| - Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Találkozók |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
||||
| Oldal: [1] 2 3 4 5 6 7 | |
|
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Ez a téma zárolva |
| Szerző | Üzenet | ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | zsmax írta ... poison írta ... zsmax írta ... Sajnos az utolsó szálszakadt garnitúrát elvitték! Azt tudom Sosefogom elfeledni Nalátod ez az én bajom coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| zsmax |
| ||||
![]() ![]() Regisztrált tag #98 Regisztrált: 2010.07.03 - 11:53Üzenetek: 308 | poison írta ... zsmax írta ... Sajnos az utolsó szálszakadt garnitúrát elvitték! Azt tudom Sosefogom elfeledni Nalátod ez az én bajom zs-max | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | zsmax írta ... Sajnos az utolsó szálszakadt garnitúrát elvitték! Azt tudom Sosefogom elfeledni coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| watoo |
| ||||
watoo![]() Regisztrált tag #144 Regisztrált: 2010.07.05 - 15:14Üzenetek: 13 | Nem szálszakadtak gyönyörűen siklik ez a kis tank az úton velük Pálinkás Márk as. Cukrosbácsi | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| zsmax |
| ||||
![]() ![]() Regisztrált tag #98 Regisztrált: 2010.07.03 - 11:53Üzenetek: 308 | lipy írta ... zsmax írta ... Sajnos az utolsó szálszakadt garnitúrát elvitték! Egy fehér c4-es re adtad el? A képek bizónyító értékkel bírnak. zs-max | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| lipy |
| ||||
Bp. 13. ker![]() ![]() Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | zsmax írta ... Sajnos az utolsó szálszakadt garnitúrát elvitték! Egy fehér c4-es re adtad el? | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| zsmax |
| ||||
![]() ![]() Regisztrált tag #98 Regisztrált: 2010.07.03 - 11:53Üzenetek: 308 | Sajnos az utolsó szálszakadt garnitúrát elvitték! zs-max | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | watoo írta ... Mégegyszer szeretném megköszönni a szervezőknek ezt a profi ügyességi versenyt, amin 3. lettem! Ma átvettem a nyereményemet; 4 gumit, 4 centírozást felszereléssel, 4 audimatricát, meg az egyik felni görgőzését na és ráadásul egy jó beszélgetést! Köszönöm a Klubbnak és Zs-Maxnak! Audi Forever! ![]() Véletlen nem szálszakadtak a gumik???? coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| watoo |
| ||||
watoo![]() Regisztrált tag #144 Regisztrált: 2010.07.05 - 15:14Üzenetek: 13 | Mégegyszer szeretném megköszönni a szervezőknek ezt a profi ügyességi versenyt, amin 3. lettem! Ma átvettem a nyereményemet; 4 gumit, 4 centírozást felszereléssel, 4 audimatricát, meg az egyik felni görgőzését na és ráadásul egy jó beszélgetést! Köszönöm a Klubbnak és Zs-Maxnak! Audi Forever! ![]() Pálinkás Márk as. Cukrosbácsi | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Balage |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #43 Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54Üzenetek: 718 | poison írta ... Joey írta ... Meglepetésre mi is mentünk, és életemben először odaértem a találkozási pontra IDŐBEN. Pont ezt akartam mondani lent Vadkerten hogy megleptél mikor 6:55-kor csörgött a telóm hogy ittvagy az indulási ponton Hiába, egy sportos kellemes-negyvenest, élete teljében, egyszerűen kivet az ágy.... már hajnalban! De az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Joey mérlegelt! Igen pontosan azt hogy a nyár-közepi nagy országos Audi-találkozóra képtelen lesz a Dél-olasz mediterrán zónából 1-napra hazaugrani... így meglepetésre, a nyár eleji banzayt, és fellépőruhaként külsőre egy szögegyenes bringát választott! Hiába... a régi nagy öregek, ismerik a dörgést! R32_A3_8p_24V Quattro | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| poison |
| ||||
Tát![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Joey írta ... Meglepetésre mi is mentünk, és életemben először odaértem a találkozási pontra IDŐBEN. Azt hiszem ez 14 év alatt nem sokszor sikerült A teljesen érdektelen, szög gyári A6-tal voltam, ami egyik fotón sincs rajta, így kénytelen vagyok egyet én is közzé tenni, amin éppen hűtésben látható, nyitott szájjal. LINK ui: a leves atom volt, meg az almás pite is. Pont ezt akartam mondani lent Vadkerten hogy megleptél mikor 6:55-kor csörgött a telóm hogy ittvagy az indulási ponton coupe quattro 2.8 v6 | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Balage |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #43 Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54Üzenetek: 718 | Joey írta ... A teljesen érdektelen, szög gyári A6-tal voltam, ami egyik fotón sincs rajta, így kénytelen vagyok egyet én is közzé tenni, amin éppen hűtésben látható, nyitott szájjal. LINK Joey! A szám is nyitva-maradt, amikor a hűtéses fotót kerestem....! R32_A3_8p_24V Quattro | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| zoliaudi |
| ||||
Dévaványa![]() ![]() Regisztrált tag #35 Regisztrált: 2010.06.30 - 09:49Üzenetek: 1209 | Sziasztok,én is jól éreztem magam ismét sikerült új emberkékkel is megismerkednem, beszélgetnem. Köszi a jó beszélgetéseket a régi ismerős arcokkal is a kaja finom volt köszi Poison.A túra egy élmény volt Pite és Latya társaságában remélem valamikor megismételjük "Hidd el én nem tehetek róla így rakott le az a nyomorult gólya" Audi 100 C4 2.5 TDI AEL 103.KW. | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| kistopacs |
| ||||
![]() Regisztrált tag #4552 Regisztrált: 2013.10.15 - 12:54Üzenetek: 16 | Mi is nagyon jól éreztük magunkat, láthattunk sok szép autót. Jó volt a hangulat, a kaja, a túra is és külön köszönet Joey-nak is hogy adott egy-két hasznos infót ...... | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Joey |
| ||||
Kistarcsa![]() Regisztrált tag #21 Regisztrált: 2010.06.16 - 19:40Üzenetek: 1562 | Meglepetésre mi is mentünk, és életemben először odaértem a találkozási pontra IDŐBEN. Azt hiszem ez 14 év alatt nem sokszor sikerült A teljesen érdektelen, szög gyári A6-tal voltam, ami egyik fotón sincs rajta, így kénytelen vagyok egyet én is közzé tenni, amin éppen hűtésben látható, nyitott szájjal. LINK ui: a leves atom volt, meg az almás pite is. T D I | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Latya |
| ||||
Letenye![]() Regisztrált tag #353 Regisztrált: 2010.09.13 - 13:06Üzenetek: 1407 | Én is jól éreztem magam, köszönöm a vezetőségnek a szervezést, a kaját, meg a jó időt. Pár képet már feltettem, sajna a videók nem lettek valami jók: LINK | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Kristof |
| ||||
Budapest![]() Regisztrált tag #261 Regisztrált: 2010.08.02 - 13:02Üzenetek: 358 | Sziasztok! Én is nagyon jól éreztem magamat, nagyon finom volt az ebéd! Külön köszönet Loldma-nak a fuvarért és Miláncoupe-nak a 20vt élményért! Júliusban ismét találkozunk, ha az égiek is úgy akarják akkor már a coupéval megyek! Sziasztok Audi Coupe quattro NG 2.3 10v | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| watoo |
| ||||
watoo![]() Regisztrált tag #144 Regisztrált: 2010.07.05 - 15:14Üzenetek: 13 | Mi is nagoyn jól éreztük magunkat! Köszönjük a lehetőséget hogy ott lehettünk, a pöpec programokat, a profi szervezést, és nem utolsósorban a finom ebédet! Kérdés: a Képek Mikor és Hova lesznek feltöltve? Pálinkás Márk as. Cukrosbácsi | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| laca200 |
| ||||
![]() Regisztrált tag #7494 Regisztrált: 2014.05.23 - 04:54Üzenetek: 1 | Nagyon jó volt ! szép volt a hely, sok szép autóval fűszerezve, és az ebéd is nagyon finom volt. Köszönjük a lehetőséget | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Po-Béla |
| ||||
Budapest - Zugló![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: 2010.04.23 - 20:12Üzenetek: 358 | Sziasztok. Az idei évnyitó találkozónk helyszíne idén is Soltvadkert lesz, de nem a megszokott paintball os pályán hanem a vadkerti-tó kemping területén leszünk. LINK A programok miatt a szokottnál korábban lesz az érkezés időpontja! 09,00 ra várunk mindenkit a kempingbe. Tervezett programunk: Autós ügyességi túra (50Km) különböző feladatokkal, de a KRESZ MAXIMÁLIS betartásával! A túrát 10,00 kor indítjuk! A Túra útvonalát és a feladatokat a helyszínen kapja meg minden induló! Poison főzéstudományának ellenőrzése. Gyerekek részére a kemping területén találhatunk elfoglaltságot. Amire idén is szükség lesz! : Tányér és evőeszköz! Térkép! (azoknak, akik szeretnének indulni a túrán) Gyerekeknek hozzuk a homokozós készleteket és a rajzoláshoz szükséges eszközöket. Természetese n jöhetnek a saját dolgok is. részvételi díj előreláthatólag 1300Ft/fő lesz mely tartalmazza a belépőt és az ebédet. (belépő 500Ft- ebéd 800Ft) a Tagoknak az ebédet a klub ingyen biztosítja Hölgyeknek idén is megrendeznénk a süteménykészítő versenyt úgy mint tavaly, kellő létszámú nevezés esetén. A „nevezés” 1 tálca süti ami nem gyorsan romló alapanyagokból elkészíthető. Díjak: Viktória étterem 2 személyes vacsora , Zs-Max ajándékcsomag Mindenkit szeretettel várunk! Első Magyar Audi Klub Egyesület Az élet túl rövid ahhoz hogy szar bort igyak! és E.T a spanom ! | ||||
| Vissza az elejére |
| ||||
| Oldal: [1] 2 3 4 5 6 7 | |