Hír: : Két gyors Audi kilövésre készen
(Kategória: Egyéb)
Küldte: Po-Béla
2012.12.16. - 20:04:12

Még az RS5 Cabriolet bemutatója kapcsán mutatott a Quattro GmbH. egy prezentációt, ahol a bemutatott autó mellett három másik is felbukkant, igaz, vastag leplek alatt. Felette a következő felirat állt: ”2013 a Quattro GmbH éve: négy új RS modell”. Ezek után nincs más hátra, mint kitalálni, mi bújik meg a leplek alatt.
Az első letakart típus azonossága már nem titok, hisz azóta szintén bemutatták: az RS6 Avant a világ egyik leggyorsabb szériagyártású kombija. Mellette viszont egy karcsúbb modell látható. Ez egyesek szerint az RS7-es lehet, mások inkább az RS6 szedánt látják bele a sziluettbe. Akármelyik is a kettő között, jó eséllyel az RS6 Avant négyliteres, két turbós V8-asa kerül bele a maga 560 lóerejével, azaz ugyanolyan erős lesz, mint a BMW M5 és M6, illetve a Mercedes CLS AMG. Így a drága, nehézsúlyú négyajtós utcai sportolók piacon mindhárom német gyártó közel azonos teljesítményű modellekkel lesz jelen.

Az óriási, és így meglehetősen látványos, de mégis csak kevesek számára elérhető négyajtós nagykocsi mellett egy jóval magasabb és rövidebb autó sejlik át a vásznon. Ez alighanem az egyik Audi szabadidő-autó sportváltozata lesz, talán az RS Q3, várhatóan a TT RS öthengeres turbómotorjának egy változatával, amely legalább 300 lóerős lesz.

A kép láttán persze az is látszik, hogy mi az, amit a Quattro GmbH jövőre biztosan nem mutathat be. Két típus hiánya is feltűnő, az A1 és a nemrég megújult A3 sportváltozataié – ezek legkorábban 2014-ben érkezhetnek meg.

forrás: Totalcar

[Beküldte Hetfield]


Ezen hír származási helye: - Első Magyar AudiKlub -
( http://www.audiklub.hu/news.php?extend.196 )


Oldal létrehozási idõ: 0.3190 másodperc, 0.1430 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 28. Memória használat: 777,112b