Bejelentkezés vagy Reg!

USER:
PASS:

Fórumok
- Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Találkozók

<< Előző téma | Következő téma >>
Általános találkozós beszélgetős
Oldal:  1 2 [3] 4 ... 34 35 36
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
Szerző Üzenet
loldma
2014.05.17 - 16:07
Budapest XIII / XI / VIII

Regisztrált tag #660
Regisztrált: 2011.01.10 - 14:56
Üzenetek: 929
Legfrissebb plakát:

LINK

Ez pedig Andrew keze munkája:
LINK

Balage írta ...

...

[ Módosítva 2014.05.17 - 16:08 ]
Vissza az elejére
Balage
2014.05.17 - 13:59
Budapest

Regisztrált tag #43
Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54
Üzenetek: 718
LINK Úgy néz ki, hogy az 5-letből gondolat, a beszélgetésből meg cselekvés lett! Úgyhogy az évek óta nem látott arcokat is viszont láthatjuk itt, remélem! ;-)
I. Országos Audi találkozó Július 26.-27. Alsónémedi Öregtó!
Több Audis klub és csoportosulás összefogásából szerveződő találkozó 2014 júliusára.
LINK Aki éppen itthon lesz, az guruljon ki...

[ Módosítva 2014.05.17 - 14:07 ]

R32_A3_8p_24V Quattro
Vissza az elejére
Újbácsi
2014.05.15 - 14:34
Rácalmás

Regisztrált tag #12
Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02
Üzenetek: 1971
PAF!
Public Audi Festival.

Az 50 autó erősen alábecsült, szerintem.
Baracson annak idején mennyi volt?
50? 60? 70?
Ilyen szervezés mellett inkább számolnék 150-200 autóval,
és szerintem nem lőttem magasra.
Nagyon jól hangzik. Asszem, meg van még nekem az audiclub.sk elérhetősége.
Ha gondoljátok, rájuk írhatok. Ott is van egy-két egyedi gép...

...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást...
Vissza az elejére
Balage
2014.05.07 - 07:16
Budapest

Regisztrált tag #43
Kristof írta ...

Amit még fontosnak tartok, hogy kellene egy név a banzájnak, valami első Audi fesztivál vagy valami hasonló, lehetne akár angol név is ha a későbbiekben nemzetközivé nőni ki magát az esemény! Ha ilyen sok klub, autó részt vesz nem kizárt, hogy 100 akár 200 autó is jelene lesz.

Jelenlegi címe még műhelyszagú, és erősen "munkaközi", de a szervezők tegnap profán módon csak: I. ORSZÁGOS AUDI TALÁLKOZÓ -nak becézték a tervezett eseményt! S hogy mennyi autó lesz, arra még becslések sem születtek! Lehet hogy csak 30-50, de lehet akár ennek a 4-5-szöröse is! (Szerintem ez csak kommunikáció-függő kérdés, hiszen az időpont és a helyszín alapvetően ideális! Viszont amíg az egyes kluboktól nem jön visszajelzés, (mint-ahogy alább mi sem kezdtünk itt bele), hogy mennyien szeretnétek valóban részt-venni, addig még találgatni-, 5-letelni is szürreális (szerintem)! Kristóf, túl azon hogy, már nemzetközi dimenziókat és rendszerességet képzelsz a történet mögé, mi jóval visszafogottabban gondolkodnánk! A cél, nem egyfajta giga-mega-invázió, pusztán egy nomádabb nagy területen, közösen eltöltött idő lehetősége, ahol egyáltalán tudomást szerezzünk más klubok létéről, jelenéről, s nyilván ismeretlen-, vagy korábbi ismerősök (újra)felfedezésén túl, tapasztalatok cseréje, kísérletek megosztása, mustra és kíváncsiskodás, most az alapvetés! A többi meg majd alakul! Bár kétségtelenül a lelkesedés hirtelen nagy lett, és természetesen van(nak) olyan klub(ok), is aki(k) már féléves- vonatkozásban, saját klub-találkozójukat is erre a közös rendezvényre szervezik! Ti egyébként, innen a fórum- és kluboldalról, mekkora autós csapatot mernétek prognosztizálni július 26.-ra, vagy 26-27.-re?

R32_A3_8p_24V Quattro
Vissza az elejére
Kristof
2014.05.06 - 20:08
Budapest

Regisztrált tag #261
Regisztrált: 2010.08.02 - 13:02
Üzenetek: 358
Előre merem bocsájtani, hogy lesz a társaságnak egy része aki vad sörözésbe fog kezdeni, biztos vagyok benne lesznek/leszünk jó páran akik ott alszanak, majd másnap reggel indulnak hazafelé. Úgyhogy ezzel már előre kellene számolni, lehetne este valami nagy össznépi, tűzet körbeülős szalonna sütés például.

Amit még fontosnak tartok, hogy kellene egy név a banzájnak, valami első Audi fesztivál vagy valami hasonló, lehetne akár angol név is ha a későbbiekben nemzetközivé nőni ki magát az esemény! Ha ilyen sok klub, autó részt vesz nem kizárt, hogy 100 akár 200 autó is jelene lesz.

Ha körvonalazódnak a pontos részletek akkor minél hamarabb kéne csinálni valami tetszetős reklámanyagot, plakátot akár kis videót, bannerokat.
Sok helyre ki lehetne rakni pl. totalcar-ra vagy carstyling-re stb.

Audi Coupe quattro NG 2.3 10v
Vissza az elejére
Balage
2014.05.06 - 14:00
Budapest

Regisztrált tag #43
Kristof írta ...

Sport quattro klubot is mindenképen meg kellene hívni, Szentpéteri valószín szívesen résztvesz ilyen jellegű rendezvényen! Kapitánynak is szólni lehetne hozzá el a nemrég totalcarban szereplő S1-és csodáját!

Kristóf és bárki más is! Bár május 18.-a körül megyünk le személyesen tárgyalni a rendezvényszervező tulajjal, de addig is, és azt követően is, lehet folyamatosan ötletelni a témában! Maradjanak az itteni 5-letek és kívánságok, ezen az oldalon, és nyilván minden storyt ami itt megjelent, azt továbbítani fogjuk és tolmácsoljuk a szervezők felé!

Az EMAK-os LOGO-ra is szükségünk lenne, ha van publikus normális Jpeg, Tiff, Bmp. file-formátum! Pojzi, Béla, Hex, Attis, és mások, légyszíves segítsetek!
Alább látható hogy, kik, mely klubok lettek valamiképp megszólítva!
Andrew barátunk a (a Pécsi kolóniából) gyönyörűen összeírta az eddigiek szummáját: úgyhogy idézném:
Aktuális témák:
- csapatok logói (info@audibaratok.hu)
- parkolás

A helyszín: Alsónémedi Öreg tó
LINK
LINK
LINK

Időpont:
2014 július 26. (esetleg még 27. is)

Sátrazási lehetőség + korlátozott számban faház.
A tulaj rutinos fesztiválszervező.

Belé pő lenne:
autónként 200 Ft. és fejenként 1000. Ez teljes egészében levásárolható a büfében.

Tulaj:
Enni innivalóról (létszámtól függetlenül) gondoskodik. Ebben az árban benne van a hely, a focipálya, hangosítás. Rendezvénysátor az nincs, de ha lesz addigra akkor az is. Szorgalmazta a tulaj, hogy a gyerekeknek legyen valami elfoglaltság, ugrálóvár vagy valami hasonló. Élő csocsó a felnőtteknek.

Későbbi infok:
Karszalagok legyártását vállalta a tulaj.

Akik a szervezésben segítenek és érdekeltek eddig:
- West Audi Group
- Audi Cabrio Club Hungary
- B5 Club
- EMAK
- BAAB
- ABT
- TT Club
- V8 Club
- Audi klub Kecskemét
- audiblog.hu

[ Módosítva 2014.05.06 - 14:03 ]

R32_A3_8p_24V Quattro
Vissza az elejére
Kristof
2014.05.06 - 08:17
Budapest

Regisztrált tag #261
Regisztrált: 2010.08.02 - 13:02
Üzenetek: 358
Balage írta ...

Tehát ami most látszik, hogy a fent említett B5-Club, a W.A.G. (West Audi Group), Cabrio-Club az ABT. illetve a (amennyiben klubunk is támogatja) akkor az EMAK részvételével, talán a RETRO és TT, klubok- illetve Pécsi baráti társaság

Sport quattro klubot is mindenképen meg kellene hívni, Szentpéteri valószín szívesen résztvesz ilyen jellegű rendezvényen! Kapitánynak is szólni lehetne hozzá el a nemrég totalcarban szereplő S1-és csodáját!

Audi Coupe quattro NG 2.3 10v
Vissza az elejére
loldma
2014.05.03 - 17:05

Regisztrált tag #660
A srác aki szerezte a helyszínt, még leegyezteti hogy akkor biztos hogy jó lesz az időpont, utána lehet eseményt létrehozni, illetve minden klub belül megszervezi, hogy tőle hányan tudnak elmenni, majd összegezzük a számokat. A b5 klub pl második találkozóját oda szervezi, szóval onnan is nagyobb létszámra lehet majd számítani. A jövő héten fixálódik minden.
Vissza az elejére
Balage
2014.05.03 - 16:53
Budapest

Regisztrált tag #43
lipy írta ...

Hol lehet jelentkezni?
Pl úgy mint az évnyitóra.
Ha lenne valami közös oldal ahhol lehetne írni, hogy melyik klubból jönnénk és hányan.
A helyi büféssel is egyeztetni kell, hogy legyen elég kaja.
Egy ekkora volumenű rendezvényt már ki lehet konkrétan jelőlni hellyel és idővel.
Kellene egy Facebook eseményt létrehozni.

Természetesen a belső rendezői kommunikáció is a FACE-n megy, (talán egy zárt csoportban) szerintem ha közelebbi történéseket akarsz a témában megtudni, oda is delegálható vagy... De ettől függetlenül szerintem itt kellene először a klubon belüliekkel és érdemben az infót is, ezen a fórumon belül tartani! Szerintem napokon-heteken belül létre fog jönni az esemény bejegyzése a fészbúkon, de ha előtte akarsz mélyebben bele-kerülni a témába és adott esetben a szervezésbe bekapcsolódni, akkor írj privit, és szívesen behívlak a csoportba...
Sorszámozott jelentkezést majd akkor lehet megkezdeni, ha kap ez a tali is egy önálló topic-ot! Amíg nyilván nincs komolyabb érdeklődés, addig a vezetőség és az adminok sem hiszem hogy tovább terhelnék a rendszert! De ami késik nem múlik...

[ Módosítva 2014.05.03 - 17:00 ]

R32_A3_8p_24V Quattro
Vissza az elejére
lipy
2014.05.03 - 16:36
Bp. 13. ker

Regisztrált tag #905
Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13
Üzenetek: 567
Hol lehet jelentkezni?
Pl úgy mint az évnyitóra.
Ha lenne valami közös oldal ahhol lehetne írni, hogy melyik klubból jönnénk és hányan.
A helyi büféssel is egyeztetni kell, hogy legyen elég kaja.
Egy ekkora volumenű rendezvényt már ki lehet konkrétan jelőlni hellyel és idővel.
Kellene egy Facebook eseményt létrehozni.

[ Módosítva 2014.05.03 - 16:37 ]
Vissza az elejére
Balage
2014.05.03 - 16:23
Budapest

Regisztrált tag #43
loldma írta ...

Most hogy tudjuk két és fél hónapra előre a helyszínt és időpontot, lehet vele tervezni

EZ ÍGY VAN!
No, mivel be lett izgatva jó-néhány négykarikás társaság, így a következő igényfelmérés érkezett felénk is! Meg kellene ítélni, (bármennyire is korai,) hogy a családos vasak érkezésének és a szimplán párral de még utánpótlás nélkül érkező fiatalok aránya sacc/kb mennyi? Ennek kapcsán egy szervezői idézet ismét...

"Úgy néz ki, hogy akkor el tudjuk indítani a dolgot. Az lenne a kérésem, hogy mindenki mérje fel a csapatát és gondolkodjon el a csapata összetételén. Itt arra gondolok, hogy gyerekek oldalbordák stb. Ha sok a gyerek akkor tényleg el kell gondolkodni a gyerekek "lekötésén" az nem lenne jó, ha 11-kor már haza akarnának menni. Közös programon is el kellene gondolkodni pl. kötélhúzás, hengerfejdobó verseny, kocsi (Audi) húzó verseny, foci, esetleg felvonulás a környéken (itt a rendőri segítséget is igénybe kell majd venni). Szeretném ha mindenkiben jó élmény maradna, ha már dolgozunk rajta. Ha jól sikerül akkor lehet hagyományt teremteni évente megismételni. Ha vannak ötletek és mindenki gondolkodott, akkor közösen leülnénk a tógazdával és lefixálnánk mindent. Persze a távolság figyelembevételével, legalább a pesti és környékbeli segítőkkel. Én előzetesen jelzem neki a döntésünket."

[ Módosítva 2014.05.03 - 16:28 ]

R32_A3_8p_24V Quattro
Vissza az elejére
loldma
2014.05.03 - 10:31

Regisztrált tag #660
Balage írta ...

poison írta ...

Balázs
EMAK eddigsem volt elzárkózva a többi audis tömörüléstől!!!!
...
inkább Te ne ütemezz be családi nyaralást edést melót és egyébb programot mert sajna neked szokott mindig valami közbejönni

TUDOM-TUDOM! Nem is mondtam soha ilyet! A személyes motiváción túl, viszont tudod, hogy néha az időpont-átfedéseknél, a családi potenci-álllll erősebb! Túl azon hogy, ilyenkor már többnyire nincsen bajnokság, és egyéb versenyek! Így ha itthon leszek, akkor erre tuti; hogy elmegyek!

Most hogy tudjuk két és fél hónapra előre a helyszínt és időpontot, lehet vele tervezni
Vissza az elejére
Balage
2014.05.02 - 21:57
Budapest

Regisztrált tag #43
...

[ Módosítva 2014.05.02 - 21:59 ]

R32_A3_8p_24V Quattro
Vissza az elejére
Balage
2014.05.02 - 21:55
Budapest

Regisztrált tag #43
poison írta ...

Balázs
...
inkább Te ne ütemezz be családi nyaralást edést melót és egyébb programot mert sajna neked szokott mindig valami közbejönni

TUDOM-TUDOM! Nem is mondtam soha ilyet! A személyes motiváción túl, viszont tudod, hogy néha az időpont-átfedéseknél, a családi potenci-álllll erősebb! Túl azon hogy, ilyenkor már többnyire nincsen bajnokság, és egyéb versenyek! Így ha itthon leszek, akkor erre tuti; hogy elmegyek!

[ Módosítva 2014.05.02 - 22:00 ]

R32_A3_8p_24V Quattro
Vissza az elejére
poison
2014.05.02 - 20:25
Tát

Regisztrált tag #59
Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46
Üzenetek: 1956
Balázs

Szal et talán nem kellene mindig igy hangsúlyozni!
Természetesen aki tud idele engedi kedve is van az ugyis elfog menni!

coupe quattro 2.8 v6
Vissza az elejére
lipy
2014.05.02 - 16:03
Bp. 13. ker

Regisztrált tag #905
Balage írta ...

Sziasztok! A háttérben, egy laza felvetésből, meglehetősen széleskörű Audis-találkozó látszik körvonalazódni! Gyakorlatilag 4-5-6. Magyarországi Audi-s klub és baráti társaság közös szervezésében, 2014 július 26.-27.-én 1-2-napos közös találkozó lehetőségéről van szó!

Engem érdekel!!

Csináljunk neki topic-ot.!!!
Vissza az elejére
Balage
2014.05.02 - 10:00
Budapest

Regisztrált tag #43
Sziasztok! A háttérben, egy laza felvetésből, meglehetősen széleskörű Audis-találkozó látszik körvonalazódni! Gyakorlatilag 4-5-6. Magyarországi Audi-s klub és baráti társaság közös szervezésében, 2014 július 26.-27.-én 1-2-napos közös találkozó lehetőségéről van szó!
Szerencsés lenne, ha itt az oldalon is a részvételről és a szándékról, jelenlétről, őszinte értekezés megindulna! Ami eddig kimondható, a helyszín és a témára rágyorsult társaságok tekintetében az a következő:
ALSÓNÉMEDI ÖREGTÓ LINK LINK 2014 Július 26.-27. Bár eredetileg szombatra képzeltük ütemezni a találkozót, de a tó pihenőterületéhez kerített komolyabb zöldterület és parkoló-felület, (amely más rendezvényeknek is otthont szokott adni,) ezen a hétvégén még szabad! ( B5 Club oldaláról felmerült egy sátrazós kétnapos 1-éjszakás igény is, ami erre a hétvégére abszolút adott)! Komfort nélküli faházak, illetve sátrazási lehetőség, kulturált vizesblokkok, klozet, büfé és árnyék, adott a területen! A tó, alapvetően horgásztó, de meglehetősen nagy terület van a tó mögött, talik szervezésére! Idézném a szervezésben közreműködő egyik sporttársat! "A tulaj rutinos fesztiválszervező. Van lehetőségünk nekünk is. Amit intéztem. júli 26 üres a naptárában. Belépő lenne: autónként 200 Ft. és fejenként 1000. EZ TELJES EGÉSZÉBEN LEVÁSÁROLHATÓ A BÜFÉBEN. Bevállalta, hogy létszámfüggetlenül készül kajával.Tehát enni innivalóról gondoskodik. Ebben az árban benne van a hely, a focipálya, hangosítás. Rendezvénysátor az nincs, de ha lesz addigra akkor az is. Szorgalmazta, hogy a gyerekeknek legyen valami elfoglaltság, ugrálóvár vagy valami hasonló. Élő csocsó a felnőtteknek. Ha van érdeklődés, vagy kérdés akkor lehet zaklatni. Ez mind 500 fő alatti rendezvényekre vonatkozik. E fölött már nehezebb a dolog. Bejelentési kötelezettség van + mentő, kiűritési-terv miegymás. " (P.T.)

Tehát ami most látszik, hogy a fent említett B5-Club, a W.A.G. (West Audi Group), Cabrio-Club az ABT. illetve a (amennyiben klubunk is támogatja) akkor az EMAK részvételével, illetve talán a RETRO és TT, klubok- illetve Pécsi baráti társaság meghívásával, és nyilván régi, eltűnt arcok megszólításával is, egész komoly kis jamboree alakulhatna!
(Lassan egy évtizede beszéljük, hogy szerencsés lenne, a magyarországi Audi-tömörüléseket közelíteni egymáshoz... melyre itt végre az alkalom! Jó lenne, ha részint a vezetőség is támogatná az időpontot és a helyszínt...) Mit szóltok hozzá? Hmmmm?

[ Módosítva 2014.05.02 - 10:17 ]

R32_A3_8p_24V Quattro
Vissza az elejére
loldma
2014.04.14 - 16:08

Regisztrált tag #660
lipy írta ...

loldma írta ...

poison írta ...

Ha minden igaz holnapra kilessz irva addigis türelem Urak!

Köszi

Mikor lesz a soltvadkerti találkozó?

Elvileg május 24.
Ezért kérdeztem én is, mert már nem sokára lesz.

Múlt héten voltunk lent megnézni a helyet Jó lesz ám!
(csak viccelődni akartam )
Vissza az elejére
lipy
2014.04.13 - 22:56
Bp. 13. ker

Regisztrált tag #905
loldma írta ...

poison írta ...

Köszi

Elvileg május 24.
Ezért kérdeztem én is, mert már nem sokára lesz.

[ Módosítva 2014.04.13 - 22:57 ]
Vissza az elejére
loldma
2014.04.13 - 22:17

Regisztrált tag #660
poison írta ...

Köszi

Vissza az elejére
Oldal:  1 2 [3] 4 ... 34 35 36  

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF