4 B8 -as Audit csak nincs benne navigáció. És kérdésem az lenne hogy erre milyen utólagos megoldások vannak, vagy tudtok valakit aki be tudna ilyet szerelni és mennyiért kb? Köszönöm a válaszokat előre is. Mate Perge | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Oldal: 1 [2] 3 ... 104 105 106 | |