- Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Fórum |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
Oldal: 1 2 3 ... 104 105 [106] | |
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Szerző | Üzenet | ||||
Latya |
| ||||
Letenye Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | Hetfield írta ... Újbácsi írta ... Te, ez alig tud többet, mint az én Omnia2-őm. Nekem csak 800MHz a proci, ennek 1GHz. Memóriában jobb az O2, a kijelző felbontása eben guba. Szóval, van a kocsiban Telcsi-tartó, így kész is... de a mienkhez nem kell kávéfőző, az omniához meg ajánlott ! nem hallottál még szivargyújtós kávéfőzőről?! xD viccet félretéve, lehet h érdemes, ha a gps a lényeg meg a zene, videó, kép stb multimédia. De vems-ezni tuti nem fogsz vele. Hacsak nem kezel pendrive-ot. van rajt normál USB? dugj be egy pendrive-ot, vagy billentyűzetet, vagy egeret és ha kezeli, akkor tud USB-HID-ként üzemelni(hub-ot is ráköthetsz). [ Módosítva 2012.01.06 - 20:22 ] | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Hetfield |
| ||||
Pusztaszabolcs Regisztrált tag #63 Regisztrált: 2010.07.02 - 14:13Üzenetek: 1261 | Újbácsi írta ... Te, ez alig tud többet, mint az én Omnia2-őm. Nekem csak 800MHz a proci, ennek 1GHz. Memóriában jobb az O2, a kijelző felbontása eben guba. Szóval, van a kocsiban Telcsi-tartó, így kész is... de a mienkhez nem kell kávéfőző, az omniához meg ajánlott ! [ Módosítva 2012.01.06 - 19:44 ] '93 80 B4 OOOO A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Újbácsi |
| ||||
Rácalmás Regisztrált tag #12 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02Üzenetek: 1971 | Te, ez alig tud többet, mint az én Omnia2-őm. Nekem csak 800MHz a proci, ennek 1GHz. Memóriában jobb az O2, a kijelző felbontása eben guba. Szóval, van a kocsiban Telcsi-tartó, így kész is... ...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást... | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Hetfield |
| ||||
Pusztaszabolcs Regisztrált tag #63 Regisztrált: 2010.07.02 - 14:13Üzenetek: 1261 | nekem is van ilyenem, jól megy a gps benne (nálam sygic), lehet hozzá venni tartót is a kocsiba, fm rádió nincs benne de valszinű nem is menne mert antenna kellene hozzá az meg a fülhallgató zsinórja szokott lenni. '93 80 B4 OOOO A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
matlukaudi |
| ||||
Siófok Regisztrált tag #68 Regisztrált: 2010.07.02 - 16:16Üzenetek: 1395 | Kössz Újbá !! Írok is ! Kaptam ma egy Huawei IDEOS S7-et. LINK Inviteles előfizetéshez jött ajándékba, nem én találtam ki Ha érdemes beépíteni az autóba, akkor szeretném megtartani, ha nem alkalmas erre, akkor megy a gyerekjátékok közé ... Tud ez FM-rádiót ? Mert ugye ki kell váltani azt is. Mit is kell még tudnia ? GPS-et elvileg tud. Ebbe nem megy sim kártya, így mobil netet nem... ez legyen a legnagyobb bajom. Egy olyan konzolra gondoltam, hogy becsúsztatom valamibe, egyébként meg a kesztyűtartóba van eldugva. Már nem jó... utálom az ilyen folyton macerálós dolgokat. Akkor letakarjam ? Vagy napellenző ? Ezen még agyalok... Jó lehet egy ilyen egy olyanra ? Mire jó egy ilyen ? Vikinek mutattam rajta jutub videokat, eddig nem nyerte el a tetszésemet . VEMS-ezni valamilyen szinten jó, és az nálam fontos ! Ágoston Ágoston -- Audi 200 LPG -- Audi 80 Quattro LPG -- Audi 100 Avant LPG -- | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Oldal: 1 2 3 ... 104 105 [106] | |