- Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Fórum |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
Oldal: 1 2 [3] 4 5 6 7 | |
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Szerző | Üzenet | ||||
Sanders |
| ||||
Vendég | |||||
Vissza az elejére |
| ||||
Jackson |
| ||||
Gyöngyös Regisztrált tag #1012 Regisztrált: 2011.06.20 - 23:29Üzenetek: 208 | poison írta ... Skacok akinek még nincsa és szeretne annak itt a lehetőség lehet ujra rendelni Egy jöhet máris! De ha ócsó akkor kettő. Posta megoldható? Úgy is jó ha pm-be küldesz egy telószámot nekem! Audi elpusztíthatatlan, és örök! | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Skacok akinek még nincsa és szeretne annak itt a lehetőség lehet ujra rendelni coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | frankó coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
tomiaudi5000 |
| ||||
Regisztrált tag #106 Regisztrált: 2010.07.03 - 16:11Üzenetek: 178 | Saját tervem alapján Hex munkája! Tomi Gyál | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Balage |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #43 Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54Üzenetek: 718 | hevee írta ... a nyergek porfestve vannak? Nem! Lepucolva, homok-fújva, 600.C°-os hőálló spéci fémalapozóval ésszel ködölve, jelentősebb felületei telibe verve, majd sütőben 220C°-on hőkezelve, ezt követően, 200C°-os narancs-vörös fék-tuskófestékkel átfújva, logo; fehérből hőállóval úgyszintén! 5 évvel korábban, csináltam fele ilyen tudományosan, csak vörös féktuskó-festékkel fémtisztítást követően, és 4-évig teljesen működött, azóta is nyilván jó, de már a vasat tavaly eladtam! Úgyhogy szerintem ez is működni fog! R32_A3_8p_24V Quattro | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
hevee |
| ||||
Vendég | Balage írta ... hevee írta ... hűűűű.... nagyon pofás a cucc szép lett!!! Thx! Igyekszik az ember... bár el nem sietem a dolgokat! Sőt még koránt sincs vége... tárcsafuratás, szabályoztatás, hőálló festés, hőkezelés, felni csiszolás, alapozás, dukkózás, féknyergekhez edzett anyagú konzol szerkesztés, minta-modell, proto-gyártás, fékrendszer szét- majd összeszerelése, 18" 225/40-es gumivásárlás, stb, stb. Bár most felgyorsulhatnak az események... s szerintem patent lesz a végére: bizonyára! a nyergek porfestve vannak? | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Balage |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #43 Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54Üzenetek: 718 | hevee írta ... hűűűű.... nagyon pofás a cucc szép lett!!! Thx! Igyekszik az ember... bár el nem sietem a dolgokat! Sőt még koránt sincs vége... tárcsafuratás, szabályoztatás, hőálló festés, hőkezelés, felni csiszolás, alapozás, dukkózás, féknyergekhez edzett anyagú konzol szerkesztés, minta-modell, proto-gyártás, fékrendszer szét- majd összeszerelése, 18" 225/40-es gumivásárlás, stb, stb. Bár most felgyorsulhatnak az események... s szerintem patent lesz a végére: bizonyára! [ Módosítva 2013.05.14 - 16:52 ] R32_A3_8p_24V Quattro | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
hevee |
| ||||
Vendég | Balage írta ... Hex! Köszi a matrinya-sziluetteket, ez a fék-feliratozás, olyan mértékú szopással jár, mint azt korábban nem hittem volna! Azt végül nem kérdeztem, hogy egy körbemaszkolt lefújt logót, (amit fehér hőállófestékkel sikerült abszolválnom) ezekután szépen hogy kell "kimaszkolni"!???? Szívtam vele, s "jól áll neki a távolság", de úgy döntöttem, hogy fékpor és egyéb közhelyek, majd homogenizálják a végeredményt! S azt gondolom, hogy jót tett a Lucas-nak ez a minimal optikai tuning! A 18"-os felnik mögött, még a 314x30-as diszkoszra helyezett HP2-es dupla-dugós fékrendszer is bugy-lee-nak tűnik nem? Mind-1, végső-soron ez lesz a szellős valóban léghűtéses kivitel, fúrás kell még a tárcsáknak és jó lesz a végeredmény remélem! hűűűű.... nagyon pofás a cucc szép lett!!! | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Balage |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #43 Regisztrált: 2010.06.30 - 13:54Üzenetek: 718 | Hex! Köszi a matrinya-sziluetteket, ez a fék-feliratozás, olyan mértékú szopással jár, mint azt korábban nem hittem volna! Azt végül nem kérdeztem, hogy egy körbemaszkolt lefújt logót, (amit fehér hőállófestékkel sikerült abszolválnom) ezekután szépen hogy kell "kimaszkolni"!???? Szívtam vele, s "jól áll neki a távolság", de úgy döntöttem, hogy fékpor és egyéb közhelyek, majd homogenizálják a végeredményt! S azt gondolom, hogy jót tett a Lucas-nak ez a minimal optikai tuning! A 18"-os felnik mögött, még a 314x30-as diszkoszra helyezett HP2-es dupla-dugós fékrendszer is bugy-lee-nak tűnik nem? Mind-1, végső-soron ez lesz a szellős valóban léghűtéses kivitel, fúrás kell még a tárcsáknak és jó lesz a végeredmény remélem! [ Módosítva 2013.05.13 - 12:00 ] R32_A3_8p_24V Quattro | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
hex |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #10 Regisztrált: 2010.05.16 - 20:16Üzenetek: 506 | Halihó! Akinek talin nem jut, vagy méretben, színben, stb matrica kell... hívjon fel, jöjjön el, avagy írjon, postázom is ha szükséges... Pólók is megoldhatóak... u.i: a Rudi klubos matrica A betűje nem R... az egy béna A betű . ha R lenne a közepén hiányozna a kis négyzet... régóta ki van javítva, akinek régi fajta van s bántja a szemét kaphat cserét. Poisi: köszi a segítséget ü. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Joey írta ... poison írta ... lipy írta ... Ilyen nekem is kell a talira 2db lessz ill van és viszem Poisi, Ami nálad van az még RUDIklubbos, vagy már AUDIklubbos? Nekem még a piroson RUDIklub van, de AUDIKlubosból vennÁk én is ha lenne. Viszont Soltvadkertre 99%, hogy nem megyek. Ezek Audi klubosak hétfőn csinálta Hex De megoldjuk hogy eljusson hozzád coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Joey |
| ||||
Kistarcsa Regisztrált tag #21 Regisztrált: 2010.06.16 - 19:40Üzenetek: 1562 | poison írta ... lipy írta ... Ilyen nekem is kell a talira 2db lessz ill van és viszem Poisi, Ami nálad van az még RUDIklubbos, vagy már AUDIklubbos? Nekem még a piroson RUDIklub van, de AUDIKlubosból vennÁk én is ha lenne. Viszont Soltvadkertre 99%, hogy nem megyek. T D I | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | lipy írta ... Ilyen nekem is kell a talira 2db lessz ill van és viszem coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
lipy |
| ||||
Bp. 13. ker Regisztrált tag #905 Regisztrált: 2011.04.18 - 18:13Üzenetek: 567 | Ilyen nekem is kell a talira 2db | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Jelentem nálam van a matrinya ha jössz talira akkor ott átveheted vagy előre utalás esetén el is postázom coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Po-Béla |
| ||||
Budapest - Zugló Regisztrált tag #4 Regisztrált: 2010.04.23 - 20:12Üzenetek: 358 | Hex csinálja szólok neki hogy nézzen be! Az élet túl rövid ahhoz hogy szar bort igyak! és E.T a spanom ! | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
hevee |
| ||||
Vendég | ki foglalkozik ezekkel a matricákkal? | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
hevee |
| ||||
Vendég | ilyen klubbos matricát be lehet szerezni valahonnan? | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Kristof |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #261 Regisztrált: 2010.08.02 - 13:02Üzenetek: 358 | poison írta ... Póló téma hamarosan megoldódik! Matrica van évnyitó talira kiviszem majd ismét lessz minden kicsi nagy külső belső oldalra hátra Lurdy talira is hozhatnál párat! No mi lesz a márciusi Lurdy mókával? Audi Coupe quattro NG 2.3 10v | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Oldal: 1 2 [3] 4 5 6 7 | |