- Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Fórum |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
Oldal: [1] 2 3 4 5 6 7 | |
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Szerző | Üzenet | ||||
poison |
| ||||
Tát![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | szabi137 írta ... GaborQuattro írta ... Kovi írta ... poison írta ... Babyface írta ... Hali ! Van még ilyen rendszámtábla tartó ? Szia Igen van! Szia! Szeretnék én is efféle rendszámtartót! Hogyan-, miként-, mennyi idő alatt-, és mennyiért jutna el hozzám?! Köszönöm szépen! Zsolt Sziasztok! Érdekelne engem is ilyen rendszámtábla tartó! Pest megoldható? Köszi előre is!! ![]() Sziasztok! Én is szeretnék ilyet. Árat esetleg és hogy pontosan hogy is megy a rendelés, postázás tudna valaki? Baranyában vagyok gondolom nem erre felé van. Előre is köszi. Hali igen 500ft/db áron megy posta megoldható de eléggé megdobja a költséget 1500-2000ft kórül van ha jólemlékszem Ha érdekel keress meg privátba ! Üdv coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
loldma |
| ||||
Budapest XIII / XI / VIII![]() ![]() Regisztrált tag #660 Regisztrált: 2011.01.10 - 14:56Üzenetek: 929 | Srácok, picit késői válasz, de November 28.án lesz Tát-on találkozó, ott szerintem Poison mestertől lehet majd venni, emlékeim szerint 500/darab, de majd kijavít. Ne felejtsetek el regisztrálni a talákozós fórumban! | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
szabi137 |
| ||||
Siklós, Szekszárd![]() ![]() Regisztrált tag #230 Regisztrált: 2010.07.22 - 17:25Üzenetek: 27 | GaborQuattro írta ... Kovi írta ... poison írta ... Babyface írta ... Hali ! Van még ilyen rendszámtábla tartó ? Szia Igen van! Szia! Szeretnék én is efféle rendszámtartót! Hogyan-, miként-, mennyi idő alatt-, és mennyiért jutna el hozzám?! Köszönöm szépen! Zsolt Sziasztok! Érdekelne engem is ilyen rendszámtábla tartó! Pest megoldható? Köszi előre is!! ![]() Sziasztok! Én is szeretnék ilyet. Árat esetleg és hogy pontosan hogy is megy a rendelés, postázás tudna valaki? Baranyában vagyok gondolom nem erre felé van. Előre is köszi. [ Módosítva 2015.09.06 - 06:20 ] | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
GaborQuattro |
| ||||
![]() Regisztrált tag #8586 Regisztrált: 2015.06.20 - 16:49Üzenetek: 5 | Kovi írta ... poison írta ... Babyface írta ... Hali ! Van még ilyen rendszámtábla tartó ? Szia Igen van! Szia! Szeretnék én is efféle rendszámtartót! Hogyan-, miként-, mennyi idő alatt-, és mennyiért jutna el hozzám?! Köszönöm szépen! Zsolt Sziasztok! Érdekelne engem is ilyen rendszámtábla tartó! Pest megoldható? Köszi előre is!! ![]() | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
GNorbert |
| ||||
![]() ![]() Regisztrált tag #8055 Regisztrált: 2014.10.09 - 07:18Üzenetek: 9 | Sziasztok, Van lehetőség még rendszámtábla tartót és matricát kérni? Gáll Norbert | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Kovi |
| ||||
Őrbottyán![]() ![]() Regisztrált tag #8043 Regisztrált: 2014.09.30 - 13:09Üzenetek: 72 | Balage írta ... Kovi írta ... Sziasztok! Feliratokat szeretnék a kocsira! Tudtok ajánlani valakit, aki készít Budapesten, vagy a környékén?! Köszönöm szépen! Zsolt HEX! Itt a regisztráltak között is megvan, hisz régi motoros, vagy fent az Fb.-n is gondolom! Szerintem matricában megcsinál neked is bármit! Esetleg az elérhetőségét is tudnád?! ![]() ![]() Zsolt 30 / 40-2345-0 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Balage |
| ||||
Budapest![]() ![]() Regisztrált tag #43 Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54Üzenetek: 718 | Kovi írta ... Sziasztok! Feliratokat szeretnék a kocsira! Tudtok ajánlani valakit, aki készít Budapesten, vagy a környékén?! Köszönöm szépen! Zsolt HEX! Itt a regisztráltak között is megvan, hisz régi motoros, vagy fent az Fb.-n is gondolom! Szerintem matricában megcsinál neked is bármit! R32_A3_8p_24V Quattro | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Kovi |
| ||||
Őrbottyán![]() ![]() Regisztrált tag #8043 Regisztrált: 2014.09.30 - 13:09Üzenetek: 72 | Sziasztok! Feliratokat szeretnék a kocsira! Tudtok ajánlani valakit, aki készít Budapesten, vagy a környékén?! Köszönöm szépen! Zsolt | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Kovi |
| ||||
Őrbottyán![]() ![]() Regisztrált tag #8043 Regisztrált: 2014.09.30 - 13:09Üzenetek: 72 | poison írta ... Babyface írta ... Hali ! Van még ilyen rendszámtábla tartó ? Szia Igen van! Szia! Szeretnék én is efféle rendszámtartót! Hogyan-, miként-, mennyi idő alatt-, és mennyiért jutna el hozzám?! Köszönöm szépen! Zsolt | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Babyface írta ... Hali ! Van még ilyen rendszámtábla tartó ? Szia Igen van! coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Babyface |
| ||||
Miskolc![]() Regisztrált tag #8031 Regisztrált: 2014.09.27 - 09:43Üzenetek: 13 | Hali ! Van még ilyen rendszámtábla tartó ? | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | erno76 írta ... Üdv. Nekem is kellene már egy matrica,lehet több is. ![]() Szept 13 Lurdy-l (bp) lessz találkozó ott lessz nálam valamennyi matrica és pár db rendszámtábla ha esetleg aztis szeretnél de eléggé kivagyok fogyva és a srác aki késziti ezeket még nem nemtud késziteni matricát jópár hétig coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
erno76 |
| ||||
Sajószentpéter![]() Regisztrált tag #1099 Regisztrált: 2011.08.10 - 19:02Üzenetek: 11 | Üdv. Nekem is kellene már egy matrica,lehet több is. ![]() | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
lucifer |
| ||||
Kispest![]() ![]() Regisztrált tag #1849 Regisztrált: 2012.09.16 - 21:23Üzenetek: 206 | poison írta ... kőszi lucifer írta ... Nem engedi feltolteni valami email cim van a matricàs kollegának am az a lényege hogy a 4 karika és bene audi dkv horch auto union ha van ra mod a hatso azélvédore elöte meg hogy helmuth -Email- Ittvan Hex email cime pesti egyeztess vele vagy menj el hozzá szerintem megfogja tudni oldani az óhajod ![]() | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | lucifer írta ... Nem engedi feltolteni valami email cim van a matricàs kollegának am az a lényege hogy a 4 karika és bene audi dkv horch auto union ha van ra mod a hatso azélvédore elöte meg hogy helmuth -Email- Ittvan Hex email cime pesti egyeztess vele vagy menj el hozzá szerintem megfogja tudni oldani az óhajod ![]() coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Krisz86 írta ... poison írta ... Krisz86 írta ... Hali. Kellene nekem egy pár rendszámtáblatartó. Mikor tudnám átvenni? Pesti vagyok. Vagy utánvettel megoldható? Hali Ha az megfelel akkor dec 14-n lessz tali és akkor Lui-k jönnek Gyál-l és velük elküldeném postán nemszivesen küldöm mert több a postaköltség mindt maga a rendszuámtartó Bocs hogy nem írtam eddíg de be volt szarva a gépem és nem voltam net közelben. Mondjuk egy kicsit lekéstem erről. ![]() Januárba lekerül a coupem Gyálra ha érdekel a rendszámtáblakeret akkor teszek be a csomiba 2db-t és adok egy tel számot és az illetőnél átveheted Amennyiben ez igy megfelel. p coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Krisz86 |
| ||||
2360 Gyál![]() ![]() Regisztrált tag #3736 Regisztrált: 2013.08.28 - 11:03Üzenetek: 34 | poison írta ... Krisz86 írta ... Hali. Kellene nekem egy pár rendszámtáblatartó. Mikor tudnám átvenni? Pesti vagyok. Vagy utánvettel megoldható? Hali Ha az megfelel akkor dec 14-n lessz tali és akkor Lui-k jönnek Gyál-l és velük elküldeném postán nemszivesen küldöm mert több a postaköltség mindt maga a rendszuámtartó Bocs hogy nem írtam eddíg de be volt szarva a gépem és nem voltam net közelben. Mondjuk egy kicsit lekéstem erről. ![]() | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
lucifer |
| ||||
Kispest![]() ![]() Regisztrált tag #1849 Regisztrált: 2012.09.16 - 21:23Üzenetek: 206 | Nem engedi feltolteni valami email cim van a matricàs kollegának am az a lényege hogy a 4 karika és bene audi dkv horch auto union ha van ra mod a hatso azélvédore elöte meg hogy helmuth | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | lucifer írta ... lucifer írta ... Ilyen matricàt szeretnék tudd benne vki segiteni hátso szélvédöre Te jössz talira??? coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Újbácsi |
| ||||
Rácalmás![]() ![]() Regisztrált tag #12 Regisztrált: 2011.01.02 - 18:02Üzenetek: 1971 | Itt lehet feltenni kérdéseket a matricás embernek, aki névtáblás ember is. ...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást... | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Oldal: [1] 2 3 4 5 6 7 | |