| - Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Találkozók |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
||||
| Oldal: 1 2 3 ... 9 10 [11] | |
|
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Ez a téma zárolva |
| Szerző | Üzenet | ||||
| Csabbee |
| ||||
Pusztaszabolcs![]() Regisztrált tag #211 Regisztrált: 2010.07.17 - 12:40Üzenetek: 714 | cc_rider írta ... Csabbee írta ... 1. cc_rider & Timo (Közösködnénk, mindenre nyitott, laza erkölcsű párral.Jelige: Édes négyes ) 2. loli, dátum bármelyik jó, egyedül, közösködősbe 3. Csabi & Viki, Lolival közösbe Na álljunk meg egy percre!Loli már az enyém és cicafiúé!!! De beszállhatsz, ha bedobsz te is valamit!?! Asszem max a törülközőt dobom be, meg 1 litert.. A4 Avant Quattro 1.9 PDTDI | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| loldma |
| ||||
Budapest XIII / XI / VIII![]() Regisztrált tag #660 Regisztrált: 2011.01.10 - 14:56Üzenetek: 929 | cc_rider írta ... Csabbee írta ... 1. cc_rider & Timo (Közösködnénk, mindenre nyitott, laza erkölcsű párral.Jelige: Édes négyes ) 2. loli, dátum bármelyik jó, egyedül, közösködősbe 3. Csabi & Viki, Lolival közösbe Na álljunk meg egy percre!Loli már az enyém és cicafiúé!!! De beszállhatsz, ha bedobsz te is valamit!?! Lemaradtam valamiről? Node egyébként mi a program? Gondolom pancsi lesz, kajálások közösek lesznek, vagy aki amit csinál? Túra a környéken (autós - nem autós?)? | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Csabbee írta ... 1. cc_rider & Timo (Közösködnénk, mindenre nyitott, laza erkölcsű párral.Jelige: Édes négyes ) 2. loli, dátum bármelyik jó, egyedül, közösködősbe 3. Csabi & Viki, Lolival közösbe Na álljunk meg egy percre!Loli már az enyém és cicafiúé!!! De beszállhatsz, ha bedobsz te is valamit!?! B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Csabbee |
| ||||
Pusztaszabolcs![]() Regisztrált tag #211 Regisztrált: 2010.07.17 - 12:40Üzenetek: 714 | 1. cc_rider & Timo (Közösködnénk, mindenre nyitott, laza erkölcsű párral.Jelige: Édes négyes ) 2. loli, dátum bármelyik jó, egyedül, közösködősbe 3. Csabi & Viki, Lolival közösbe [ Módosítva 2012.05.16 - 13:36 ] A4 Avant Quattro 1.9 PDTDI | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Tomm írta ... Hívhattok Jessy Jamesnek.És csak akkor megyek,ha Kellő mennyiségű öreg róka is lesz az erdőbe! Te ne válogass!!! jössz és kész coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| kataqp |
| ||||
![]() ![]() Regisztrált tag #32 Regisztrált: 2010.06.30 - 08:55Üzenetek: 104 | cc_rider írta ... Tomm írta ... heteroszexuális kiffiú vagyok. ?!? ??? cc! Tomi veletek alszik a Vdásában meg ívnak a halak GT Coupé '81/85 - Hajrá Magyarok! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Tomm írta ... heteroszexuális kiffiú vagyok. ?!? ??? B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Tomm |
| ||||
![]() Regisztrált tag #19 Regisztrált: 2010.06.14 - 19:14Üzenetek: 447 | Hívhattok Jessy Jamesnek.És csak akkor megyek,ha Kellő mennyiségű öreg róka is lesz az erdőbe! Tomm! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | cc_rider írta ... Újbácsi írta ... A foglaló ára egy napi bérlet ára szokott lenni, természetesen a végösszegből levonódik. Aki biztosra tudja, hogy jön, és foglal, az a klubos számlára utalja az adott összeget, névvel együtt. Csak egész ház ára utalható, ha többen vagytok rá, akkor beszéljétek le, hogy kinek a nevén lesz. Hajrá. Az derék, mifelénk 10% szokott lenni (csak megjegyeztem). Lehet hogy annyi volt rég beszéltem már vele lassan ugyis ujra értekezünk és akkor mondom a pontos %-t coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Tomm |
| ||||
![]() Regisztrált tag #19 Regisztrált: 2010.06.14 - 19:14Üzenetek: 447 | Elnézést kérek ,hogy élek. Új tag vagyok és érdeklődnék,hogy erre a találkozóra lehet e menni Audival?mert ha igen akkor én mennék a csládommal. én súlyosan hátrányos helyzetű értelmileg csökkent képességű heteroszexuális kiffiú vagyok. ugyan itt komposzt eladó! Tomm! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| loldma |
| ||||
Budapest XIII / XI / VIII![]() Regisztrált tag #660 Regisztrált: 2011.01.10 - 14:56Üzenetek: 929 | 1. cc_rider & Timo (Közösködnénk, mindenre nyitott, laza erkölcsű párral.Jelige: Édes négyes ) 2. loli, dátum bármelyik jó, egyedül, közösködősbe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | 1. cc_rider & Timo (Közösködnénk, mindenre nyitott, laza erkölcsű párral.Jelige: Édes négyes ) B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| cc_rider |
| ||||
Pécs-Cserkút![]() Regisztrált tag #49 Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 | Újbácsi írta ... A foglaló ára egy napi bérlet ára szokott lenni, természetesen a végösszegből levonódik. Aki biztosra tudja, hogy jön, és foglal, az a klubos számlára utalja az adott összeget, névvel együtt. Csak egész ház ára utalható, ha többen vagytok rá, akkor beszéljétek le, hogy kinek a nevén lesz. Hajrá. Az derék, mifelénk 10% szokott lenni (csak megjegyeztem). B4 Avant 1Z Automatikgetriebe | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | aki eddig nyilatkozott az a 10-12-i hétvégére szavazott szal talán kilehet jelenteni hogy legyen az. coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Újbácsi |
| ||||
Rácalmás![]() Regisztrált tag #12 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02Üzenetek: 1971 | Főoldalon kint van... ...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Újbácsi |
| ||||
Rácalmás![]() Regisztrált tag #12 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02Üzenetek: 1971 | A foglaló ára egy napi bérlet ára szokott lenni, természetesen a végösszegből levonódik. Aki biztosra tudja, hogy jön, és foglal, az a klubos számlára utalja az adott összeget, névvel együtt. Csak egész ház ára utalható, ha többen vagytok rá, akkor beszéljétek le, hogy kinek a nevén lesz. Hajrá. ...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Sajti |
| ||||
Isaszeg![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | Ez esetben mihamarabb legyen meg a szavazás az időpontról. Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Na srácok ami nincs odairva az a következő Kb 2 héten belül lekellene adni a foglalásokat szal aki biztosra tudja hogy menne az irja fel magát listára Előleg fog kelleni az a szokás ha jólemlékszem 20%-t kell elutalni! Egyenlőre nincs még meg a számlaszám amire utalni kell a foglalót! Beszéljétek át aztán iratkozzatok coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Oldal: 1 2 3 ... 9 10 [11] | |