| - Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Találkozók |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
||||
| Oldal: 1 2 3 [4] 5 6 | |
|
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Ez a téma zárolva |
| Szerző | Üzenet | ||||
| kataqp |
| ||||
![]() ![]() Regisztrált tag #32 Regisztrált: 2010.06.30 - 08:55Üzenetek: 104 | Petyám, ez még alakul - azért ismersz ) - az étket jelzem, ha igénylünk! köszi GT Coupé '81/85 - Hajrá Magyarok! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | lipy írta ... Kellene nekem egy pontos cím vogy koordináta, hogy hovav is megyünk. Zánka Villasor u 41 coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | kataqp írta ... Balage írta ... poison írta ... Balage írta ... Most már tuti, hogy én az ideit is kihagyom! Sajnálom, majd talán a következőre kigurulok! ;-) Bali te sose fogsz kijutni a nyári talira De évzáróra meg nyitóra gyere legalább Az elmúlt években a Dalmát tengerpartot választottuk ez-idő-tájt a kis családommal, idén viszont a barátom tesójánál (itt reggelt_dr.Gergő) maestro-t bíztam meg, hogy a szétütött és szétkergetett V6-ot gyógyítsa ki, az olajsárból, illetve a vezérlés-cserén kívül, a szervószivattyú és klímakompresszor cserén innen, és a teljes alsó-felső tömítés-és szimmering-cseréken túl, a kormányműig a motorteret is rakja rendbe! Xóval, most az Ő műhelyében van alaposan szétborítva a kis Avi! Lehet, hogy Balage nem is Balage, hanem....MOTO? )Sanszos, hogy a piros kupé megjelenik Zánkán )Mertem remélni Kajcsival számolhatunk veletek is Petyám???? coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| lipy |
| ||||
Bp. 13. ker![]() ![]() Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | Kellene nekem egy pontos cím vogy koordináta, hogy hovav is megyünk. [ Módosítva 2013.08.04 - 20:16 ] | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Balage |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #43 Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54Üzenetek: 718 | kataqp írta ... Lehet, hogy Balage nem is Balage, hanem....MOTO? ) Ebben biztos lehetsz! Sajnálom hogy ismét nem találkozunk! Régi szép idők! Hány hónapig vezettem félre a nagyérdeműt, a 2-ős személyiségemmel? Nem is tudom ki jött rá végül... Talán Te voltál Kata, vagy saját magamat lepleztem le? Hmmmm... internet! Pojzi, Egyébként az elmúlt kettőtől eltekintve, 3-4-5-6-7.éve, mindegyik nyári talin ott voltam, még talán Csuka Zoli exelnök alatt váltak ezek a találkozók így többnaposokká! Bár az is igaz, hogy sosem maradtam más-napra... csillagot és földönkívülieket vizsgálni, ;-) [ Módosítva 2013.08.03 - 21:19 ] R32_A3_8p_24V Quattro | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| lipy |
| ||||
Bp. 13. ker![]() ![]() Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | 1 szabad hely van nálam ha valaki nem tud vagy nem akar kocsival menni. Pénteken délután 5 körül indulok, vasárnap délután jövök vissza. | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| kataqp |
| ||||
![]() ![]() Regisztrált tag #32 Regisztrált: 2010.06.30 - 08:55Üzenetek: 104 | Balage írta ... poison írta ... Balage írta ... Most már tuti, hogy én az ideit is kihagyom! Sajnálom, majd talán a következőre kigurulok! ;-) Bali te sose fogsz kijutni a nyári talira De évzáróra meg nyitóra gyere legalább Az elmúlt években a Dalmát tengerpartot választottuk ez-idő-tájt a kis családommal, idén viszont a barátom tesójánál (itt reggelt_dr.Gergő) maestro-t bíztam meg, hogy a szétütött és szétkergetett V6-ot gyógyítsa ki, az olajsárból, illetve a vezérlés-cserén kívül, a szervószivattyú és klímakompresszor cserén innen, és a teljes alsó-felső tömítés-és szimmering-cseréken túl, a kormányműig a motorteret is rakja rendbe! Xóval, most az Ő műhelyében van alaposan szétborítva a kis Avi! Lehet, hogy Balage nem is Balage, hanem....MOTO? )Sanszos, hogy a piros kupé megjelenik Zánkán ) GT Coupé '81/85 - Hajrá Magyarok! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Balage |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #43 Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54Üzenetek: 718 | poison írta ... Balage írta ... Most már tuti, hogy én az ideit is kihagyom! Sajnálom, majd talán a következőre kigurulok! ;-) Bali te sose fogsz kijutni a nyári talira De évzáróra meg nyitóra gyere legalább Az elmúlt években a Dalmát tengerpartot választottuk ez-idő-tájt a kis családommal, idén viszont a barátom tesójánál (itt reggelt_dr.Gergő) maestro-t bíztam meg, hogy a szétütött és szétkergetett V6-ot gyógyítsa ki, az olajsárból, illetve a vezérlés-cserén kívül, a szervószivattyú és klímakompresszor cserén innen, és a teljes alsó-felső tömítés-és szimmering-cseréken túl, a kormányműig a motorteret is rakja rendbe! Xóval, most az Ő műhelyében van alaposan szétborítva a kis Avi! R32_A3_8p_24V Quattro | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Latya |
| ||||
Letenye![]() Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | Nagyon szeretem volna menni, de nem mondom biztosra, így szállást sem foglaltatok. De lehet hogy szombaton mi is benézünk. u.i.: Danner te mikor köszönsz át? Jó lenne végre találkozni! [ Módosítva 2013.08.02 - 20:11 ] | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Balage írta ... Most már tuti, hogy én az ideit is kihagyom! Sajnálom, majd talán a következőre kigurulok! ;-) Bali te sose fogsz kijutni a nyári talira De évzáróra meg nyitóra gyere legalább coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Balage |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #43 Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54Üzenetek: 718 | Most már tuti, hogy én az ideit is kihagyom! Sajnálom, majd talán a következőre kigurulok! ;-) R32_A3_8p_24V Quattro | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| loldma |
| ||||
Budapest XIII / XI / VIII![]() Regisztrált tag #660 Regisztrált: 2011.01.10 - 14:56Üzenetek: 929 | 1, Poison+Ék+Lui Család 1Szoba! Szombatra 4 főre kaja 2. Lipy +1 felnőtt +1 gyerek. Szállás: péntek szombat Kaja: szombatra. 3. Pite+ Barinő Csütörtöktől szombatra 2 főre kaja 4. Lacko 4 nap 3éj, kaja, pia, Lolival közösködve (5. Danner+Móni - mi csak beugrunk egy fél napra látogatóba a Balcsi túloldaláról) 6. loli +1 fő, 4nap, 3éjszaka, kaja pia, Lackooval. 7. B4 Quattro szombatra 1 fő kaja (8. Robi - szintén fél napra pancsiból ) 9. Viki+Csabi, csak szombat, kaja 2 főre 10. Occi+2 db gyerek, csak szombat kaja 1+2fél főre (szállás nélkül) | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | lipy írta ... Lackónak van. Oks Köszi coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| lipy |
| ||||
Bp. 13. ker![]() ![]() Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | Lackónak van. | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Srácok aki jön és van esetleg flekkentárcsálya vagy kisebb grill ami elfér a csomiba az hozza el legyen oly kedves én ma vettem egy kisebbet de még 1 nem lenne rossz Tányér evőeszköz aki enni szeretne az hozzon magával természetesen coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| occi |
| ||||
Ráckeresztúr![]() Regisztrált tag #1537 Regisztrált: 2012.03.29 - 18:07Üzenetek: 138 | 1, Poison+Ék+Lui Család 1Szoba! Szombatra 4 főre kaja 2. Lipy +1 felnőtt +1 gyerek. Szállás: péntek szombat Kaja: szombatra. 3. Pite+ Barinő Csütörtöktől szombatra 2 főre kaja 4. Lacko 4 nap 3éj, kaja, pia, Lolival közösködve (5. Danner+Móni - mi csak beugrunk egy fél napra látogatóba a Balcsi túloldaláról) 6. loli, 4nap, 3éjszaka, kaja pia, Lackooval. 7. B4 Quattro szombatra 1 fő kaja (8. Robi - szintén fél napra pancsiból ) 9. Viki+Csabi, csak szombat, kaja 2 főre 10. Occi+2 db gyerek, csak szombat kaja 1+2fél főre (szállás nélkül) | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| occi |
| ||||
Ráckeresztúr![]() Regisztrált tag #1537 Regisztrált: 2012.03.29 - 18:07Üzenetek: 138 | 1, Poison+Ék+Lui Család 1Szoba! Szombatra 4 főre kaja 2. Lipy +1 felnőtt +1 gyerek. Szállás: péntek szombat Kaja: szombatra. 3. Pite+ Barinő Csütörtöktől szombatra 2 főre kaja 4. Lacko 4 nap 3éj, kaja, pia, Lolival közösködve (5. Danner+Móni - mi csak beugrunk egy fél napra látogatóba a Balcsi túloldaláról) 6. loli, 4nap, 3éjszaka, kaja pia, Lackooval. 7. B4 Quattro szombatra 1 fő kaja (8. Robi - szintén fél napra pancsiból ) 9. Viki+Csabi, csak szombat, kaja 2 főre 10. Occi+2 db gyerek, csak szombat, kaja 1+2fél főre | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | 1, Poison+Ék+Lui Család 1Szoba! Szombatra 4 főre kaja 2. Lipy +1 felnőtt +1 gyerek. Szállás: péntek szombat Kaja: szombatra. 3. Pite+ Barinő Csütörtöktől szombatra 2 főre kaja 4. Lacko 4 nap 3éj, kaja, pia, Lolival közösködve (5. Danner+Móni - mi csak beugrunk egy fél napra látogatóba a Balcsi túloldaláról) 6. loli, 4nap, 3éjszaka, kaja pia, Lackooval. 7. B4 Quattro szombatra 1 fő kaja (8. Robi - szintén fél napra pancsiból ) 9. Viki+Csabi, csak szombat, kaja 2 főre [ Módosítva 2013.07.22 - 20:05 ] coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | lipy írta ... A facebookon nincs létrehozva az esemény. Fellett tüntetve a klubbos oldalon ottis és úgy lett kiirva hogy részletek itt olvashatóak és jelentkezni is itt lehet! coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| lipy |
| ||||
Bp. 13. ker![]() ![]() Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | A facebookon nincs létrehozva az esemény. | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Oldal: 1 2 3 [4] 5 6 | |