- Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Fórum |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
Oldal: 1 [2] | |
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Ez a téma zárolva |
Szerző | Üzenet | ||||
Lorka |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #1196 Regisztrált: 2011.10.15 - 02:47Üzenetek: 1091 | Na már megint itt vannak a senkiháziak. De mi a f***t akarnak ezek? 1. Audi 80 GLS 1.6 1979. 2. Audi Coupé GT 5S 1981. 3. Audi Coupé 2.6E V6 1995. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Újbácsi |
| ||||
Rácalmás Regisztrált tag #12 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02Üzenetek: 1971 | Latya írta ... Újbácsi írta ... Latya! Ez a blog topik, nem az adminhoz topik. Ha gondolataid burjánzanak vagy csak hibát/problémát szeretnél közölni, azt ne itt tedd, hanem a megfelelő topikban, vagy akár közvetlenül nekem is címezheted azokat. Mellesleg megy egy privi a részletekkel. Ja nem azért, csak egy futó gondolat volt... szánom-bánom minden bűnömet! ...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást... | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Latya |
| ||||
Letenye Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | Újbácsi írta ... Latya! Ez a blog topik, nem az adminhoz topik. Ha gondolataid burjánzanak vagy csak hibát/problémát szeretnél közölni, azt ne itt tedd, hanem a megfelelő topikban, vagy akár közvetlenül nekem is címezheted azokat. Mellesleg megy egy privi a részletekkel. Ja nem azért, csak egy futó gondolat volt... szánom-bánom minden bűnömet! | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Újbácsi |
| ||||
Rácalmás Regisztrált tag #12 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02Üzenetek: 1971 | Latya! Ez a blog topik, nem az adminhoz topik. Ha gondolataid burjánzanak vagy csak hibát/problémát szeretnél közölni, azt ne itt tedd, hanem a megfelelő topikban, vagy akár közvetlenül nekem is címezheted azokat. Mellesleg megy egy privi a részletekkel. ...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást... | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Latya |
| ||||
Letenye Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | Joey írta ... Mi van itt, semmi? Semmi. Aki szeretné pl Barna életét követni az itt megteheti: LINK Doc Brown néven ír ide napi rendszerességgel. Sajna én az autóról nem sok újdonsággal szolgálhatok, a többi elektrós szösszeneteimet meg már van hova tennem(WTFoskalács). Viszont aki nem olyan májer, hogy feltegyen valamelyik webtárhelyre egy e107 motort, hozzá uni_dAb témát és Blog plugint, annak sajna vajmi kevés lehetősége van blogger státusz nélkül megnézni, hogy az irománya hogy is fog kinézni az oldalon, ha megjelenik... Az meg már unalmas, hogy csak engem zavarnak ezek az apróságok, nem is nagyon szeretek kéregetni, nem vagyok koldus úgyhogy inkább nem szólok semmit. Jó dolog hogy van, de nem ez a megfelelő mód a (nem kívánt/nem megfelelő) blogpost-ok szűrésére. Az írási lehetőséget alapból kollektívan biztosítani kéne és adminisztrátori jóváhagyással kéne hogy kikerüljön. Egyszerű. Szerintem. Ez a blog pluginben ugyanúgy beállítható, mint a regisztráció az oldalra... na mindegy. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Joey |
| ||||
Kistarcsa Regisztrált tag #21 Regisztrált: 2010.06.16 - 19:40Üzenetek: 1562 | Mi van itt, semmi? Semmi. Aki szeretné pl Barna életét követni az itt megteheti: LINK Doc Brown néven ír ide napi rendszerességgel. T D I | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Billx |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #47 Regisztrált: 2010.07.02 - 08:45Üzenetek: 399 | Ez a blog tényleg nagyon jó. Öröm olvasni. Remélem az én volt Audim építése is sorra kerül majd a leírásokban hamarosan. Audi 100CD 2.5E (volt.... , de már nincs, mert eladtam ) Helyette most Audi 100 2.0E LINK | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
anakin2.2 |
| ||||
Regisztrált tag #111 Regisztrált: 2010.07.03 - 17:01Üzenetek: 89 | Már nagyon nagy szükség volt egy ilyen blogra !! Most , hogy ide írtam ,ide blogoltam a blogra én is bloggernek érzem magam!!!! Baró!!! Egyel nőtt életem lehetőségeinek száma.... evés ivás munka alvás ........ és most itt ez a blog is!!!! egy valóságos internetes napló-Te blog. Így már bárki lehet blogdog vagy akár boldog is! Fontos: ezt nem sértésként írtam csak a f.szom helyett eljátszottam a szavakkal , mert már az előzőn úgyis túl vagyok....végül is Arany János is elkezdte valahogy az írást!!!! Ennek a pár sornak azt a címet adnám : Rövid-óda a blogba! 100 1986 2.2 , 1982 2.2 gt coupe 80 1983 1.6td , 1983 2.2 gt coupe 80 1989 1.6td, 80 1981 1.9 gt coupe a8 1996 4.2 v8 Q OOOO 4ever & patrol rulez! | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Barna |
| ||||
Regisztrált tag #1489 Regisztrált: 2012.03.06 - 11:59Üzenetek: 1 | Sziasztok, Új bejegyzés a blogomban, remélem tetszeni fog. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
emiklos |
| ||||
Regisztrált tag #588 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:06Üzenetek: 93 | Latya írta ... Remek! Annyi kérdésem lenne, hogy kinek kell jelezni, vagy hogy lehet megkezdeni írni? A menüben nem találtam erre gombot, profilomban sem, vagy ez is csak fizetős tagoknak elérhető opció? Hali! Annyi kiegészítést tennék, hogy - ahogy a blog elindulását hirdető hírből is kiderül - blogolni a bloggerek tudnak. Blogger pedig jelentkezés/megbeszélés után lehet valaki. Aki nem blogger, az tudja olvasgatni mások bejegyzéseit, illetve a blog bejegyzésekhez tud hozzászólást írni, kommentelni. Üdv! | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Joey |
| ||||
Kistarcsa Regisztrált tag #21 Regisztrált: 2010.06.16 - 19:40Üzenetek: 1562 | Latya írta ... Remek! Annyi kérdésem lenne, hogy kinek kell jelezni, vagy hogy lehet megkezdeni írni? A menüben nem találtam erre gombot, profilomban sem, vagy ez is csak fizetős tagoknak elérhető opció? Szia, Szerintem nem csak fizetős tagok blogolhatnak - ha tévedtem majd a többiek kijavítanak - viszont a klub fenntartja az előzetes moderáció jogát, így egyelőre csak rajtunk keresztül lehet publikálni. Ha szeretnél jelentkezni írj bárkinek a vezetőségen belül, vagy emiklosnak, vagy nekem. T D I | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Latya |
| ||||
Letenye Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | Remek! Annyi kérdésem lenne, hogy kinek kell jelezni, vagy hogy lehet megkezdeni írni? A menüben nem találtam erre gombot, profilomban sem, vagy ez is csak fizetős tagoknak elérhető opció? | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Oldal: 1 [2] | |