| - Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Találkozók |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
||||
| Oldal: 1 [2] 3 ... 9 10 11 | |
|
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Ez a téma zárolva |
| Szerző | Üzenet | ||||
| kataqp |
| ||||
![]() ![]() Regisztrált tag #32 Regisztrált: 2010.06.30 - 08:55Üzenetek: 104 | Újbácsi írta ... kataqp írta ... ..." a "találkozóval" kapcsolatban mindenki levonja/hatja a konzekvenciákat, messze nem volt ez így rendben Klubbilag, de majd meg lesz ez is magyarázva... Ezt hogy kell érteni, Kata? Újbá, ha ez nem egyértelmű, akkor nem segíthetek, a hiba bennem van, mindig áltatom magam, aztán...mindenkinek más fontos egy klubban. GT Coupé '81/85 - Hajrá Magyarok! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Lui |
| ||||
Gyál![]() Regisztrált tag #37 Regisztrált: 2010.06.30 - 10:00Üzenetek: 387 | Igen Tomm jol vagyok minden rendben, mert már nem vagyok szomjas.......... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Újbácsi írta ... Halkan, mindenki saját környéken tudná elképzelni... Egyáltalán nem!Én abból indulok ki, h rengetegen voltunk! B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Tomm |
| ||||
![]() Regisztrált tag #19 Regisztrált: 2010.06.14 - 19:14Üzenetek: 447 | Sziasztok skacok.Igazán jól éreztük magunkat pláne szombaton és vasárnap.Sajna kopott a fényünk,de majd helyreállunk.Köszi Kata a túrát és a többit Poisonnak meg a helyfoglalást.Lui jobban vagy már? Tomm! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Kiskopasz |
| ||||
Dunaújváros![]() Regisztrált tag #1440 Regisztrált: 2012.02.16 - 07:34Üzenetek: 142 | Mi is hazaértünk egészbe, igaz hogy csak ma hajnalra. Jó volt az egész hétvége, köszi mindenkinek! Lehetett volna egy kicsit jobb az idő, de majd legközelebb. Képeket majd dobok fel az osztrák túráról, kár hogy nem jött senki velünk, nagyon király volt | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Újbácsi |
| ||||
Rácalmás![]() Regisztrált tag #12 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02Üzenetek: 1971 | Halkan, mindenki saját környéken tudná elképzelni... cc_rider írta ... poison írta ... Jövőre folyt!!! Kicsit közelebb leszünk igérem Sajna mi sem tudtunk elmenni, de igen jó ötlet.Részemről vagy egy Balatonon vagy halkan megjegyezve nálunk tudnám ismét elképzelni a talit, sztem klasz volt. ...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Lipy köszi a képeket nagyon jóklettek!!! coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Joey írta ... poison írta ... Nagyon jókis hétvégevolt köszi mindenkinek akik ottvoltak Szombati nap külön élményvolt főleg az este és megerősitett abban hogy még vagy 10 évig ne legyen gyerekem ... Szerintem pont, hogy jól elvoltak, alig volt velük gond(om). A hangerőt meg lehet szokni. Ez ne tartson vissza!!! Viszont ha lesz gyereked, akkor vehetsz majd egy szép OPEL-t pl. Kár, hogy többen nem jöttetek a szombati kirándulásra, nagyon szép helyeken voltunk. Kb csak a "régiek" voltak ott. Legközelebb remélem többen veszik majd a bátorságot. Elvoltak a gyerekek nem is erre gondoltam hanem ahogy a Szilvi is védte az éles dolgokat hogy nehogy szegény picik szétfejeljék a fejükkel vag mikor fel le rohangáltak a lépcsőn ijenre gondoltam Opel téma hááááát coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | kataqp írta ... T. Tagság! Örülök, hogy a Barátaimmal találkozhattam ismét, a "találkozóval" kapcsolatban mindenki levonja/hatja a konzekvenciákat, messze nem volt ez így rendben Klubbilag, de majd meg lesz ez is magyarázva, a lényeg részemről, hogy a Barátság előtt nincsenek kilómétergátak és igenis, köll a gyermek Poisi! Joey...az Sti mondatod hatására nézegettem TDi-t is oké? Petyám az tdi nyomatéka jobban megfog ijeszteni a v6 coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Lui írta ... Posi mire is gondolsz?????? Nekem nem rémlik semmi mert aludtam................. .. Örülök hogy nem emlékszel rá én voltam aki halgatta coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | poison írta ... Jövőre folyt!!! Kicsit közelebb leszünk igérem Sajna mi sem tudtunk elmenni, de igen jó ötlet.Részemről vagy egy Balatonon vagy halkan megjegyezve nálunk tudnám ismét elképzelni a talit, sztem klasz volt. B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Újbácsi |
| ||||
Rácalmás![]() Regisztrált tag #12 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02Üzenetek: 1971 | kataqp írta ... ..." a "találkozóval" kapcsolatban mindenki levonja/hatja a konzekvenciákat, messze nem volt ez így rendben Klubbilag, de majd meg lesz ez is magyarázva... Ezt hogy kell érteni, Kata? [ Módosítva 2012.08.12 - 21:37 ] ...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| kataqp |
| ||||
![]() ![]() Regisztrált tag #32 Regisztrált: 2010.06.30 - 08:55Üzenetek: 104 | T. Tagság! Örülök, hogy a Barátaimmal találkozhattam ismét, a "találkozóval" kapcsolatban mindenki levonja/hatja a konzekvenciákat, messze nem volt ez így rendben Klubbilag, de majd meg lesz ez is magyarázva, a lényeg részemről, hogy a Barátság előtt nincsenek kilómétergátak és igenis, köll a gyermek Poisi! Joey...az Sti mondatod hatására nézegettem TDi-t is oké? [ Módosítva 2012.08.12 - 21:10 ] GT Coupé '81/85 - Hajrá Magyarok! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Joey |
| ||||
Kistarcsa![]() Regisztrált tag #21 Regisztrált: 2010.06.16 - 19:40Üzenetek: 1562 | poison írta ... Nagyon jókis hétvégevolt köszi mindenkinek akik ottvoltak Szombati nap külön élményvolt főleg az este és megerősitett abban hogy még vagy 10 évig ne legyen gyerekem ... Szerintem pont, hogy jól elvoltak, alig volt velük gond(om). A hangerőt meg lehet szokni. Ez ne tartson vissza!!! Viszont ha lesz gyereked, akkor vehetsz majd egy szép OPEL-t pl. Kár, hogy többen nem jöttetek a szombati kirándulásra, nagyon szép helyeken voltunk. Kb csak a "régiek" voltak ott. Legközelebb remélem többen veszik majd a bátorságot. T D I | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Lui |
| ||||
Gyál![]() Regisztrált tag #37 Regisztrált: 2010.06.30 - 10:00Üzenetek: 387 | Posi mire is gondolsz?????? Nekem nem rémlik semmi mert aludtam................. .. | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| lipy |
| ||||
Bp. 13. ker![]() ![]() Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | Lui írta ... Mi is megjöttünk. Minden klafa volt csak az idő lehetett volna jobb. Köszi srácok..... Hogy is van a szlogen. Lajos vagyok alk........ [ Módosítva 2012.08.12 - 19:59 ] | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| lipy |
| ||||
Bp. 13. ker![]() ![]() Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | képek egyben teljes méretben! Poisi neked is ez kell. LINK | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Lui |
| ||||
Gyál![]() Regisztrált tag #37 Regisztrált: 2010.06.30 - 10:00Üzenetek: 387 | Mi is megjöttünk. Minden klafa volt csak az idő lehetett volna jobb. Köszi srácok..... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Halo Mindenkinek Nagyon jókis hétvégevolt köszi mindenkinek akik ottvoltak Szombati nap külön élményvolt főleg az este és megerősitett abban hogy még vagy 10 évig ne legyen gyerekem Katáéknak is külön köszönjük a vendéglátást!!! Luinak pedig az északai koncertet Tommnak a 200-s speeed racinget reméljük trafiba nem futottunk Góréknak pedig hogy megtisztelték a társaságot Jövőre folyt!!! Kicsit közelebb leszünk igérem coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| lipy |
| ||||
Bp. 13. ker![]() ![]() Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | Képek! LINK | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Oldal: 1 [2] 3 ... 9 10 11 | |