- Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Fórum |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
Oldal: 1 [2] 3 | |
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Ez a téma zárolva |
Szerző | Üzenet | ||||
Sajti |
| ||||
Isaszeg Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | Aki kedvezményes biztosításhoz, vagy átkötéshez Tagsági igazolást szeretne kapni (de lehetőleg gyorsan) az még a jövőhét folyamán vegye fel velem a kapcsolatot e-mail-ben vagy telefonon!!!
sajtipajti(kukac) gmail.com 06-húsz-387- 9160 Aki kicsúszik a jövőhétből, annak nem tudjuk garantálni, hogy időben a kezébe kerül. Kérlek titeket, erre figyeljetek. Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
LionSGI |
| ||||
Pecs Regisztrált tag #16 Regisztrált: 2010.06.14 - 14:45Üzenetek: 185 | nah, most neztem a generali jol megtolta a coupe-m biztositasat +5k a traktore meg 1.5k-val olcsobb lett, asszem 3.5k miatt nem fogom ujraregisztralni a kocsikat (sok papirmelo)... a 8k km korlat meg nem zavar, mert: 1. nemjo a km ora es nem mert semmit mar evek ota 2. kiszamoltam napi 10km-t traktorozom atlag, azaz semmikeppen sem megyek tobbet 4k km (ebbol 2.6k km a meloba jaras, a tobbi a hetvege, extra program stb) 3. a coupe-val sem fogom meg csak megkozeliteni sem a 8k km-t evente (talan az 1.5-2k-t elerem vele) | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Rocko |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #44 Regisztrált: 2010.06.30 - 14:44Üzenetek: 1783 | LionSGI írta ... Rocko írta ... Lion: nekem is szar, vagyis mesésen jár: hol volt, hol nem volt. de én becsületesen írom magamnak google mapsszel számolva. mert engem érdekel. Rocko, ha nem vagyok indiszkret, akkor megkerdezhetem, h ami km-t osszeirsz, azt hogyan ervenyesited a km-oran? utanaallitasz? nem vagy indiszrkét. sehogy. utánállítani pedig lehetne, de hülyeség. mondom, csak magamnak írom. Audi 90, 1985, 2.2i KX. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
LionSGI |
| ||||
Pecs Regisztrált tag #16 Regisztrált: 2010.06.14 - 14:45Üzenetek: 185 | Rocko írta ... Lion: nekem is szar, vagyis mesésen jár: hol volt, hol nem volt. de én becsületesen írom magamnak google mapsszel számolva. mert engem érdekel. Rocko, ha nem vagyok indiszkret, akkor megkerdezhetem, h ami km-t osszeirsz, azt hogyan ervenyesited a km-oran? utanaallitasz? egyebkent engem is erdekel, h mennyi van az olajkalyhamba. olajat evente cserelek rajta pedig meg 10k-t sem megyek... a vezerles akkor lett cserelve rajta amikor beleapplikaltam ebbe a bodeba (kb 5eve, akkor volt a motorban 140k km, most ugy 180k km lehet benne, de sztem inkabb csak 170k km) a tobbi meg nekem nem fontos, akkor cserelek alkatreszt, amikor ugymond cseres lesz... | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Rocko |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #44 Regisztrált: 2010.06.30 - 14:44Üzenetek: 1783 | Lion: nekem is szar, vagyis mesésen jár: hol volt, hol nem volt. de én becsületesen írom magamnak google mapsszel számolva. mert engem érdekel. Sajti: áhhám, az sízvás, legalábbis nekem. ha hobbi-veterán szorozzák, ott nincs gond, de egy ilyen fokú nálam elég drasztikus ugrást eredményezne. imho a szorzó még jobb is lenne, mittomén 1.0 az alap és 2.0-ig eljutva meg normál lenne, értelem szerint a megtett plusz kilométer függvényben. Audi 90, 1985, 2.2i KX. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Sajti |
| ||||
Isaszeg Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | Rocko írta ... Sajti írta ... A Generali viszont továbbra is fenntartja az évi 8000 Kmes futásteljesítményt. és mi történik a 8001. kmnél? Elvben (sajnos konkrétumot még nem adott ki a biztosító) átraknak normál KGFB-be és utólag behajtják a pénzt. Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
LionSGI |
| ||||
Pecs Regisztrált tag #16 Regisztrált: 2010.06.14 - 14:45Üzenetek: 185 | Andrew írta ... Gondolom büntit fizetsz. sztem ez huJeseg... senki nem fogja ellenorizni. azt irsz a lapra amit akarsz. mindent online intezel, email-ben (aztan a vegen kapsz postan 1 papirt, amit alairsz es visszakuldod) ezt a km korlatot csak azert adtak meg, h riogassak vele a nepet. nekem a km oram mar 6 eve xar, nem fordult 1 km-t se. eddig senkisem szolt erte, meg muszakin se. ez az a dolog, amit esszeruen ellenorizni nem lehet. kulonben is azt csinalok a km-oramal amit akarok, ezt pont az oregebb autokra igaz. aztan mit tesznek ez ellen, leplombaljak? nevetseges. a lenyeget most is az anyagiakban kell keresni. nem azert olcso mert youngtimer meg oldtimer meg nemtommi es NEKED jot akarnak vele, hanem azert mert flottas: azaz betejeled az egesz eves penzt EGYBEN es ok szabadon garazdalkodhatnak vele, kb ennyi a lenyege az egesznek. amugy meg ha nem fersz be a kocsiddal a bogarasokhoz vagy a trabantosokhoz, akkor meg maradt kb 998 klub amik kozul valogathatsz ilyen-olyan fantazianeven lehet flottas biztositast kotni. haverom pl a '99-es 2.5tdi a6-val asszem a porsche klubban van, aztan fizet kb 18k-t egy evre. es nincs km korlat meg semmi. ezt csak azert irjak bele, h ne ilyen biztositassal taxizzal meg fuvarozzal stb... kotottem haveromnak biztit egy '83-as colt-ra, ami ugy rendesen el van dolve. a 2 kepet megretusaltuk szepen, lett belole murvajo allapotu youngtimer. gondolod erdekelt valakit is, h h nez ki az auto valojaban? dehogy! szoval en ez miatt nem izgulnek, dehat ez en vagyok... | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Andrew |
| ||||
Budapest/Pécs Regisztrált tag #7 Regisztrált: 2010.04.25 - 13:15Üzenetek: 1142 | Gondolom büntit fizetsz. Audi A4 | B5 | 1.8 TQ | AJL | Imola gelb | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Rocko |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #44 Regisztrált: 2010.06.30 - 14:44Üzenetek: 1783 | Sajti írta ... A Generali viszont továbbra is fenntartja az évi 8000 Kmes futásteljesítményt. és mi történik a 8001. kmnél? [ Módosítva 2010.11.04 - 06:12 ] Audi 90, 1985, 2.2i KX. | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Sajti |
| ||||
Isaszeg Regisztrált tag #9 Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 | matlukaudi írta ... Persze ki nézni, meg akármit be lehet írni, de jobb a békesség. Vajon érdemes kevernem vagy maradhatok a 200-assal veteránban ? Ha a 200-ast átviszem sima biztosításba akkor annak most van bónusza ? Tudom, hogy a nem számít a bónusz, de nem is gyűlik ? Ki tud ilyenekre válaszolni ? Jobb a békesség bizony, valós adatot adj meg! Maradhatsz, az Allianz-nál nincs KM korlát, a Km adatok csak statisztikai cél szolgálnak. A Generali viszont továbbra is fenntartja az évi 8000 Kmes futásteljesítményt. Amit a későbbiekben ellenőrizni is akarnak (ennek módja még tisztázatlan) A kedvezményes biztosítás nem tartozik a bonusz/malusz rendszerbe, így érvényes biztosítás esetén sem halmozódnak a bonusz pontok. Ha volt is a neveden anno élő KGFB mellé bónusz (de már több mint 2 éve nincs normál KGFB-vel rendelkező kocsi a neveden, amire ráirattad a nónuszaidat) akkor az elévült, és megszűnt létezni. Én tudok ilyenekre válaszolni bármikor naprakészen. [ Módosítva 2010.11.03 - 23:36 ] Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Andrew írta ... matlukaudi írta ... Na most akkor van km-korlát vagy nincs ? Én Allianzos vagyok és veterán. Eddig nem volt ezt a regényt meg még nem volt kedvem elolvasni csak az árakat néztem meg, elviekben az alianznál nincs km korlátozás de a generalinál van! Bónusz nincs egyiknél se és nem is gyűlik! ez érdekes hogy bónusz nics na mindegy majd elválik pontosan milesz vagy mi nemlesz coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Andrew |
| ||||
Budapest/Pécs Regisztrált tag #7 Regisztrált: 2010.04.25 - 13:15Üzenetek: 1142 | matlukaudi írta ... Na most akkor van km-korlát vagy nincs ? Én Allianzos vagyok és veterán. Eddig nem volt ezt a regényt meg még nem volt kedvem elolvasni csak az árakat néztem meg, elviekben az alianznál nincs km korlátozás de a generalinál van! Bónusz nincs egyiknél se és nem is gyűlik! Audi A4 | B5 | 1.8 TQ | AJL | Imola gelb | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | hex írta ... poison írta ... Ha igen akkor jó mert feleanyi lesz az évesdijam Miért, mikori évjáratú a kocsid? Hobbis? hobbis 92év most 47 az éves dij coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
hex |
| ||||
Budapest Regisztrált tag #10 Regisztrált: 2010.05.16 - 20:16Üzenetek: 506 | poison írta ... Ha igen akkor jó mert feleanyi lesz az évesdijam Miért, mikori évjáratú a kocsid? Hobbis? | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
poison |
| ||||
Tát Regisztrált tag #59 Regisztrált: 2010.07.02 - 11:46Üzenetek: 1956 | Andrew írta ... +++ ALLIANZ 2011 KGFB+++ A veterán használati módnak azok a gépjárművek tesznek eleget, melyek a Magyar Nosztalgia és Hobbijármű Regiszter (MNHJR) vagy a Muzeális Minősítő Bizottság (MMB) által erre vonatkozóan kiállított minősítéssel igazoltan rendelkeznek. Meglevő szerződések eseten a veterán használatú gépjárművek díjtarifája az előzőekben leirt kritériumok alapján veterán használati módúnak minősült gépjárművek esetében alkalmazható. Új szerződések esetén kizárólag azon esetben alkalmazható a veterán használatú gépjárművek díjtarifája, ha a szerződő biztosítását a METAMIX Kereskedelmi és Szolgáltató Közkereseti Társaságon (Budapest 1084, Nemet utca 23.) vagy a TWK (Trabant-Wartburg Klub Egyesület 1994) klubon, mint társaságunk függő ügynökein keresztül köti meg, és a fent jelzett minősítés igazolását a szerződő a biztosítási ajánlat benyújtásakor az ajánlathoz csatolja. A bonus-malus díjszorzók értéke valamennyi kategória esetében 1, a választható díjfizetési gyakoriság pedig kizárólag éves lehet. Kategóriák értelmezése: • „Hobbi”: 1987-es gyártási évű és annál fiatalabb, veterán használati módú járművek • „Veterán”: 1962-1986 gyártási évű, veterán használati módú járművek • „Oldtimer”: 1961-es gyártási évű és annál öregebb veterán használati módú járművek, illetve az MMB minősítés alapján Muzeális Járműnek minősített 1981-es gyártási évű vagy annál öregebb veterán használati módú járművek. Amennyiben a jármű nem felel meg a fenti feltételeknek, úgy társaságunk jogosult a biztosítási szerződés díját a valós adatokkal (a veterán tarifa mellőzésével), a nem veterán használati módú nem flotta tarifának megfelelően meghatározni. !!!!!!! Az árak ilyen sorrendben vannak Hobbi-Veterán-Oldtimer !!!!!!! ALLIANZ Járműkategória Személygépkocsi 0-37 Kw 10 320 4 560 3 000 Személygépkocsi 38-50 Kw 17 040 7 200 3 960 Személygépkocsi 51-70 Kw 21 960 9 120 4 800 Személygépkocsi 71-100 Kw 24 720 9 600 5 160 Személygépkocsi 101-180 Kw 28 440 12 600 6 360 Személygépkocsi 180 Kw felett 32 880 14 280 7 200 Tehergépkocsi 42 000 17 160 8 640 Motorkerékpár 0-12 Kw 2 400 1 440 720 Motorkerékpár 13-35 Kw 3 240 1 680 840 Motorkerékpár 36-70 Kw 3 600 1 920 960 Motorkerékpár 71 Kw felett 3 600 1 920 960 Segédmotorkerékp ár 2 280 1 440 720 Autóbusz/ Trolibusz/Közuti-, Mezőgazdasági vontató 42 000 17 160 8 640 Lassú jármű; Munkagép; Pótkocsi, félpótkocsi 4 560 2 160 1 080 Andrew ezek az új árak évfordulónál ezek lesznek kipostázva????? Ha igen akkor jó mert feleanyi lesz az évesdijam coupe quattro 2.8 v6 | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Po-Béla |
| ||||
Budapest - Zugló Regisztrált tag #4 Regisztrált: 2010.04.23 - 20:12Üzenetek: 358 | matlukaudi írta ... Na most akkor van km-korlát vagy nincs ? Én Allianzos vagyok és veterán. Én megyek kb. évente 15-20.000-et, és most be kell írni a km-állást a reg.lapra. Persze ki nézni, meg akármit be lehet írni, de jobb a békesség. A baj úgyis akkor van ha baj van... Át tudnám vinni a 200-ast sima biztosításba, a 80Q-t meg veteránba. Az tiszta ügy lenne, a 80-assal tényleg nem megyek sokat. Vajon érdemes kevernem vagy maradhatok a 200-assal veteránban ? Ha a 200-ast átviszem sima biztosításba akkor annak most van bónusza ? Kb. 3 éve vagyok veterános. Tudom, hogy a nem számít a bónusz, de nem is gyűlik ? Ki tud ilyenekre válaszolni ? A 80-as majd januárban lesz évfordulós és márciusig ki van fizetve. Azt majd akkor tudnám bevinni veteránba és akkor tudom kikérni a bónuszát. szerintem a 200 nak már nincs bónusza mivel a veterán biztosítás nem ad bónuszt de a Km korlátra valszeg figyelni kell. Hívj fel holnap! Az élet túl rövid ahhoz hogy szar bort igyak! és E.T a spanom ! | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
matlukaudi |
| ||||
Siófok Regisztrált tag #68 Regisztrált: 2010.07.02 - 16:16Üzenetek: 1395 | Na most akkor van km-korlát vagy nincs ? Én Allianzos vagyok és veterán. Én megyek kb. évente 15-20.000-et, és most be kell írni a km-állást a reg.lapra. Persze ki nézni, meg akármit be lehet írni, de jobb a békesség. A baj úgyis akkor van ha baj van... Át tudnám vinni a 200-ast sima biztosításba, a 80Q-t meg veteránba. Az tiszta ügy lenne, a 80-assal tényleg nem megyek sokat. Vajon érdemes kevernem vagy maradhatok a 200-assal veteránban ? Ha a 200-ast átviszem sima biztosításba akkor annak most van bónusza ? Kb. 3 éve vagyok veterános. Tudom, hogy a nem számít a bónusz, de nem is gyűlik ? Ki tud ilyenekre válaszolni ? A 80-as majd januárban lesz évfordulós és márciusig ki van fizetve. Azt majd akkor tudnám bevinni veteránba és akkor tudom kikérni a bónuszát. Ágoston -- Audi 200 LPG -- Audi 80 Quattro LPG -- Audi 100 Avant LPG -- | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Andrew |
| ||||
Budapest/Pécs Regisztrált tag #7 Regisztrált: 2010.04.25 - 13:15Üzenetek: 1142 | +++ GENERALI 2011 KGFB+++ A 2008. január 1. vagy azt követő – így a 2011. éven belüli – kockázatviselés kezdetű szerződéseknél az alábbi feltételek teljesülése esetén alkalmazható a veterán tarifa: – Muzeális Minősítő Bizottság (MMB) által minősített gépjármű, amelynek üzemben tartója rendelkezik az OT rendszám viselésére jogosító igazolással (abban az esetben is, ha a gépjármű nincs OT rendszámmal ellátva). Az üzemben tartónak a minősítésről szóló okirat másolatát a biztosítási ajánlathoz csatolnia kell, vagy a gépjármű és az üzemben tartó együttesen megfelel a következő feltételeknek: – a gépjármű életkora a 25 évet meghaladja (2011-bõl vonja ki a forgalmi engedély szerinti gyártási évet) és – a gépjármű eredeti állapotban van vagy felújított, de a felújítással az eredeti jelleget nem változtatták meg és – a gépjárművet hobbi, nosztalgia járműként, nem mindennapos használatban használják, valamint nem végeznek vele semmilyen áru- vagy utas szállítást, bérbeadást vagy egyéb jövedelemszerző tevékenységet és – a gépjármű üzemben tartója a Partner járműklubok bármelyikének tagja vagy részt vett bármelyik Partner járműklub jármű regisztrációs, állapotfelmérő folyamatában, melyet a klub dokumentált és erről igazolást állított ki az üzemben tartója részére. Ezt az igazolást csatolni kell a biztosítási ajánlathoz. Amennyiben a biztosított gépjármű, és/vagy az üzemben tartó nem felel meg a fenti feltételeknek vagy az üzemben tartó nem a fenti feltételeknek megfelelően, használja a gépjárművet, úgy társaságunk jogosult a biztosítási szerződés díját a valós adatokkal (a veterán tarifa figyelembevételének mellőzésével) a mindenkor érvényes általánosan meghirdetett díjtarifának megfelelően, a szerződéskötés időpontjára visszamenő hatállyal módosítani. Veterán tarifát kizárólag személygépkocsi, motorkerékpár és tehergépkocsi gépjármű-kategóriákra hirdet meg a biztosító. A Partner járműklubok olyan veterán, nosztalgia és hobbi gépjárművek üzemben tartóit tömörítő klubok, amelyek együttműködési megállapodást kötöttek a biztosítóval. A Partner járműklubok listáját a díjtarifa „Veterán partneri szerződéssel rendelkező klubok” mellékletben tesszük közzé. A díj kiszámításának folyamata – Válassza ki a forgalmi engedélyben szereplő gépjármű-kategória alapján a megfelelő díjtáblát. – Határozza meg a gépjármű forgalmi engedélyéből a személygépkocsi és motorkerékpár esetén a biztosítandó gépjármű teljesítményét (kW), tehergépkocsi esetén a megengedett legnagyobb össztömegét. Amennyiben 20kW alatti teljesítmény szerepel a személygépkocsijának forgalmi engedélyében vagy 10kW alatti teljesítmény, szerepel a motorkerékpárjának forgalmi engedélyében, abban az esetben a Korrekciós táblából válassza ki, hogy a járművének lökettérfogata alapján melyik ccm kategóriába tartozik, majd a vele azonos sorban lévő kW érték szerint sorolja be személygépkocsiját vagy motorkerékpárját az alapdíjtáblában, és az alapján számítsa ki díját. – A Veterán díjtáblából a terület és a gépjármű adatok alapján olvassa le az adott gépjárműre vonatkozóan a szerződéshez tartozó éves alapdíjat. – A „BONUS-MALUS díjfaktor tábla veterán járművek esetén” táblából válassza ki a szerződéshez tartozó bonus-malus díjfaktort, melyet az éves alapdíjjal megszorozva megkapja a kötelező gépjármű- felelősségbiztosítási szerződése 2011-es éves díját. A bonus-malus szorzó (díjfaktor) a veterán járműveknél minden fokozatnál 1! – A megállapított éves díjból további kedvezmény nem alkalmazható. Veterán gépjárművekre kötelező gépjármű- felelősségbiztosítási szerződés csak éves díjfizetési ütemmel köthető! GENERALI SZEMÉLYGÉPKO CSI 0-37 kW 4 400 38-70 kW 8 200 71 kW és felette 14 600 MOTORKERÉKPÁR 0-12 kW 550 13-35 kW 700 38 kW és felette 1 500 TEHERGÉPKOCSI Minden kategória Audi A4 | B5 | 1.8 TQ | AJL | Imola gelb | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Andrew |
| ||||
Budapest/Pécs Regisztrált tag #7 Regisztrált: 2010.04.25 - 13:15Üzenetek: 1142 | +++ ALLIANZ 2011 KGFB+++ A veterán használati módnak azok a gépjárművek tesznek eleget, melyek a Magyar Nosztalgia és Hobbijármű Regiszter (MNHJR) vagy a Muzeális Minősítő Bizottság (MMB) által erre vonatkozóan kiállított minősítéssel igazoltan rendelkeznek. Meglevő szerződések eseten a veterán használatú gépjárművek díjtarifája az előzőekben leirt kritériumok alapján veterán használati módúnak minősült gépjárművek esetében alkalmazható. Új szerződések esetén kizárólag azon esetben alkalmazható a veterán használatú gépjárművek díjtarifája, ha a szerződő biztosítását a METAMIX Kereskedelmi és Szolgáltató Közkereseti Társaságon (Budapest 1084, Nemet utca 23.) vagy a TWK (Trabant-Wartburg Klub Egyesület 1994) klubon, mint társaságunk függő ügynökein keresztül köti meg, és a fent jelzett minősítés igazolását a szerződő a biztosítási ajánlat benyújtásakor az ajánlathoz csatolja. A bonus-malus díjszorzók értéke valamennyi kategória esetében 1, a választható díjfizetési gyakoriság pedig kizárólag éves lehet. Kategóriák értelmezése: • „Hobbi”: 1987-es gyártási évű és annál fiatalabb, veterán használati módú járművek • „Veterán”: 1962-1986 gyártási évű, veterán használati módú járművek • „Oldtimer”: 1961-es gyártási évű és annál öregebb veterán használati módú járművek, illetve az MMB minősítés alapján Muzeális Járműnek minősített 1981-es gyártási évű vagy annál öregebb veterán használati módú járművek. Amennyiben a jármű nem felel meg a fenti feltételeknek, úgy társaságunk jogosult a biztosítási szerződés díját a valós adatokkal (a veterán tarifa mellőzésével), a nem veterán használati módú nem flotta tarifának megfelelően meghatározni. !!!!!!! Az árak ilyen sorrendben vannak Hobbi-Veterán-Oldtimer !!!!!!! ALLIANZ Járműkategória Személygépkocsi 0-37 Kw 10 320 4 560 3 000 Személygépkocsi 38-50 Kw 17 040 7 200 3 960 Személygépkocsi 51-70 Kw 21 960 9 120 4 800 Személygépkocsi 71-100 Kw 24 720 9 600 5 160 Személygépkocsi 101-180 Kw 28 440 12 600 6 360 Személygépkocsi 180 Kw felett 32 880 14 280 7 200 Tehergépkocsi 42 000 17 160 8 640 Motorkerékpár 0-12 Kw 2 400 1 440 720 Motorkerékpár 13-35 Kw 3 240 1 680 840 Motorkerékpár 36-70 Kw 3 600 1 920 960 Motorkerékpár 71 Kw felett 3 600 1 920 960 Segédmotorkerékp ár 2 280 1 440 720 Autóbusz/ Trolibusz/Közuti-, Mezőgazdasági vontató 42 000 17 160 8 640 Lassú jármű; Munkagép; Pótkocsi, félpótkocsi 4 560 2 160 1 080 Audi A4 | B5 | 1.8 TQ | AJL | Imola gelb | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Retro |
| ||||
Vendég | LINK | ||||
Vissza az elejére |
| ||||
Oldal: 1 [2] 3 | |