Hír: : Kukkolókamera az Audi szervizekben
(Kategória: Egyéb)
Küldte: audiklub
2010.07.04. - 13:33:06

Kukkolókamera az Audi szervizekben


Ismerjük a sztorikat: a márkaszervizekben csak lepucolják az olajszűrőt, valójában hozzá se nyúlnak az autóhoz, de százezreket számláznak ki. Ennek a rágalmazásnak szeretne véget vetni egy radikális húzással az Audi: kamerákat szerelnek fel a szervizekben, sőt, a szerelő fejére is, hogy a tulajdonos az autóján végzett munkát teljes részletességgel figyelemmel kísérhesse.

Melyik szerelő szereti, ha a háta mögött áll a tulaj, és idióta kérdésekkel vegzálja? Nem véletlen, hogy a műhelyekbe általában nem engedik be az ügyfeleket, hiszen az autójavítás koncentrált munkavégzést igényel. De a tulajdonos elégedettsége az Audinál elsőbbséget élvez: az angliai szervizekben ezentúl a váróteremben élő képen nézheti végig az autója karbantartását, javítását, sőt, rádión keresztül még kérdéseket is tehet fel az éppen munkát végző szerelőnek.

Az Audi Cam célja, hogy az ügyfelek követhessék a szerelési folyamatokat, és ezáltal ne érezzék úgy, hogy átveri őket a munkafelvevő - magyarázza Jeremy Hicks, az Audi angliai vezetője. Magyarországon is minden bizonnyal jelentősen növelné a bizalmat a márkaszervizek iránt, ha ellenőrizhetők lennének a munkafolyamatok - már ha a szerelők hajlandók lennének elviselni a tulajdonosok szekálását.

LINK
[Beküldte Rocko]Ezen hír származási helye: - Első Magyar AudiKlub -
( http://www.audiklub.hu/news.php?extend.12 )


Oldal létrehozási idõ: 0.0738 másodperc, 0.0577 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 28. Memória használat: 1,587kb